18. huhtikuuta 2016

NYX Blush Taupe


Kesällä aavistuksen ruskettuneena pystyin aika hyvin käyttämään aurinkopuutereita varjostuksissa kasvoilla, mutta nyt täydellisesti ihoni sävyyn sopivan meikkivoiteen (Joe Blasco Ultrabase Alabaster) ja talven myötä kalpeammaksi muuttuneen ihonsävyni vuoksi alkoivat ne tuntumaan liian lämpimiltä. Ainoa tarpeeksi kylmä tuote (MUS Design) oli jo liian tumma valkoiselle iholleni. Aloinkin siis metsästää sopivaa varjostustuotetta kriteereinäni kylmä sävy ja puuterimaisuus, en halua kerrostaa ongelmarasvaisille kasvoilleni hirveää määrää voidemaisia tuotteita. Kolusin nettikauppoja löytämättä mitään sopivaa, lopulta käännyin blogien puoleen. Hurjan suuressa määrässä blogeja suositeltiin NYX poskipunaa sävyssä Taupe. Tutkin swatcheja, vertailin ja vakuutuin. Siispä sitä etsimään!


Se olikin vaikeampi tapaus löytää, nettikaupoissa se oli loppu joka paikasta, josta sitä löysin(onko tuote sitten lopetettu jo?). Suunnaksi siis eBay. Kaikki olivat melkeinpä amerikassa, euroopasta löysin ainoastaan HD-version, mutta tämän erittäin hyvän postauksen perusteella näin, ettei se sopisi liian keltaisena punapohjaiselle iholleni. Ja kun nimenomaan en nyt halunnut mitään lämmintä. Joten lopulta päätin ostaa sen amerikasta, vaikka mieluiten aina hankkisin euroopan sisäpuolelta kaikki. Hinnaksi tuli postikulut mukaan lukien 8€ ja risat ($8,94), joten eipä siitä hirveästi lompakko keventynyt.Poskipunaksi sävy on tosi ruskea ja en tiedä käyttäisikö tuota kukaan varsinaisena poskipunana. Varjostusväriksi kylmä, punertava taupe on täydellinen, koska se aika hyvin imitoi kasvojen luonnollisia varjoja. Pigmenttiä tuotteessa on maltillisesti, joten sillä ei heti vetäise övereitä, kerrostamalla varovasti saa hyvinkin luonnollisen näköisen varjostuksen. Varsinaista contouringia en harrasta, mutta aika pyöreät posket omaavana on kiva pikkuisen sipaista jotain, joka tuo hieman muotoa kasvoihin. Ja jotta kasvot säilyvät tasapainoisina, sipaisen samalla Taupea myös leukalinjaan, sekä hiusrajaan vetämään korkeaa otsaani hieman alaspäin. Jos oikein on aikaa ja halua, onnistuu tuolla helposti nenänkin kevyt muotoilu.


Taupe on ensikosketukseni NYX-tuotteisiin ja sain siitä erittäin positiivisen vaikutelman. Nyt merkin viimein rantauduttua kunnolla suomeenkin, aion vierailla NYX-hyllyllä tutkimassa, mitä muuta kivaa ja suhteellisen edullista merkillä olisi tarjottavana. Varsinkin ne meikinkiinnityssuihkeet kiinnostavat kovasti.

Mitkä ovat teidän suosikkinne NYXiltä?

6 kommenttia:

 1. Ostin Sokokselta Butter Gloss kiiltoja, ja niihin ainakin ihastuin heti. Ja onhan tämä Taupekin melkoinen klassikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin pitää nuo mielessä kun käy siellä :)

   Poista
 2. Mä yritin etsiä tuota Sokokselta, mutta olipa vaan loppu. Täytyy pitää tuota silmällä, sillä sävy näyttää oikein kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy toivoa, että sitä olisi suomessakin saatavilla, koska tuo on niin huippu ja helppo käyttää. :)

   Poista
 3. Taupe näyttää kuvissa raikkaammalta ja neutraalimman sävyiseltä kuin muistinkaan. Itse pidin tuota (joskus muinoin) aavistuksen liian tummana. Onkohan väriä "kehitelty" vuosien saatossa? Näyttää niin hyvälle, että pitää varmaan kokeilla uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaahan sitä olla hieman vaalennettu ja kevyellä kädellä varovasti levittäessä tummatkin usein saa aika hyvin soveltumaan iholle kun ei laita liikaa. Taupessa onneksi ei ole kauheasti pigmenttiä niin övereitä ei tule helposti. :)

   Poista