21. huhtikuuta 2016

Fresh Me Up!


Bangerhead on mulle tuntematon merkki, toki olen sitä nähnyt netissä, mutta ensimmäisen tuotteeni sain vasta jokin aika sitten LivBoxin mukana. Kuivashampoiden suurkuluttajana uusi yksilö kokeiltavaksi ei haitannut lainkaan. Tykästyin myös pullon raikkaaseen, mutta silti leikkisän värikkääseen kuosiin. Inciä vilkaistuani innostuin myös siinä olleesta alumiinitärkkelyksestä, koska ykkössuosikkini COLAB käyttää juurikin sitä kuivashampoissa, olisiko tämä yhtä hyvä? Seassa tosin on myös perunatärkkelystä, joten heikentäisikö se tehoa kuinka paljon.

Fresh Me Up! lupaa raikastaa hiukset ja tuoda tuuheutta ja tekstuuria eli juurikin kaikkea sitä, mitä kuivashampoolta kaipaan. Usein laitan kuivashampoota puhtaisiinkin hiuksiin kohottamaan tyveä, mutta hiusteni pesuväliä pidennettyäni kaipaan kuivashampoolta nykyään myös hiusten raikastamista ja puhtaan näköiseksi saamista.


Minua tosin vähän ihmetytti tuo, että tuote sisältää gojimarjaa, koska miten se liittyy kuivashampooseen. Mutta luin netistä, että goji tunnetaan hiuksia ja ihoa hoitavista ominaisuuksista, joten kai se sitten on hyvä juttu.

Toinen hyvä juttu oli tuotteen tuoksu, kuivis tuoksuu ainakin näin alkuun hyvältä, hedelmäisen makealta, jopa överimakealta. Tiedä sitten kyllästyykö tuoksuun jossain vaiheessa, mutta näin kesän lähestyessä tuollainen tuoksu tuntuu ihan sopivalta. Tuoksu lisäksi haihtuu aika nopeasti, joten se ei jää häiritsemään päivän ajaksi.

Suihke sopii hyvin myös tummahiuksisille, koska sitä käyttäessäni se ei jättänyt minkäänlaista valkoista jälkeä hiuksiin. Suihketta tulee aika paineella ja se tuntuu päässä hetken aikaa kylmältä, mikä raikastaa mukavasti. Kuivashampoo tekee raikkauden lisäksi hiukset myös puhtaan näköisiksi ja ilmaviksi. Pientä nahkeuttakin tyvessä on havaittavissa, muttei mitenkään erityisen paljon ja en kokenut suihkeen tuovan hiuksiini niin paljon volyymiä, mitä kaipaisin. Enemmän kokisin tämän olevan pelkkä puhdistava kuivashampoo.


Kokonaisuutena koin Fresh Me Upin olevan keskitasoa. Hiusten raikastamiseen se on loistava, mutta volyymi jää puuttumaan. Plussaa tulee tuoksusta ja näkymättömyydestä, mutta pullon sekoituskuula tekee hulluksi ekasta kerrasta lähtien. Fresh Me Up on myös jokseenkin hintavaa, pullo maksaa lähes 14 euroa, joten se alkaa olla minulle siellä kipurajan yläpäässä. Käytän kuivashampoota niin paljon, etten hirveästi yli 10 euroa viitsisi maksaa. Jopa ehdoton ykkössuosikkini COLAB maksaa vähemmän. Joten tällä kertaa minusta ja Bangerheadista ei tullut kavereita.

Oletteko kokeilleet?

2 kommenttia:

  1. Mä oon käyttänyt tota muutaman pullon verran, mutta tuskin tuun enää tuota ostamaan. Batisten kuivashampoot toimii mulla paremmin, ne on edullisempia ja niiden saatavuuskin on parempi kuin tolla Bangerheadin kuivashampoolla :) Ton tuoksusta kyllä tykkäsin tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Batistet on kyllä kans hyviä, etenkin jos kaipaa vain hiusten raikastusta. Niiden tuuheuttavat versiot ei ole oikein mun hiuksille sopineet, tuuheuttavaa kaivatessani tartun useimmiten COLAB:iin. :)

      Poista