27. maaliskuuta 2012

Lempiseerumini

Noin vuosi sitten löysin kaapista äitini Amway edustusajoilta olevan mielenkiintoisen näköisen pullon. Se oli Alfahydroksiseerumia. En ollut koskaan kuullutkaan moisesta. Ensimmäisenä etsinkin netistä tietoa suomeksi ja sitä oli hyvin vähän. Päätin silti kokeilla tuotetta, koska netistä löysin seerumin muun muassa auttaneen vaalentamaan aknearpia. Koulun kolmannelta luokalta asti vaihtelevan suuruisesta aknesta kärsineenä minulta löytyy arpia jonkin verran ja muita epäpuhtauksia vaikka muille jakaa. Ihohuokoseni ovat myös suuret ja näppyjä tulee usein vaikka olenkin akneni saanut kuriin.

Artistry kyllä suosittelee esitteessään Alfahydroksiseerumi plussan käyttöä ikääntymisen merkkejä vastaan, mutta kokemukseni mukaan se auttaa muihinkin ongelmiin. Seerumi on ns. kemiallinen kuorinta-aine ja nopeuttaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Se lupaa parantaa ihon sileyttä 60% 12 viikon aikana.


Käytin alussa seerumia joka ilta kosteusvoiteen alla. Usein levitin seerumin suihkun jälkeen. Yksi tippa riitti koko kasvoille ja se teki ihosta pehmeän ja ihoa ei enää kiristänyt. Pitempiaikaisena vaikutuksena se pikkuhiljaa teki ihostani paremman näköisen ja vähensi epäpuhtauksia. Aknearpiakin se häivytti hieman. Lisäksi tuote on todella riittoisaa.

Paras vaikutus on kuitenkin todella nopea pika-apu. Ensin hieman epäilin lupausta siitä, että seerumi tekee ihon sileämmäksi, kuulaammaksi  ja kiinteämmäksi 24 tunnissa. Mutta seerumi todella tekee niin. Jos stressin takia naama alkoi kukkimaan yllättäen, laittoi vain illalla seerumia ja seuraavana iltana kasvot olivat jo paremman näköiset.

Nyt kun ihoni on huomattavasti parempi, en enää niin usein käytä tätä.

Monet varmaan sanoisivat, että kannattaisi jatkaa käyttöä päivittäin. En sitä kuitenkaan tee, koska haluan säästää seerumia pahan päivän varalle. Äitini ei enää ole Amwayn edustaja ja en tunne muita edustajia, joten en saa seerumia enää uutta pulloa. Lisäksi seerumi on minun mittapuullani kallista, yksi pullo(30ml) maksaa yli 40 euroa.

Korkeasta hinnasta huolimatta saattaisin joskus ostaa tätä uudelleen kunhan vanha loppuu, koska tämä on yksiä ensimmäisistä tuotteista joista minulle on oikeasti ollut apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti