30. maaliskuuta 2012

Taasko BB voiteesta

BB voiteita on näkynyt blogeissa tänä vuonna todella suuri määrä, ehkä kyllästymiseen asti. Silti haluan kertoa oman mielipiteeni Garnierin Miracle Skin Perfector B.B. voiteesta. En nyt ala sen kummemmin selostamaan mikä BB voide on, koska sen on jokainen melko varmasti jostain jo lukenut.

Garnierin voidetta yritin ensimmäiseksi saada testattavaksi arvonnasta, mutta arpaonni ei osunut kohdalle, joten minun piti ostaa voide. Ostin sävyn 02 Light ja se näin talvella on hieman liian tumma iholleni, mutta minkäs teet kun ei vaaleampaa ole. Samalla mieleen tulee, että jos 02 on vaalein niin mihin se 01 sävy jäi.


Monet kuivaihoiset ovat tuotetta kehuneet, mutta minulle tämä oli pettymys kuten muillekin rasvaisemman ihon omaaville. Tuotteen voisi täysin rinnastaa sävyttävään päivävoiteeseen ja tuote lupaa:

Tasoittaa ihon väriä: Ihollani tekee sitä kyllä hieman, mutta ei kyllä vähennä punoitusta melkein ollenkaan ja sitä juuri toivoin tältä.

Kosteuttaa: Tämän se kyllä tekee.

Häivyttää ihon virheitä: Ei ollenkaan. Peitevoidetta tarvitaan silti.

Suojakerroin 15: Ominaisuus jota yleensä vaadin voiteeltani, joten plussaa siitä

Heleyttää: Jos kiiltävä iho on heleä niin sitten kyllä.

Voide on yllättävän paksua, mutta levittyy onneksi helposti. Levityksen jälkeen iho on kyllä kuin sille olisi levitetty margariinia. Etenkin jos haluaa pohjasta hieman peittävämmän ja levittää voidetta 2 kerrosta. Ja nimenomaan halusin kokeilla tätä tuotetta, jotta se peittäisi punoituksen mutta olisi silti kevyempi kuin meikkivoide ja nopea laittaa kiireisinä aamuina. Tämän päälle joutuu laittamaan hirveästi puuteria, joten se siitä keveydestä. Punoituskin on ja pysyy ja iho alkaa kiiltämään jo ennen kuin meikin saa tehtyä loppuun.

Minun ongelmaihoni lisäksi tuntuu riehaantuvan voiteen täyteläisyydestä ja suuresta kosteudesta. Iho menee aika tukkoon ja näppylää pukkaa sinne tänne enemmän kuin normaalisti.

Tästä ei ollut kiireisten aamujen pelastajaksi ja kevyeksi meikiksi. Ehkä se menee lenkillä. Ihoni punoittaa niin paljon, että lenkille haluan peittää edes hieman punoitusta. Täysi meikkipohja on liikaa, mutta tällä saa  ihon vähän paremman näköiseksi. Kiiltokaan ei niin haittaa kun lenkillä tulee kuitenkin hiki. Uudestaan en kuitenkaan tätä osta ellei Garnier kehittele rasvaisen ihon versiota.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti