18. maaliskuuta 2012

Nautinnollisia suihkuhetkiä

Seuraavassa esittelen muutamia suihkugeelejä, joista osan olen käyttänyt loppuun tai melkein loppuun ja nekin joissa on vielä tippa jäljellä loppuvat melko pian.


Ensimmäisenä neljä So...? merkkistä tuotetta, joista kaksi on kosteusvoiteita, mutta otin ne mukaan samantuoksuisen suihkugeelin kanssa. Nämä kaikki olen tainnut saada joululahjaksi pari vuotta sitten, mutta käytin ne vasta nyt. Näistä ilmeisesti on myös hajuvedet, mutta niitä en saanut. So...? Eternal ja So...? Exciting suihkugeelit ovat molemmat hyväntuoksuisia, kukkaisen karkkimaisia tuoksuja. Tuoksut ovat melko samankaltaisia ja jos niitä sokkona pitäisi nuuhkia, olisi vaikeaa erottaa ne toisistaan. Molemmat geelit ovat väriltään hennon vaaleanpunaisia eivätkä vaahtoa paljon. Kuivattavat ihoa jonkin verran, mutta sitä varten on molemmista suihkugeeleistä samanlainen kosteusvoide. Kosteusvoide on valkoista suihkugeelien vaaleanpunaisesta väristä poiketen ja ne ovat aika lailla perusvoiteita. Kuvasta puuttuu So...? Eternal suihkugeeli, koska sen olen tainnut jo heittää roskiin tyhjentymisen jälkeen. Lisäksi minulla on So...? Exciting vartalosuihke.

Seuraavana vuorossa on kaksi Oriflamen kuorivaa suihkugeeliä. Aikaisemmin en ole kokeillut kuorivia suihkugeelejä ja molemmat olivat mukavia yllätyksiä.


Nature Secrets Mint & Raspberry on näistä kahdesta suosikkini. Se tuoksuu ihanan raikkaalta ja kesäiseltä mintulta ja vadelmalta. Tuoksu on sopivan hento. Rakeet kuorivat ihoa ihanasti ja tekevät siitä pehmeän. Geeli ei vaahtoa lähes ollenkaan ja huuhtoutuu helposti pois. Mintun ja vadelman luvataan energisoivan ja jollain tasolla se voi olla tottakin. Ainakin tuoksu on todella virkistävä ja tekee suihkuhetkestä nautinnon. Pullo on myös ihanan näköinen ja melkein tekisi mieli juoda vadelmakiisselimäistä geeliä. Tätä minulla on 2 pulloa, toisen ostin ja toisen sain ilmaistuotteena. Ilmaistuotteena sain myös samantuoksuisen deodorantin.


Toinen kuoriva suihkugeeli, Oriflame Nature Exfoliating shower gel with nourishing Olive & Bamboo on ominaisuuksiltaan muuten edellisen kaltainen, mutta erona on tuoksu. Tuoksusta erottaa helposti sekä oliivin, että bambun, mutta mielestäni ne eivät tuoksu ollenkaan hyvältä. Pidän enemmän tyttömäisemmistä tuoksuista. Tämän tuoksu on maanläheisempi. Muuten kyllä hyvä tuote, mutta en ostaisi tuoksun takia uudestaan. Ilmaistuotteena sain myös kaksi samantuoksuista käsivoidetta.


Tällä erää viimeisenä esiteltävänä on myöskin Oriflamen antioksidantteja sisältävä Grapes & Echinacea suihkugeeli. Siitä ei ole mitään ihmeellistä sanottavaa. Se pesee hyvin ja vaahtoaa jonkin verran. Tuoksu on pullossa todella voimakas ja makuuni liian ällömakea, mutta pestessä tuoksu ei ole niin voimakas. Ei silti aivan lempparini, mutta kyllä sillä pesee itsensä mielellään. Rypäleiden takia tuoksuu hieman punaviiniltä.

So...? tuotteiden hinnoista tai ostopaikoista minulla ei ole tietoa, mutta Oriflamen tuotteet maksavat noin 3-7€ välillä koosta riippuen. Jaksoittain vaihtuvien tarjousten takia hinta vaihtelee usein. Useimmista on saatavilla tavallinen 250ml koko ja jumbokoko 400ml. Tuotteita saa Oriflame edustajilta joihin minäkin kuulun.

Koko ensi viikon esittelen blogissa kynsilakkakokoelmaani, johon on kertynyt hirmuisesti lakkoja. Kuvat tulevat pelkistä pulloista, swatchit tulossa sitten joskus myöhemmin kunhan saan kaikki lakat kynsikiekoille asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti