18. kesäkuuta 2012

Kesäkynnet

Festareilla tuli heti kesäinen olo ja halusin nyt juhlien jälkeen myös jotkin pirteät ja kesäiset kynnet. Ainakin kerran kesässä on pakko olla fimoja kynsissä vaikka hiukset tarttuu niihin ja fimot repeilee pois.

Valitsin hedelmäfimoja kynsiin kun ne on ehdottomia lemppareitani. Halusin myös kokeilla uusia lakkojani H&M Duo Nail Polish Cityä ja Zoota, jotta tiedän lahjoitanko tuon Cityn äidille. Fimot valitsin siksi, että en ensinnäkään jaksanut alkaa tappelemaan leimausten kanssa kun ne on takkuilleet jo pitkän aikaa. Fimot myös on nopeampia laittaa ja suurin syy oli, etten keksinyt mitä noihin voisi leimata. Ja millä värillä. Tuollainen Hot Pink lakka ei ole ominta minua ja mikään väri tai kuvio ei tuntunut sopivalta siihen.

Anteeksi nuo rihmat sormissa, ne on fimojen liimaamiseen käyttämääni
geelimäiseksi jäykistynyttä kynsienvahvistajaa joka ei enää muuhun kelpaa.
Ei näkynyt sormissa paljain silmin, mutta kuvassa näköjään näkyy.


City oli todellinen yllätys kyllä minulle. En tykkää pinkeistä, minulle ei sovi tuollaiset kirkkaat värit kun en rusketu millään. Laatu kuitenkin oli huippu kun ottaa huomioon hinnan(molemmat yhteensä 3,95e). Tätä riitti yksi(!) kerros ja se peitti täysin. Levittyi kuin unelma, koostumus oli sellainen "puolijelly". Ei ihan täysin creme, mutta ei jellykään. Kuivuikin vielä melko nopeasti.


Pariin kynteen laitoin päälle Zoo lakkaa, koska halusin kokeilla sitäkin. Pulloissa näytti etteivät nuo sovi yhteen, mutta ihan kivaltahan tuo lopulta näyttää. Kuvassa ei hirveästi näy kun aurinko ei suostunut paistamaan vaikka odottelin jonkin aikaa. Kuivuessaan Zoo teki kynteen sellaisen puolimatan pinnan.

Tähän olisi sopinut kivasti epämääräinen rykelmä mikrohelmiä, mutten ole saanut aikaiseksi hankkia niitä mistään. Ehkä sekin vielä joskus tapahtuu.

Voisi ostella enemmänkin noita H&M lakkoja kun ne kerran on noin hyviä. Ainakin näitä Duo settejä, ne isojen pullojen lakat oli vähän tylsän värisiä.


Lukijaksi liittyminen ei vieläkään toimi tuntemattomasta syystä. Monilla muillakin tuntemillani bloggaajilla on samanlainen ongelma, johon ei ole löytynyt ratkaisua. Ehkä tuo joskus taas toimii.

Blogin kävijämäärät ovat kasvussa päivittäin, joten jos joku on halukas uudeksi lukijaksi niin sen voi tehdä lisäämällä oman bloggerinsa kautta tämän sivun osoitteen lukuluetteloonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti