21. kesäkuuta 2012

Postissa tulleita

Tänään saapui Oriflamen tilaus, jossa oli verrattaen vähän tuotteita itselleni. Minähän myin tällä jaksolla todella paljon ja olin siten alueeni neljänneksi paras myyjä. Vaikutti myynti-intooni toki sekin, että tässä jaksossa sain 50% myyntipalkkiota normaalin 25% sijaan ja omat tuotteeni tietenkin sain puoleen hintaan.Blogin ihan ekassa kirjoituksessa arvostelin Tender Care Vanilla legendaarista ihmevoidetta joka käy niin huuliin kuin muuallekin vartaloon rohtuneille, kuiville tai muuten ihon ongelmakohdille. Sanoin että tuskin tulee tilattua lisää purkin takia, mutta toisin kävi. Ensin tilasin tosiaan tuon vaniljan, sitten tuli myyntiin kirsikka ja se oli pakko saada kirsikkahulluna, sitten oli vielä poistomyynnissä liian herkullisen tuoksuinen karamelli ja nyt uusimpana sitten suklaa. Oikein tumma ja täyteläinen suklaan tuoksu.


Myös tuoksujen ostoa mun piti rajoittaa, mutta sitten uutuutena oli ihana vadelmantuoksuinen Divine Sensual ja se oli tilattava. Näytteen tuoksu oli niin herkullinen, että ostin myös vartalovoiteen.Ensimmäiset tuotteet joita oikeasti tarvitsin olivat nämä. Swedish Spa Exfoliating Massage Bar kuoriva palasaippua suihkuun. Jos vaikka vartalon kuoriminen helpottuisi kun en jaksa oikein niiden geelien kanssa läträtä. Hair X Repair Therapy Split End Serum jonka tilasin Gliss Daily Oil Elixirin innoittamana. Toimii käytännössä samalla tavalla, mutta korjaa kaksihaaraisia. Nature Secrets Hand Gel, edellisellä kerralla tilasin töihin tavallisen geelin ja se on melkein loppu. Se kosteutti älyttömän hyvin käsiä samalla kun poisti bakteereita, aina kun ei ole mahdollista pestä käsiä ja kemikaalit kuivattavat käsiä töissä. Täydellinen ratkaisu siis, koska tällä sai korvattua kosteusvoiteenkin samalla. Kun se loppuu, tilalle astuu tämä teepuun ja mandariinin tuoksuinen geeli.


Electric Nail Spa. Tällaista olen meinannut jostain marketista ostaa, se merkki maksoi noin 9 euroa, mutta jätin sitten sinne. Nyt ostin tämän kuitenkin kun se poistuu valikoimasta kokonaan ja edustajille myytiin halvalla viimeiset. Hintaa jäi noin 8 euroa ja siitä sain vielä puolet pois.


Pikku tilpehöörit. Kaksi Colour Breeze lakkaa sävyssä Coral ja Sun. Halusin tilata kun en oikeastaan omista yhtään kunnollista keltaista tai oranssia. Coral on creme ja Sun sisältää ihan minimaalista mikroglitteriä vissiin vihreänä ja oranssina jos oikein tihrustin. Pure Colour huulipuna sävyssä Desert Rose. Oli niin kaunis huulimeikki tehty mallikuvaan tällä, että piti saada se. Samoin kävi Smooth Definer rajauskynän kanssa. Mallimeikki oli niin hieno, että se piti saada harmaana. Sitten kun vielä osaisi tehdä itselle samanlaisen meikin...
Mallimeikissä käytetty tuota rajauskynää ja huulipunaa

Näiden lisäksi tuli myös henkilövaaka kun se muutto lähestyy ja pitää hankkia pikkuhiljaa kaikkea, shaker ja scoop viime kerralla tilatulle pirtelölle niin saa annostella sen helpommin sekä perhospareo.

Nyt on menossa Enjoy Music kampanja ja koska tilasin niin suurella summalla, sain kaikki siihen kuuluvat palkinnot halvimmasta kalleimpaan.Halvin oli alimmaisena näkyvä Wonder Lash Mascara, sen sai kun sai 55kp tilauksen kasaan. Minullahan on ne 15 ripsaria jo entuudestaan, joten tämä taitaa mennä myyntiin.

Keskiluokkaa olivat kaksi Milk & Honey Gold tuotetta. Creme Bath ja Body Cream Luxury edition. Nämäkin menevät ehkä myyntiin kun en tykkää noiden tuoksusta. Olen allerginen hunajalle ja siksi en tykkää sen tuoksustakaan yhtään kun tulee huonoja muistoja mieleen. Tai sitten lahjoitan nämä äidille, koska hän on käyttänyt tätä sarjaa jo shampoon, kosteusvoiteen ja suihkugeelin. Nämä sai 110kp:n(~150€) tilauksella.


Kallein on Valerie Aflalon suunnittelemat Stockholm Collection-aurinkolasit, joihin tarvitsi niinkin paljon kuin 330 kp:tä.


Eivät todellakaan minun tyyliäni, joten menevät myyntiin ja pitäydyn omissa rakkaissa aurinkolaisessani, jotka kyllä ovat hieman samantyyliset. Ei näin isot kuitenkaan. Nämä on enemmän jotain Lady Gaga luokkaa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti