10. kesäkuuta 2012

Ostoksia

Tänään oli shoppailupäivä samalla kun kävin siellä koiranäyttelyssä. Kaikin puolin mukava päivä vaikka vettä satoi ja oli vähän kylmä, mutta ei se haitannut. Kosmetiikkaostosten puolesta en ostellut kauheasti, vain ne mitä olin suunnitellut ja myös vähän ylimääräistä. Houkutuksia kyllä oli, Ahavan tuotteetkin olivat -20%.


Kuivashampoista ostin ne, jotka minulta puuttuivat eli käytännössä vain Garnierin Pure Volume. Uutena oli tullut myös Bristowsin Dry Shampoo, tätä minulla on vain Tropical Paradise entuudestaan ja se on niin hyvä, että halusin tuon Originalinkin. Biozellin kuivashampoosta ostin täysikokoisen kun sekin on ihan kiva ja haluan säästää minikokoisen matkoja varten. Tämä pullo todella on iso kun se ei mahtunut tuolle hyllyllekään suorassa edes ilman korkkia.

Kynsilakkoja mun ei pitänyt ostaa, mutta Mavalan muutama sävy oli tarjouksessa 1,95€/kpl ja en voinut vastustaa ihanan neutraaleja sävyjä. Minullahan ei kauheasti neutraaleita ole ja tuskailen aina kun joskus tekisi mieli tehdä jokin vaalea kynsikoristelu. Nyt ei niitäkään puutu enää vaan mukaan lähti ihanat Rose Dust, Vintage Khaki ja Moon Grey. Kaikki pullon mukaan cremejä, mutta näissä on kyllä ihan vähän shimmeriä kaikissa.

Lisäksi ostin kaikkea muuta pientä kosmetiikkaan liittymätöntä. Muutaman paidan, pari kesämekkoa sekä kauan haaveilemani kolme pyöreää maljakkoa. Kaksi isoa ja yksi pieni. Tulevaa omaa asuntoa varten jo sisustankin, koska ostin nuo sisustuselementeiksi. Täytän ne kynsilakoillani, jolloin saan nekin nätisti esille. Mistähän lie blogista vein tämän idean kun siellä oli esitelty jossain lorkun bloggaajille järjestämässä esittelytilaisuudessa olleet samanlaiset maljakot. Nyt ei tarvitse tunkea kaappeja täyteen lakkoja vaan ne saa ihanasti mukaan sisustukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti