8. kesäkuuta 2012

Stilettikorko


Maybellinen Lash Stiletto Volume mascara loppui hetki sitten kuten loppuneita-postauksessa olikin mainittu. Tästä loppumisesta olen innoissani, koska joskus taisin mainita, että omistan 15 ripsaria kun niitä on kertynyt kaupanpäällisinä. Nyt omistan enää 14 ja samalla tämä on kolmas loppunut ripsarini koskaan. Aiemmin loppui vain eka ripsarini Anytimelta ja MaxFactorin ihana Masterpiece Gold ripsari joka oli loistava.


Lash Stiletton ostin poistomyynnistä, se maksoi 6,75e mikä on ihan kiva alennus kun normaalihinta taitaa olla siellä 16 euron paikkeilla ainakin kun nettikaupoista etsiskelin. Ihastuin punaiseen pakkaukseen ja ostin sen vaikka mustakin pakkaus olisi ollut tarjolla. Musta tosin taitaa olla se tavallinen versio. Kotona vasta huomasin, että tämä on ruskea ripsari. Sillä tosin ei minulle ole kauheasti väliä, ripseni ovat niin tummat, että kaikki näyttävät mustalta(myös kaikki ihanat ostamani siniset, valkoiset, hopeiset ja kultaiset ripsarit, nyyh..). Kosmetologikin luuli ripsiäni värjätyiksi. Ripseni ovat myös pitkät ja melko tuuheat, joten käytännössä en oikeastaan tarvitsisi ripsaria, mutta jotenkin meikki tuntuu vajaalta ilman sitä.

Tykkäsin Lash Stilettosta kovasti, vaikka se näyttikin aika epäilyttävältä aluksi tuon harjan takia kun harja on niin kärsineen näköinen. Minulta kesti myös kauan tajuta, että tuo hylsyhän on korkkarin koron muotoinen tai ainakin jotain sinne päin.


Harja on minun makuuni melko sopiva, en oikein tykkää niistä kumisista harjoista vaan tykkään ihan perinteisestä sellaisesta "karvaisesta" harjasta. Niitä vain nykyään löytää tosi harvoin kun kaikissa tuntuu olevan nuo kumiset. Ne eivät vain toimi ripsilläni kunnolla kun saan niillä aina paakkuja. Stilettossa on vähän sellainen välimuoto, hyvin harva "karvainen" harja verrattuna suosikkiharjaani. Stiletton harja on jo uutena kärsineen näköinen ja ekan kerran tämä avatessani pitikin hetki katsoa, että onkohan tämä nyt ihan kunnossa. Mutta harjan kuuluukin olla tuollainen. Mainoskuvassa harja on ihan asiallisen näköinen, mutta itse tuotteeseen harjaa ei ole tehty niin kaarevaksi ja siksi se näyttää pahasti kärsineeltä. Kun se ei ole suora, mutta ei nyt ihan puhtaasti kaarevakaan.

Miksiköhän muuten mainoskuvissa aina huijataan. Näistäkin kahdesta kuvasta näkee miten todellisuus on ihan eri maata kuin mainos.

Kuva: Google


Massa on makuuni juuri sopivaa, ei kuivaa, mutta ei liruakaan. Tämän kanssa vähän joutui opettelemaan ripsarin laittoa uudelleen, koska kuten monet muutkin ovat netissä arvostelleet, tällä saa helposti paakkuja. Oikean tekniikan kun oppii, saa ripsistä paksut ja hyvin erotellut. Yksi kerros riittää hyvin ja lisäyksessä kyllä saa olla melko nopeakin. Tämä kuivuu tosi nopeasti. Kerrankin kävi klassinen moka kun laitoin tätä ripsiin ja aivastushan sieltä tietysti päätti tulla saman tien ilman mitään varoituksia. Ajattelin, että nyt on sitten silmät sen näköisetkin. Stiletto olikin onneksi kuivunut saman tien ja silmän alapuoli ei ollut yhtään sotkeentunut. Massaa tarttuu harjaan myös sopivasti vaikka sitä näyttääkin tulevan paljon. Ripsiin se kaikki ei kuitenkaan jää vaan ripsiin tulee sopiva kerros.

Pysyvyyteen en ollut ihan tyytyväinen. Päivän mittaan ripsiväri tuntui katoavan ainakin ripsien kärjistä ja alaluomikin vähän suttaantuu usein sekä väriä rapisee myös poskille. Ei kuitenkaan kovin paljon, tämä on ripsarivalikoimastani ehkä vähiten sottaava.

Vertailussa harjat, ylhäällä minun makuuni täydellinen harja
(ja itse ripsarikin kyllä on täydellinen). Alhaalla Stiletto.

Loppua kohden Stiletton massa alkoi ehkä hieman kuivumaan, mutta ei pahasti kuitenkaan. Ripsari säilyi loppuun asti aivan käyttökelpoisena, kaksi edellistä loppunutta ripsariahan jouduin heittämään pois kun massa kuivui lähes täysin niin että väriä oli mahdoton laittaa. Ihan lopussa ripset paakkuuntui aika helposti, mutta melko pian tuote sitten loppuikin, joten se oli vain lopun alkua.

Kuvaa Stilettosta ripsillä minulla ei ole. Minun piti ottaa se jokin aika sitten, mutta aikaa ei vain ollut. Stiletto on todella riittoisa ripsari, ostin tämän vuosi sitten ja siitä asti olen käyttänyt sitä lähes päivittäin. Joten ajattelin, että kyllä tämä vielä riittää. Sitten väri loppuikin kuin seinään, joten jäi kuva ottamatta.

Kokonaisuutena oikein kiva ripsari ja voisin ihan hyvin ostaa uudelleenkin ellei minulla olisi niin kauheasti ripsareita varastossa. Uuden ostaisin tosin mustana, koska ruskeista ripsareista en ole koskaan välittänyt. Mustilla saa intensiivisemmän katseen. Mutta kivaa vaihtelua tämä ruskeakin oli.Haluaisitteko lukea enemmänkin ripsariarvosteluita vaikka tuotteita en olekaan kuluttanut loppuun, mutta käyttänyt kuitenkin jo hyvän aikaa.
Ja lukijat eivät toistaiseksi näy minulla ainakaan minulla vaikka eilen näkyivät enkä ole asetuksia muutellut. Yritin mennä käyttäjäraatiin katsomaan jos saisin korjattua mutta tuli vain "Pahoittelemme... Emme pysty käsittelemään pyyntöä. Yritä uudestaan tai palaa asiaan hetken kuluttua."  Nyt ei pääse uusia lukijoitakaan liittymään jos en saa tuota toimimaan ja sitten ei tule arvontoja joita olen määritellyt alkavaksi kun tietty lukijamäärä on täynnä.


Että ei sitten korjata tätä asiaa. Tuo sama teksti tulee joka ikinen kerta myös kun yritän vaihtaa käyttäjäraadin tiliä uuden blogin lukijaksi liittyessäni. Siinä on aina väärä tili.


Kiitos taas Google.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti