7. kesäkuuta 2012

Tuoksuja 3


Winter Ice For Woman tämä maksoi 3 euroa poistomyynnissä ja olisi ehkä pitänyt jättää ostamatta. Se on alussa hyvin paljon Icy Cold Womanin(alempana) kaltainen, mutta lopputuoksu on todella pippurinen ja tuoksu lähentelee jotain hyvin pippurista lihalientä. Tulee mieleen joku keittämässä mausteista lihakeittoa. Netistä ei löytynyt tästä mitään tietoa, joten en osaa sanoa mitä se tarkalleen sisältää.


Ulric de Varens Mini Fashion näitä tuoksusarjan tuoksuja välttelin pitkän aikaa kun ne maksoivat vain euron ja olivat pääosin todella pahan tuoksuisia. Sellaisia joista minulle tulee saman tien todella pistävä päänsärky. Mutta sitten kun tämä ilmestyi niin ihastuin siihen. Ihanan makea mutta raikas tuoksu. Tuoksuissa on Freesia, Mandariini, Sitruuna, Persikka, Orvokki, Valkoiset kukat, Sammal ja Vanilja. Tämä on sellainen jokapaikan tuoksu, hyvin mieto ja huomaamaton joka ei hyökkää vastaantulijan naamalle. Sopii päiväkäytössä tilanteeseen kuin tilanteeseen.


Icy Cold Woman
Vuonna 2006 The Design House Of Lamis lanseerasi tämän hyvin kylmän, raikkaan ja terävän kukkaistuoksun. Naisellinen tuoksu sisältää sekoituksen sitrusta, ananasta ja puuta. Aivan ihanan kevyt ja raikas päivätuoksu talvisiin päiviin. Kesälläkin tätä voi tietysti käyttää ja kuumana hellepäivänä tämä tuo raikkaan tunteen. Tykkään myös kovasti raikkaan näköisestä pullosta. Tuoksua on myös miehille omana versiona.

Live & Love Love Is Nice
Tästä tuoksusta ei löydy netistä mitään tietoa mutta se on hyvin pehmeän kukkainen ja vaniljainen tuoksu päiväkäyttöön. Tämä on hyvä tuoksu, mutta äärimmäisen halvan näköinen pullo, etenkin ruma korkki, tekevät tästä sellaisen ettei sitä monet valitsisi hyllystä. Tämä ei ole minun vaan äitini.


Creation Lamis Pure Treat Blossom 
Creation Lamis lanseerasi ensin Pure Treat tuoksun ja sitä seurasi vuonna 2000 tämä Pure Treat Blossom versio. Tuoksu jäljittelee pulloa myöten Kenzo Flower Rediä, kun taas tämän "äiti" Pure Treat jäljitteli Kenzo Floweria. Hinta vain on paljon pienempi. Kukkainen ja hedelmäinen hajuvesi tuoksuu pehmeästi juuri leikatuilta kukilta. Tuoksu on sekoitus meripihkaa, valkoista myskiä, vaniljaa, mantelia, orvokkia ja ruusua. Helppo ja kevyt päivätuoksu joka sopii mihin tahansa tilanteeseen. 


Kenzo Flower Red (kuva: Google)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti