9. kesäkuuta 2012

Kirotut kirsikkakynnet

Kuten monesti olen maininnut, rakastan kirsikoita ja kirsikan tuoksua. Keräilen kaikkea kirsikkatavaraa ja -kosmetiikkaa. Monen monta kertaa olen yrittänyt saada tehtyä kirsikkakynnet itselleni. Tuloksetta.

Ensin huusin Huutonetistä Essencen kiina-aiheisen laatan, jossa on myös ihana kirsikkakuvio. Se laatta toimi äärettömän huonosti. Kunnes tänään ihmettelin miten kirsikkakuvion ympäriltä on metalli kuplinut, sitten tajusin, että siinähän on muovi päällä. Entinen omistaja sanoi, että se on käytetty pari kertaa, joten oletin ettei siinä olisi enää mitään ylimääräistä. Ehkä myyjäkin on tuskastunut kun laatta ei toiminut ja siksi laittoi sen myyntiin. Viittä vaille oli etten minäkin heittänyt sitä menemään. Mutta nyt se toimii täysin. :)


Näihinhän piti alun perin tulla mansikoiden tilalle kirsikat, mutta tuo essence ei silloin toiminut.

Tuon Essencen kanssa tuskaillessani tilasin jo Konadin kirsikkakuvion, joka ei ole ollenkaan yhtä kiva, mutta ainoa mitä löysin. Sekään ei oikein toimi kunnolla, scraper tahtoo viedä siitä kaiken värin pois kirsikoiden kohdalta. Ja kun yrittää kahdella värillä leimata, ei kuvio irtoa ollenkaan laatasta.

Ennen kirsikoita kynnet olivat ihan kivat

Sain onnistumaan kynnet kuitenkin joten kuten, tai kolme niistä. Peukalo ja pikkurilli menivät pilalle. Siksi näettekin vain kolmesta sormesta kuvat. Keskisormikin on aika pilalla, mutta ihan siedettävä kuitenkin ja kaukaa näyttää kunnolliselta. Toisen käden lakkaamisen ajattelin jättää myöhemmäksi kun piti lähteä lenkille.


Käytetyt:
Pohjalle Kiss Color Magnet
Joka toinen kynsi Rimmelin 503 Angel Delightilla(olisi 
tosin pitänyt laittaa kaikki tällä) ja joka toinen Rimmelin 296 Sweet Heartilla.
Kärjet Suhadan Whitella, kuviot L'orealin 500 ja vihreät osat Konadin vihreällä(puuttuu kuvasta). 
Polka dotsit Sweet Heartilla ja pienimmällä dotting toolillani. Päälle YR Ultra Shine Polish.

Toista kättä ei kuitenkaan ollut tarvetta lakata ainakaan samanlaiseksi. Ennen kummankaan käden lakkaamista mietin, että jos kokeilisin Cesarsilta tilattua käsikuorintaa kirsikan tuoksuisena. Jätin sen kuitenkin tekemättä, mutta lenkillä hankinkin toisenlaisen kuorinnan. Myös polviin. Otin ja kompastuin kiveen soratiellä ja polvet sekä kämmenet saivat asfaltti-ihottumaa sekä toinen käsi ja toinen polvi ihan haavankin. Käden haavaan meni lisäksi kivi jota en meinannut saada pois ollenkaan. Samalla myös vain pintapuolisesti kuivuneet kirsikkakynnet rullaantuivat ihan pilalle. Aivan loistavia nuo haavat, viikkoa ennen veljeni juhlia. Pitääköhän viime hetkellä vaihtaa designer mekkoni johonkin polvien yli ulottuvaan...

Ruttaantunut kynsi

Siirtyyköhän tämän käyttö ensi kesään


Enkä saanut kirsikkakynsiä vieläkään. Niissä vain on jokin kirous etteivät onnistu ikinä. Pitää lakata kynnet nopeasti jollain muulla, koska huomenna täytyy lähteä vähän shoppailemaan ja turistiksi koiranäyttelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti