12. kesäkuuta 2012

Tuoksuja 4

Sarja omistamistani tuoksuista jatkuu taas.


BattiCuore Litchee 
Loft Monaco Cuoren valmistama todella jännän tuoksuinen hajuvesi jollaista vastaavaa ei helpolla tule vastaan. Näitä oli poistomyynnissä kerran ja äitini osti itselleen vaniljan. Minä en vaniljaa halunnut, koska minulla on vaniljaisia tuoksuja niin kauhean paljon, joten etsin jotain erikoisempaa. Tätä oli vielä passionhedelmän tuoksuisenakin, mutta se ei oikein tuoksunut miltään, joten otin sitten litsin. Kaikkiin näihin kolmeen tuoksuun on saatavilla myös samantuoksuiset vartalovoide ja suihkugeeli, mutta niitä ei ollut myynnissä tuolla. Makean hedelmäisessä päivätuoksussa tuoksuu mustaherukka, litsi, mandariini, freesia, hyasintti, ruusu, kirsikkapuu, santelipuu ja valkoinen myski. Kuuluu halpoihin tuoksuihin, koska tällaisen saa suunnilleen 10 eurolla

Varens Kiss 
Joululahjaksi saatu ihan kohtalaisen hyvä tuoksu. Ei ole aivan suosikkejani, mutta kyllä tuota käyttää voi. Myös halpistuoksuja, hinta vaihtelee 8-13 euron välillä, tosin löysin Amazonista niinkin kalliilla tätä kuin 34 dollarilla, joten hinta vaihtelee paljon. Kannattaa katsoa mistä ostaa. Vuonna 2007 Ulric De Varensin lanseeraama tuoksu sopii sekä päivään, että iltaan. Itämainen kukkaistuoksu, jossa tuoksuu pomeranssi, ylang-ylang, valkoinen myski, laventeli, orapihlaja, orvokki, korianteri, heliotrooppi, mimosa, tonkapapu ja vanilja.

Betty Barclay Woman no 3 
Myöskin joululahjaksi saatu, mutta ei ollenkaan mieluinen. Tietynlaiset tuoksut saavat minulle saman tien päänsäryn aikaan, samoin käy myös jos menen kenkäkauppaan/kenkäosastolle tai mattokauppaan/matto-osastolle kaupassa. Ja tämä on yksi niistä sellaisista tuoksuista jotka sen tekevät. Hyvin pistävä ja väkevä tuoksu enkä voi ollenkaan käyttää tätä. Tämä on niinkin vanha tuoksu kuin vuodelta 2000, mutta tätä valmistetaan edelleen ja minulla on uudempi pullo. Tämä kuuluu Barclayn naisten tuoksusarjaan, jotka ovat niinkin mielikuvituksellisesti nimetyt kuin Woman no 1, Woman no 2 ja viimeisenä tämä. Kolmosta on saatavilla 15ml ja 50ml pullot ja minulla onneksi on tuo pienempi. Tuoksun on suunnitellut Anne Flipo, joka on suunnitellut tuoksuja muun muassa Alexander McQueenille(My Queen for Women), Giorgio Armanille(Acqua Di Gioia) ja YSL:e kolme tuoksua, sekä kymmeniä muita tunnettuja ja vähemmän tunnettuja tuoksuja. Kukkainen ja hedelmäinen päivätuoksu joka tuoksuu vihreälle, cassialle, bergamotille, jasmiinille, ruusulle, santelille ja vaniljalle.

Kuva: GoogleGloria Vanderbilt Love For Love 
Kolmaskin lahjaksi saatu ja hyvin paljon edellisen kaltainen päänsärkytuoksu. Netistä ei tuoksuja löytynyt, mutta veikkaisin tuoksuvalikoiman olevan hyvin samankaltainen kuin edellisessä. Mainittu oli vain, että tuoksu on hedelmäinen, kukkainen ja lopussa puinen.

So...? Eternal 
Vielä löytyy yksi lahjaksi saatu tuoksu, mutta tämä onneksi on hyvä tuoksu vaihteeksi. So...? tuoksuja käytin paljon yläasteikäisenä, oikeastaan en muita käyttänytkään silloin. Sittemmin ne ovat vähän jääneet, mutta silloin minulla oli vartalotuoksuja vaikka miten monesta merkin tuoksusta. Minulla oli ainakin Eternal, Exciting, Kiss Me ja Desirable
   Päivään ja iltaan sopiva lemmenjuomaksikin kutsuttu hajuvesi tuoksuu punapippurilta, sitruunalta, klementiiniltä, orkidealta, vaaleanpunaiselta pionilta, orvokilta, meripihkalta, vaniljalta ja santelipuulta. Tuoksu on hyvin makea ja sokerinen, melkein kuin karkkikauppaan menisi. Aikuisempaan makuun tämä tuskin sopii millään tavalla, etenkin pienen erikoisuutensa vuoksi. Pulloon on laitettu sisälle tekotimantti. Mautonta joidenkin mielestä, mutta minä tykkään kaikesta bling blingistä. Tämän tuoksun avulla palaa teiniksi taas. Tuoksusta on saatavilla 10, 30 50 ja 100ml pakkaukset sekä lahjapakkaus, jossa on lisäksi vartalosuihke, suihkugeeli ja kosteusvoide. Minä sain tämän pakkauksen.

So...? tuoksut löydät täältä

Kuvassa näkyy timantti paremmin kuin omassa kuvassani
Kuva: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti