11. helmikuuta 2013

LivBox Helmikuu

Taas oli LivBoxin aika, se tuli jo torstaina, mutta ehdin hakea vasta tänään. Sisältö oli taas osittain kiva ja osittain ei-kiva. Jo ennen boksin tuloa näkyi LivBoxin Facebook sivulla ilmoitus, että LivBox goes pink ja niinhän se olikin.


Paketissa olevat tuotteet oli kivasti pehmustettu mustalla pehmusteella ja sisältö näytti tältä.


Yksi tuote oli sellainen josta tykkäsin paljon ja muut oli sitten vähän plääh -osastoa.

Essien kynsilakka olisi ollut kiva yllätys muuten, mutta se on vähän minulle sopimatonta sävyä. Sain sävyn Muchi Muchi.  Sävy vaikuttaa pullossa ja netissä vilkuilemissani swatcheissa aika ohuelta eikä tuo sävykään oikein ole sellainen jota käyttäisin. Muchi Muchi nimi on kyllä söpö ^^ Vaihtoehtona tälle oli boksissa saada sävy Lovie Dovie, joka minulle ehkä olisi ollut käyttökelpoisempi, mutta ei nyt mikään kiva sävy sekään.


John Gallianolta oli laitettu boksiin Parlez-moi d'Amour EDT näyte 10ml kokoisena. Kuvauksessa se vaikutti kivalta. "Myskin, hedelmien ja kukkien yhdistelmä luo tuoksulle odottamatonta vetovoimaa ja lopputulos on ultranaisellinen". Nuuhkaisu pullossa oli ensin ihan kiva ja vaikutti tosi paljon Escadalta makean hedelmäisenä. Iholle suihkautettuna oli kuitenkin vähän pettymys kun kukat puskivat päälle tosi paljon ja peittivät muun alleen. Tuoksu oli sellainen pistävä ja minulla menee päänsärkykategoriaan. Iholla joitakin minuutteja oltuaan ei hedelmäisyydestä ollut tietoakaan vaan muistutti tosi paljon jotain Yves Rocherin kukkaistuoksuja. Melko tavallinen tuoksu ja tällaisia löytyisi kymmeniä vastaavia. Top notes: bergamot, blueberry, ginger, Heart: rose, jasmine, Base: cypress, patchouli, musk.

Vaihtoehtona tälle tuoksulle oli saada kolme pienempää näytettä ja vaikka tämä on arvokkaampi kuin ne pikkuiset näytteet niin olisin halunnut ehkä ennemmin ne. Tuoksuja ainakin oli Love, Chloé eau Florale ja Lady Gagan Fame sekä Calvin Kleinin miestentuoksu Encounter. Se kyllä vähän ihmetytti, koska tilaajat ovat kuitenkin naisia pääosin ja vaikka miehet kivoja onkin niin haluaisin boksissa juttuja minulle, en miestäni varten. Etenkin kun sattuu olemaan sellainen yksilö jonka saa suunnilleen pakottaa käyttämään tuoksua jossain ja omistaa tasan yhden minun valitsemani tuoksun.


We Care Icon on minulle uusi merkki näin omassa käytössä vaikka toki siitä olen blogeista lukenut. Tämä oli ainoa tuote tässä boksissa josta oikeasti tykkäsin jo näin kokeilematta. Kosteusvoiteita kyllä en yhtään tarvitse, sen todistavat parikymmentä purkkia kaapissa, mutta aina niitä on silti kiva saada lisää ;) Love Story Body Butter on täysikokoinen ja nimi ja ulkonäkö sopivat hyvin lähestyvään ystävänpäivään. Voide sisältää lisäksi 97% luonnon raaka-aineita ja aloe veraa. Vähän huvittava on maininta tekstissä, että sopii myös kuivalle ja herkälle iholle, eikös kosteusvoiteet nyt yleensäkin sovi kuivalle iholle... Tuoksu on aika mieto ja en tiedä mille tuo tuoksuu, paketti sanoo, että mieto kukkaistuoksu. Kai se sitten kukille tuoksuu. Väriltään se on söpön vaaleanpunaista, kuin jotain mansikkarahkaa. Ajattelin jotenkin että merkin tuotteet olisivat kalliita, mutta ei tuo purkki maksa kuin 6,90€.


Viimeisenä tuli Olaylta kolme näytekokoista tuotetta. Tätäkään merkkiä en ole ennen kokeillut enkä kyllä kauheasti lukenutkaan siitä mitään. Ja nämä tuotteet ovat minulle taas turhia ihan kuten viime boksin silmänympärysvoidekin. Näppyjä on muutenkin jo tarpeeksi aika ajoin eli nyt tällä hetkelläkin kun naama tuossa yksi päivä räjähti täyteen finnejä(nyt oikeasti loppuu se suklaan syönti), joten en aio niitä lisätä anti-age tuotteilla. Enkä myöskään lisää naaman kiiltoa superkosteuttavilla tuotteilla.

No, boksissa kuitenkin tuli Regenerist -ihonhoitosarjasta 3 Point Super Serum, joka kosteuttaa intensiivisesti ja aktivoi solujen uudistumista. 3 Point Treatment Cream, joka kosteuttaa ja lisää ihon elastisuutta. Käytetään  silmänympäryksille, kaulaan ja leukaan. Ja taas olisi ollut silmänympärysvoide joka minulta on totaalisen loppu enkä halua Oriflamen myytävien tuotteideni varastosta ottaa voidetta(blogia tarkemmin seuraamattomille taustatietona, että olen kuukauden sisällä saanut LivBoxissa kaksi sy-voidetta ja Oriflamelta sy-voiteen ilmaiseksi ja yksikään niistä ei sovi iholleni...). Onneksi tällä viikolla tulee Oriflamen paketti, jossa on kaksi sy-voidetta minulle. Onhan sitä jo pari viikkoa oltu ilman. Kolmantena tuli Night Renewal Elixir, joka uudistaa ihoa nukkuessa.Uskoisin, että LivBoxia tilaavat pääasiassa noin 20-35v naiset, joten miksi näitä anti-age tuotteita on näin paljon näissä. Jos niitä tulee näin paljon jatkossakin niin en taida jatkaa tilaustani enää. Tai muutenkaan kun ei tässä nyt oikein superkivoja tuotteita ole tullut ja paljon turhia. Ja nuo vaihtoehtoiset tuotteetkin on huono, olisi parempi jos kaikki saisivat saman tuotteen kun sitten tulee usein pettymyksiä kun huomaa, että olisin voinut saada tuollaisen, mutta sainkin tämän josta en tykkää. Tai parasta tietysti olisi jos Glossyboxin tapaisesti jokaiselle tilaajalle lähetettäisiin juuri hänelle sopivia tuotteita.


Postissa tuli tänään uusi luomivärikin ja siitä oma postauksensa tässä lähipäivinä. Ja sain äsken sähköpostin, että voitin Cosmeryan arvonnassa 20€ lahjakortin sinne! Jee! Eka arvonta jonka ikinä voitan kosmetiikkaan liittyen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti