21. helmikuuta 2013

YSL Rouge Pur Couture

Sain lopultakin sen Evita-lehden huulipuna -haasteesta voittamani huulipunan. Voittajille lähetettiin YSL:n tai Lancomen huulipuna. Minulle olisi kelvannut oikeastaan kumpi tahansa, mutta salaa toivoin kuitenkin Yves Saint Laurentin punaa., koska Lancome on minulle "tavallisempi" merkki ja YSL taas jotain luksusta. Ja äänetön toiveeni ilmeisesti kuultiin!

Kilpailuun piti laittaa kuva punaisista huulista, joten arvatenkin myös palkintopuna oli punainen. Minulla on jo kolme paloautonpunaista huulipunaa, mutta tämä oli onneksi hieman erilainen. Siitä lisää myöhemmin.

Puna oli YLS Rouge Pur Couture ja sävy jonka sain on 16 Rouge Roxane.


Puna on ylellisin ikinä omistamani puna ja kalleinkin, siitä kertoo jo hylsy, joka on kaunis neliskanttinen ja kullanvärinen. Kelpaa vaikka koristeeksi meikkipöydälle jos vain jaksaa pitää sen puhtaana tai käsitellä silkkihansikkain :D Joka ainoa sormenjälki ja pölyhiukkanen näkyy siinä.


Rouge Pur Couture -punat ovat saaneet inspiraationsa Herra Saint Laurentin ikonisesta puna-oranssi-fuksia paletista ja punaa on saatavilla 32 eri värissä. Joten voisi sanoa, että jos joku ei niistä mieleistään sävyä löydä niin valehtelee. Kauniisti nimetty Rouge Roxane on korallinpunainen, jossain on sanottu poltetuksi oranssiksikin, pienellä hopean ja kullan sävyllä seassa olevien pikkuisten hippujen ansiosta. Onneksi tässä ei ole liikaa glitteriä, koska huulipunissa en pidä niistä yhtään eikä se oikein sovi kasvoillenikaan.


Puna on koostumukseltaan todella hyvä, kuten tämän hintaluokan meikeiltä sopii odottaakin. Voidemainen koostumus on todella helppo levittää tasaisesti huulille ja tuntuu vähän kuin huulirasvaa laittaisi. Puna on hyvin kosteuttava mikä on etenkin näin talven kuivana aikana hyvä. Omat huuleni ainakin kuivuvat punan kanssa ja alle ei voi oikein huulirasvaakaan laittaa hirveää määrää, koska punan pysyvyys kärsii. Tämä puna kuitenkin kosteutti huulia erinomaisesti ja muutenkin oli miellyttävän huulirasvamaisen tuntuinen. En osaa sanoa tuoksuuko tämä miltään, koska olen tulossa kipeäksi ja nenä on ihan tukossa ja en haista yhtään mitään. Mahtavaa tulla kipeäksi juuri kun alkaa hiihtoloma. No, kunnon koululainen sairastaa vain lomilla(viimeksi olin pari päivää kuumeessa joululomalla).

Puna tuo huulille puolimatan satiinisen pinnan ja punissa on käytetty värinkorjauspigmenttejä, jonka ansiosta väri ei muutu huulilla vaan saat juuri sen väriset huulet kuin puikossakin on. Punassa on lisäksi suojakerroin 15. Puna pysyy huulilla hyvin ja ei ole aivan yhtä pigmenttinen kuin muut punaiset huulipunani vaan enemmänkin sellainen puolipeittävä. Toki tätä saa vahtia pitkin päivää kuten muitakin punaisia huulipunia, syödessäkin ihan pieni määrä lähti ruuan mukana pois, mutta huulille jäi silti hyvin peittävä kerros jäljelle.


Ensimmäisessä kuvassa punaa on yksi kerros. Toisessa sitä on kaksi ja kolmannessa myös kaksi, mutta kuva on otettu hieman eri valaistuksessa. Ja pahoittelen huulten reunoja, ne on vähän epäsiistit, en omista ainuttakaan punaista rajauskynää. Sellainen pitäisi laittaa hankintalistalle seuraavaksi. Kamera vähän vei sävystä pois ja luonnossa sävy on hieman kirkkaampi.

Kokonaisuutena puna on todella miellyttävä käyttää ja näyttää kivalta, ei minulle soveltuva päiväkäyttöön, mutta ehkäpä juhliin. Hinta punalla on hieman korkea, omakseen sen saa 30-35 eurolla paikasta riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti