13. helmikuuta 2013

Voikuppikakku

Sugarpillin meikkejä olen ihaillut tosi pitkään, johtuen lähinnä Rose Shockin tekemistä meikeistä. Pidän niiden pigmenttisyydestä. Koskaan en ole alkanut tilaamaan Sugarpillin meikkejä kun niitä saa kai vain ulkomailta. Keltaista luomiväriä olen halunnut pitkään, tarkoitan kunnollista keltaista. Pari keltaista mulla on, mutta niistä ei tule väriä melkein ollenkaan luomille kun ovat lähinnä highlighteriksi tarkoitettuja. Joten olin onnessani kun löytyi Sugarpill Addicted To Pretty -kokoelman Buttercupcake ja senhän huusin heti 10 eurolla postikuluineen. Vain pari kertaa kokeiltu. Buttercupcakea kuvaillaan Sugarpillin sivulla näin "The brightest bright matte yellow with awesome opaque coverage."

Ja todellakin tämä kaveri on kirkkaista kirkkain.


 Sugarpillin tuotteissa pigmentin ja värien lisäksi minuun vetoavat todella paljon ihanat pakkaukset. Niissä on juuri sellaista tyttömäistä "asennetta" mistä tykkään.


 Ja tuo kisuliini on supersöpö! Haluaisin kovasti sellaisia tarrojakin mitä nettisivuilta tilatessa saa/voi ostaa. Ehkä joskus pitää tilata suoraan Sugarpilliltä.


 Buttercupcake täydessä loistossaan, melkein silmiin sattuvan kirkas keltainen joka ei varmasti jää huomaamatta.


Harmaa lumisadepäivä ei ollut paras mahdollinen tämän kuvaamiseen, mutta näkee siitä jonkin verran. Tällä saakin tehtyä sitten kaikenlaisia kivoja meikkejä vappuna, pääsiäisenä ja muina päivinä jolloin vain tekee mieli värikästä. Pigmenttiä on tosi paljon ja pohjustajan ansiosta väri on vieläkin kirkkaampi. Täydellinen keltainen luomiväri on löytynyt.


2 kommenttia:

  1. Minäkin olen pitkään halunnut kokeilla Sugarpillin meikkejä! Viime aikoina on tullut törsättyä rahaa vähän liikaa, mutta ehkä pikku ostostauon jälkeen voisin kokeilla näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla :) Itse ainakin tykkään kovasti ja mieli tekisi joitakin muitakin värejä

      Poista