28. helmikuuta 2013

Hiihtoloman ostokset

Hiihtolomalla tuli kuumeen jälkeen käytyä Jyväskylässä ja sen jälkeen Keskisellä, jonne pääsy on nykyään omillaan asuessa luksusta, koska minulla ei ole autoa ja julkiset liikenneyhteydet ovat hyvin huonot sinne suuntaan(tai no joka paikkaan). Vanhempien luona asuessa kävimme Keskisellä ehkä joka toinen viikko tai joskus montakin kertaa viikossa kun asuttiin sopivan matkan päässä.


Jyväskylän reissu oli kosmetiikan osalta aika kiva reissu. Paljon olisi ollut ostettavaa, Seppälässä paljon tuotteita eurolla: tuoksuja, kynsilakkoja ja muuta kivaa. Tokmannissa Flormareita eurolla, muissa kaupoissa mm. Isadorat puoleen hintaan Ostin pari paitaa, mekon Seppälästä eurolla(!), alun perin 19,95€ ja hienon kevyen nahkatakin kesäksi kun välillä tuo nykyinen nahkatakkini on kesällä ihan liian kuuma vaikka muuten soveltuukin käytettäväksi ympäri vuoden. Kosmetiikkaa ostin vain tarpeellisia.


Klippoteketin kuivashampoon, joita oli ihmetyksekseni Tokmannilla. Olen kuvitellut, että sitä saa vain Sokokselta kun ikinä en ole muualla sitä nähnyt myynnissä ja palan halusta kokeilla onko se kaiken hehkutuksen arvoinen.


Garnierin uutta Pure Active 2 in 1 meikinpoistoainetta haluan kokeilla kun se poistaa meikin ja syväpuhdistaa samalla, mutta sopii myös silmille. En millään jaksaisi aina veivata silmämeikinpoistoaineella ja putsarilla erikseen niin olis kiva jos ne olisivat yksi ja sama tuote.

Sitten kuitenkin toisessa kaupassa oli tarjous, että Garnierin tuotteen ostaja saa kaupan päälle Body Sensitive Soothing Moisturising Milkin ja koska en voi vastustaa ilmaista tavaraa, valitsin toisen Garnierin tuotteen jota olen halunnut kokeilla. Pure Active Fruit Energy taitaa olla aika lailla tällä hetkellä käyttämäni Neutrogenan putsarin tapainen kirpeän herkullista sitrustuoksua myöten, joten sitä testaan mielelläni. Muut ostamani Garnierin tuotteet ovat sillä tavalla tylsiä, että ne ovat tuoksuttomia, joten hyvä, että edes tämä tuoksuu kivalle. Yleensä nuo tuoksuttomat tuotteet haisee niin väkevälle ja teolliselle, ainakin Lumenen tuoksuton voidemainen dödö. Hyi olkoon sitä hajua.


Seuraava villitys tuli kun huomasin, että Minimanissa myydään I Love... -tuotteita. Ihastuin toden teolla hiihtolomalla merkin minikokoiseen vartalovoihin(postaus tulossa muutaman päivän sisällä) jonka otin mukaani vanhempien luokse, joten sen innoittamana halusin lisää. Ensimmäisenä otin Tropical Paradisen, joka on minulle uusi tuoksu ja ehkä kokonaan uusi tuoksu kun en ole sitä missään nähnyt ikinä. Otin vartalovoiteen, koska siinä aivan ihanan herkullinen kookoksen tuoksu jää iholle pitkäksi aikaa. Suihkugeeli valuu viemäristä alas ja tuoksu sen myötä.

Sitten vielä iskin silmäni matkasettiin, joka oli saatava etenkin nyt kun kesällä tulee olemaan paljon matkustamista. To Just Get Away -travel kit sisältää lisäksi montaa eri tuoksua. Olen aina halunnut kokeilla merkiltä mahdollisimman paljon eri tuoksuja ja tässä pääsee kokeilemaan jo aika monta. Setissä on Raspberry & Blackberry suihkugeeli, Strawberries & Milkshake vartalovoide ja huulikiilto sekä Mango & Papaya shampoo ja hoitoaine.


Hankin viimeinkin uudet pinsetit. Mulla on Nippes -pinsetit ja ne on aika surkeat sekä pinsetit led-valolla, jotka on vielä huonommat, mutta ne oli hyvät silloin kun se valo vielä toimi. Näki kaikki ylimääräiset karvat ja sai ne poistettua. Nyt valo ei toimi niin en tykkää. Satuin löytämään Elite Professional Tweezersit, jotka ainakin näyttää hyvältä. Haluaisin Tweezermanit, mutta ne on niin kalliit


Minimanissa oli Rimmelin, Lumenen ja satunnaisten muidenkin valmistajien tuotteita puoleen hintaan. Rimmeliltä vain kynsilakkoja, Lumenelta kynsilakkoja, meikkipohjia, luomivärejä ja nuo minkä ostin. Sitten oli ripsareita ja huulipunia aivan upeissa hylsyissä, mutta sain hillittyä harakan itsessäni ja en ostanut vain kiiltävien ja värikkäiden hylsyjen takia. Lumenen luomiväritkin oli kauniita, mutta huonoja sävyjä. Siksi ostin vain Lumene Beauty Base Blue Neutralizerin, koska peitevoiteeni alkaa olemaan lopussa. Saatavilla oli vain kaksi näitä ja toinen oli aika tumma sävy 034, joten otin tämän vaalean 030 sävyn. Ajattelin senkin olevan vähän liian tumma, mutta menisi kesällä. Kuitenkin kotona kokeillessa kädelle, se sulautuikin tosi hyvin kalmankalpeaan talvi-ihooni.


Arvontaosallistumisissa toivottiin paljon arvosteluja halvasta markettikosmetiikasta, joten näistä saa jo aika hyvin juttua aikaan. Huomasin nimittäin toiveet luettuani, että eihän mulla ole paljon markettikosmetiikkaa enää kun Oriflamea suunnilleen kaikki. Nyt sekin tilanne korjattu.

Keskiseltä en ostanut melkein mitään, kaikki ostokset on tässä


Keskisellä on hirmu iso valikoima kuivashampoita ja olen sieltä kokeillut kaikkia saatavilla olevia. Nyt oli tullut lempparikuivashampoostani eli Batistesta uusi tuoksu. Ennestään omistan Originalin ja Blushin. Tropicalia ostin pikkuisen matkapullon, koska matkakokoiset kuivashampooni alkavat käymään vähiin ja isoja taas on liikaakin. Siellä olisi myös ollut ruskeille hiuksille uutta kuivashampoota, mutta siitä luin aika huonoja arvosteluja aikaisemmin netistä, joten en halunnut sitä ostaa.

Iberon korvikset halusin kun ne oli niin erikoiset väriltään. Kivi on maitomaisen vaalean sinertävä, mutta pohja hehkuu oranssina.

Kosmetiikkaosastolla oli kasa tuotteita eurolla ja sieltä valikoin kaksi tuotetta.

Siveltimiä oli valittavana kaksi, toinen oli ihan perus vaahtomuoviapplikaattori ja niistä en tykkää, mutta tuo luomivärisivellin näytti kivalta.

Kolmenlaisia leimauslaattoja oli saatavilla, muissa oli vaan jotain kukkia ja perhosia ja pääkalloja ja sitten oli sellainen laatta jonka jo omistan Essenceltä. Ihan samanlainen eli olisiko nämäkin Essencejä. Mene ja tiedä. Ostamani laatan halusin ehdottomasti kun siinä oli tennarit ja kesäisin käytän Converseja. Tekstikuviokin on kiva ja samoin tuo kruunu ja korkkarit. Aurinkolaseillakin saa kivat kesäkynnet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti