20. helmikuuta 2013

Loistava päivä

Vapaapäivä, aurinko paistaa herätessä pilvettömältä taivaalta. Koulussa oli eilen huippukiva päivä jonka hyvä olo jatkui vielä tänäänkin. Voiko päivä muuttua enää paremmaksi. No voi!

Postisetä toi tullessaan kasan kirjeitä, joista osassa oli yllätyksiä.

Ensimmäinen sisälsi huutamani Diorin paletin. Sopivaa palettia olen etsinyt pitkään ja hartaasti Huutonetistä. Paletit ovat sen verran arvokkaita, että halusin sellaisen jossa oikeasti voin käyttää kaikkia värejä mielelläni. Lisäksi sen piti olla alle 30 euron hintainen. Isojakin paletteja tuli vastaan usein alle 30 eurolla, mutta mitkään väreistä eivät iskeneet. Sitten löytyi tämä pikkuruinen 734 Grège minikoossa ja senhän halusin heti. Kaikki sävyt ovat käyttökelpoisia arkimeikkiin ja juhlameikissäkin yleensä luotan ruskean sävyihin tummempana kuin arkimeikissä. Lisäksi pikkuinen paletti on kätevämpikin kuin iso, koska sen voi helpommin ottaa mukaan ja joskus jopa voin saada nuo värit käytettyä loppuunkin. Isossa paletissa niin tuskin kävisi.


Flower Blossom & Grège. Olen kyllä totaalisen hullaantunut noihin rasioihin, 
Chanelin ja muiden rasiat eivät pääse lähellekään Diorin upeita sinisiä
 rasioita kauneudessaan.Ihmettelin kirjettä avatessa, että miksi siellä on kaksi pikkuista pakettia sisällä. Kivana yllätyksenä myyjä oli laittanut mukaan näytekokoisen (4ml) pullon Estee Lauderin Pleasures -tuoksusta. Tuoksu on julkaistu vuonna 1995. Kovin usein en näistä selektiivisen kosmetiikan tuoksuista tykkää enkä varsinkaan kukkaistuoksuista, mutta tämä tuoksuu tosi hyvältä! Se ei ole päällekäyvä ja voimakas vaan kevyt päivätuoksuksi sopiva raikas kukkaistuoksu.Seuraava kirje sisälsi toisen huutamani jutun. Blogin aktiiviset lukijat tietävät Escadan olevan lemppari tuoksumerkkini ja siksi olin onnessani kun löysin tämän Escadan The Best Of Escada Charm Braceletin. Puolen vuoden sisällä olen ihastunut tosi paljon kaikkiin paksuihin ketjukoruihin kuten siihen Juicy Couturen kaulakoruun. Rannekorujakin olen ostanut paksuina ketjuina ja trapetsilukolla. Tämä on ihan papukaija(?)lukolla eikä kovin paksu, mutta silti yhtä ihana. Tykkään kaikista killuttimista joita roikkuu rannekoruissa ja tässä on iso laatta, jossa lukee nimen lisäksi 20 Years Of Summer Fragrances, koska tämähän on juhlavuoden koru.


Viimeisenä ohut kirje, jossa arvasin olevan Cosmeryan lahjakortti. Mietin kyllä miksei sitä alennuskoodia voinut lähettää sähköpostilla, mutta syy selvisi kun avasin kirjeen.


Taisin osallistumiseeni kirjoittaa olevani kiinnostunut Born To Bio -tuotteista sekä rasvaiselle iholle sopivista tuotteista kun se oli arvonnassa kysymyksenä ja siksi sain esitteen Born To Bion tuotteista, Laveran rasvoittuvan ihon tuotteista sekä lisäksi Deep Steepin ja Keune So Puren tuotteista. Olen aika pitkälle jo päättänyt mitä tilaan, Born To Biolta suihkugeelin(kun vaan osaisi päättää minkä tuoksun) ja rasvoittuvien hiusten shampoon sekä Laveralta Mattifying Balancing Creamin. Born To Biosta olen haaveillut niin kauan kun pullot on niin herkullisen näköisiä, kuin smoothiepulloja. Mutta pitää lukaista nämäkin esitteet läpi ja katsella jos sieltä löytyisi vielä lisää tilattavaa. Ainakin nuo Laveran tuotteet näyttää kiinnostavilta.

Ja ehkä päätöksessä auttaa paketin kivoin ylläri eli Laveran näytteet!


Vielä yksi yllätys on tulossa tällä viikolla postissa, Evita -lehdeltä huulipunakuva -haasteessa voittamani YSL tai Lancome -huulipuna. Siitä tulee sitten oma postauksensa. Nyt vielä tekemään jotain hyvää ruokaa ja ehkä lenkkeilemään auringonpaisteeseen ja sitten illalla vielä kehiteltävä jotain hemmottelua itselle. Ehkä jalkakylpy ja kasvonaamio. Olisipa joka päivä näin kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti