1. maaliskuuta 2013

Rakastan...

I Love... on tuotemerkki, josta olen kuullut monenlaisia mielipiteitä, huonoja ja hyviä. Pääasiassa huonoja ainakin suihkugeelien osalta. Omistan merkin tuotteita useassa eri tuoksussa ja ensimmäinen jota niistä käytin oli pieni purkki Lemons & Limes Body Butteria. Se oli sopivan pieni ja näppärä käytettäväksi vanhempien luona vieraillessa ja talven kuivuudesta kärsivät kutisevat jalkani ja käsivarteni kaipaavat todella täyteläistä body butteria avukseen. Samaa tuoksua omistan myös huulikiillon ja suihkugeelin.


Yksi asia josta tykkään merkin tuotteissa on kivat pakkaustekstit. Samasta syystä tykkään muun muassa Soap & Gloryn tuotteista. Kuvista näkee mitä kaikkea kivaa teksteihin on keksitty ja harvat kosmetiikkatuotteet "puhuvat itsestään" minä-muodossa.


Tuotteen tulisi olla body butter, jonka käsitän sellaisena tosi jäykkänä ja täyteläisenä voiteena jonka voi vaikka kääntää avonaisessa purkissa ylösalaisin ja se ei tipu purkista. No, I Loven(ja otan nyt vapaudekseni jättää nuo pisteet pois perästä, koska ne on ärsyttävät kirjoittaa joka kerta) versio vartalovoista on tosi voidemainen. Ei nyt ihan fluidimaisen löysä, mutta valuva kuitenkin. Kaukana voista.


Jos sen ei anna kuitenkaan häiritä, on voide todella hyvä. Tuoksu on melko aito sitruunan ja limen tuoksu, kirpeä ja raikas. Mutta toisaalta vähän liian makea minun makuuni. Saattaa kyllä johtua siitä, että kerran söin limepiirakkaa ja se oli tosi pahaa ja imelää. Sitä vielä piti syödä aika paljon, koska se oli menossa vanhaksi. Tämä tuoksuu juuri siltä piirakalta, mikä aiheuttaa tiettyjä ällötyksen tunteita.

Tuoksu ei onneksi ole ihan mahdottoman voimakas, keskiverto. Ja iholla se haihtuu entisestään eikä pian tuoksu ollenkaan ellei haista tosi läheltä. Voide on helppo levittää iholle ja pieni määrä riittää laajalle alueelle. Kosteuttaa karhean kuivat kyynärpäät ja tietenkin muut vähemmän kuivatkin alueet loistavasti jättäen ihon pehmeäksi ja silkinsileän tuntuiseksi. Imeytyy supernopeasti eikä jätä iholle minkäänlaista kalvoa tai tahmaisuutta mikä on kosteusvoiteissa se kaikkein tärkein ominaisuus minulle. En voi sietää yhtään tahmaisuutta johon tarttuu kaikki koirankarvat ja muut roskat ja joka sotkee sohvan, lakanat, vaatteet ja kaiken mihin koskee. Inhoan myös joidenkin voiteiden levittäessä muodostamaa valkoista kerrosta iholle ja tämä ei tee sitäkään.

Yhteenvetona tämä on aivan loistava vartalovoide jos pystyy unohtamaan sen, ettei tämä ole vartalovoita nimestään huolimatta. Kosteutustehon sanoisin kuitenkin olevan sama kuin voissa. Tämän tuoksuisena minulle vaikea käyttää sen piirakkajutun takia, mutta jonkun toisen tuoksuisena voisin hyvinkin ostaa tätä uudelleen täysikokoisen 200ml purkin. Kunhan joku kaunis päivä olen käyttänyt vartalovoiteitani pois niin, että sallin itseni ostaa uuden. Ehkä joskus 50 vuoden päästä sitten... Lohdutuksena omistan saman merkin eri tuoksuisenen kosteusvoiteen pumppupullossa, joten ehkä seuraavaksi kokeilen sitä.


3 kommenttia:

 1. Lemons & Limes on yksi suosikkini vartalovoiteista! Minä rakastan sen tuoksua :) Olen käyttänyt näitä jo monta purkkia ja lisää löytyy jemmoista. Suihkugeeli herättää hyvin aamuisin ja tykkään siitäkin paljon! Mutta jos tuoksusta tulee huonot vibat, niin eihän sitä sitten ole enää mukavaa käyttää.

  VastaaPoista
 2. Pitää tuota suihkugeeliäkin kokeilla kun sitä on pikkuinen pullo :) tuoksu ei ihan joka päivä tuo huonoja viboja, mutta jos on vähänkin syönyt liikaa herkkuja tai on muuten huono olo niin alkaa kyllä ällöttää :D

  VastaaPoista
 3. Wau, sullahan on noita kertynyt :D.
  Tämä oli kuitenkin rohkaiseva postaus, itse kun olin pettynyt Rasberry&Blacberry tuoksuun ja kuorinta-smoothie oli ainakin ihan liian hellävarainen.
  Tosin käsivoiteena on käytössä Mango&Papaya ja se on ainakin positiivisempi tuote :).

  By the way:
  http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2013/03/and-winner-is.html ;D

  VastaaPoista