23. maaliskuuta 2013

Water Spotted -kynnet

Halusin kokeilla blogeissa kovasti alkuvuoden aikana pyörinyttä Water Spotted -tekniikkaa. Omistan toki OPI:n Black Spottedin, mutta sitä en halunnut korkata toistaiseksi. Ja lisäksi tähän sain tuhlattua hiuslakkaani joka on jo vanhentunutta. Muutenkin omistan 5 hiuslakkapulloa jotka ovat vain tulleet jostain ja en käytä hiuslakkaa kuin ehkä kerran vuodessa niin sen tietää, että vanhaksihan nuo ehtii mennä.

Yritän myös epätoivoisesti käyttää pois kynsilakkoja jotka ovat loppumaisillaan ja tehokäytössä on tällä hetkellä kolme lakkapulloa. Niistä valitsin Mavalan Silverin, joka on ollut niin kauan lopuillaan, että sen on nyt vaan loputtava vaikka väkisin. Se on lemppari hopea lakkani, mutta löysin sille halvemman ja isommassa pullossa olevan dupen Oriflamelta, joten haluan tuosta pikkupullosta nyt eroon. Ihailtavaa kyllä, että ostin Silver -pullon vuonna 2008 ja se on edelleen kuin uutta.
Mavalan Silveriä on kaksi kerrosta, kolmaskin ehkä olisi ollut paikallaan kun lakka on niin läpikuultavaa, mutta koska päälle tulisi koristelut niin annoin olla, jotta kuivumisessa ei kestäisi ikuisuuksia.

Testatessani joitakin päiviä sitten Water Spotted -tekniikkaa, parhaaksi osoittautui tavallisessa lakkauksessa surkeaksi osoittautunut Revlonin Blackest Black. Tavallisessa lakkaamisessa liru harmaanruskean wannabe-musta ei peitä kunnolla ja kuplii älyttömästi. Sinisiä hileitäkin siinä on, mutta ne näkyy vain pullossa ja kynsillä katoavat mystisesti. Löysästä koostumuksesta on kuitenkin apua veden päälle tiputettaessa ja se leviää loistavasti eikä jää täpläksi keskelle vettä. Kuivuukin tarpeeksi hitaasti, jotta veteen ehtii tiputtaa 2-3 tippaa ja sen jälkeen suihkuttaa hiuslakkaa päälle reikien tekemiseksi.

Ja tällaiset niistä sitten tuli


Peukalon kynsi meni ihan pilalle kun siinä lakka ehti vähän jo kuivua veteen eikä levinnyt kunnolla ja kynteen tuli paksu klöntti lakkaa. En millään jaksanut alkaa tekemään uudelleen, joten pyyhin vain ylimääräisiä vähän pois ja annoin olla. Näistä kynsistä lemppari on ehkä etusormi, koska siihen tuli vahingossa erikoisempi väritys. Toinen pisara vedessä ei levinnyt niin laajalle kuin ensimmäinen, joten kuviosta tuli vähän kaksivärinen. Vaaleampi harmaa ja tummempi. Joskus voisi olla tästä innostuneena kiva kokeilla vesimarmorointia ja siihen suihkuttaa hiuslakkaa reikien tekemiseksi.

Ja koska otin kuvat kännykällä niin ehkä ekan kerran ikinä, mulla on molemmista käsistä kuvat :D


Näissäkin peukalossa on vähän tuota kaksivärisyyttä mitä on edellisen kuvan etusormessa. Tämän kuvan etusormen kuviosta tykkään erityisesti. Pitää joskus kyllä kokeilla uudelleenkin rohkeammilla väriyhdistelmillä tai vaikka glitterillä tätä tekniikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti