11. maaliskuuta 2013

Garnier Pure Active 2 in 1

Garnierin tuotteisiin en ole oikeastaan koskaan ollut tyytyväinen. Se ensimmäinen BB -voide on kauhea ihollani, kuivashampookaan ei mikään ihmeellinen ole ja itseruskettavakin on aika hankala käyttää. Garnierin Facebook -sivulla näin joku aika sitten ilmoituksen uudesta tuotteesta, joka kuulosti liian hyvältä. 2 in 1 putsari, joka poistaa meikin, syväpuhdistaa ihon ja sopii silmillekin. Ja on vielä suunnattu rasvaiselle iholle! Oikeastaan kaikkea mitä putsarilta toivon. Olen laiska meikinputsaaja ja poistan meikin pesemällä kasvot putsarilla suihkussa. Useimmat eivät sovi silmille eli joudun käyttämään kahta eri ainetta ja se käy ärsyttäväksi pitemmän päälle. Pakkohan se siis oli heti tilaisuuden tullen hankkia tuo Garnierin uutuus.

Tuo uutuus muutti suhtautumistani Garnieriin täysin.


Garnier Pure Active Purifying Make-Up Remover Gel on pakattu pumppupulloon ja siitä ensimmäinen iso plussa. Helppo, nopea ja hygieeninen käyttää. Pieni miinus värillisestä pakkauksesta, koska tästä ei näe läpi milloin tuote on lopuillaan. Ei oikein edes valoa vasten, koska geeli on väritöntä.

Toinen iso plussa siitä, että tämä on geeliä. Rasvainen ihoni pitää eniten geeliputsareista. Puhdistusmaidot jättävät ihon vähän tunkkaiseksi ja voidemaiset ovat liian kosteuttavia joten iho kiiltää sen jälkeen. Garnierin geelin koostumuskin oli sopivaa, rakastamani Oriflamen rasvaisen ihon puhdistusgeeli oli aavistuksen liian jäykkää. Tämä on vähän juoksevampaa geeliä, kuin nestesaippuaa, joten levitys on helppoa.

Sitten niihin lupauksiin, joita jokaisella ihonhoitotuotteella on ja osa täyttää ne paremmin ja osa huonommin. Tämä täyttää tosi hyvin. Geeli sopii rasvoittuvalle tai sekaiholle, jossa on epäpuhtauksia ja haluaa poistaa meikin samanaikaisesti kuin puhdistaa ihon. Geeli sisältää salisyylihappoa ja hellävaraisia meikin poistavia ainesosia. Geeli on kaksitehoinen eli se syväpuhdistaa  poistamalla ylimääräistä talia ja likaa ihohuokosista ja taistelee epäpuhtauksia vastaan. Toisena vaikutuksena se poistaa meikin ilman hankausta. Sen lisäksi sitä voi käyttää silmänympärysihollekin ja se ei jätä rasvaista kalvoa iholle. Huh.. paljon lupauksia kasattuna yhteen pieneen geelipisaraan.


Kuten jo sanottu, geeli oli todella helppo levittää ja pieni määrä riitti koko kasvoille. Oriflamen geeliä piti levittää aika paljon, jotta sitä sai joka kohtaan. Oriflamen geeli oli ehkä vähän voimakkaampaa tavaraa kuin tämä, koska se välillä kirveli kasvoja ja kiristi armottoman paljon. Garnierin geeli on hellävarainen ja puhdistuksen jälkeen kasvoja ei kiristänyt yhtään! Se oli täysin uusi tunne minulle, koska poikkeuksetta kaikki putsarit ovat saaneet pintakuivan ihoni kiristämään enemmän tai vähemmän. Rasvaisen ihon tuotteet yleensä tosi paljon.

Pullossa sanotaan tuotteen olevan vaahtoava, mutta en huomannut kovin suurta vaahtoamista, enemmänkin geeli vain liukui kasvoilla ilman vaahtoa. Tuoksusta, tai paremminkin tuoksuttomuudesta, en pitänyt. Tuoksu oli aika samanlainen kuin hetki sitten loppuun käyttämässäni Clearasilin kasvopesussa, jossa oli "sivutuoksuna" sellainen vaikeasti kuvailtava tuoksu. Olisiko se sitten salisyylihappo joka sen tekee kun sitä ainakin on molemmissa. En tykännyt tuosta Clearasilistä, joten Garnierin tuoksu muistuttaa liikaa siitä.

Useimmiten putsareissa on ihan huuhaata tuo lupaus, että meikkiä ei tarvitse hangata pois kasvoilta. Ainakin minä usein joudun ja oletin, että tämänkin kanssa on hangattava. Ripsari jota käytän tällä hetkellä on mahtava, mutta painajainen puhdistaa pois. Edes silmämeikinpoistaja ei pysty siihen kunnolla ilman pitkää liotusta. Garnierin kanssa kaikki oli toisin, geeliä vain kasvoille ja silmille, kevyt käsien pyöräytys puhdistettavalla kohdalla ja meikki on poissa! Ei yhtään tarvitse tapella edes tuon ripsarin kanssa.


Pesun jälkeen ihoa ei kiristänyt yhtään, mutta iho oli silti lähes kiilloton ja säilyi sellaisena aamuun asti kunnes oli aika laittaa meikki päälle. Muutenkin iho oli kirkas, pehmeä ja sileä. Käytin ennen postauksen tekemistä tätä pari viikkoa ja sinä aikana ei tullut finnejä oikeastaan yhtään vaikka ajankohta oli pahin mahdollinen. Sorruin syömään suklaata ja lisäksi oli se tietty aika kuukaudesta ja molemmat saavat yleensä kasvoni räjähtämään. Muutamia tuli sinne tänne, mutta nekin tosi pieniä ja lähes huomaamattomia.

Kokonaisuutena ihan mahtava tuote ja pääsi heti ykköseksi lemppariputsareissani syrjäyttäen Oriflamen. Sitä en olisi heti uskonut kun kyseessä kuitenkin oli Garnier. Joten omien kokemusteni myötä voin ehdottomasti suositella tätä putsariksi rasvaiselle iholle eikä hintakaan kirpaise pahasti, koska pullon hinta on 8 euron luokkaa ja kestää käytössä pitkään.


Arvonta päättyi eilen keskiyöllä ja tulokset julkistan parin päivän sisällä, kunhan ensin meidän onnetar tulee käymään ja suorittaa arvonnan.

3 kommenttia:

 1. Vau, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.. Pakko kai sitä on itekki ostaa ja kokeilla! :)

  VastaaPoista
 2. Pitää munkin kokeilla, mulla helposti rasvoittuva iho ja yleensä meikit jumittaa ihohuokosiin yms. Kiitos tästä postauksesta, sait lievennettyä epäilystäni tuotetta kohtaan :D

  anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos postauksesta oli apua :) Ja toivottavasti tykkäät putsarista, muiden kokemuksia netistä seuranneena osa tykkää ja osa ei niin kuin taitaa olla kaikessa kosmetiikassa.

   Poista