20. maaliskuuta 2013

Loppuneita

Nyt keväällä onkin loppunut tuotteita oikein urakalla vaikka kuvittelin ettei näitä kuluisi enää kauhean nopeasti kun suurin osa vajaista on käytetty.


Vartalovoiteita kuluu kiitettävää tahtia, koska talvella yllätyksekseni ekaa kertaa ikinä vartaloni iho kärsii kuivuudesta. Kai se on tämä kerrostalon kuiva ilma kun ennen asuin omakotitalossa. Vanhemmatkin sanovat aina käymään tullessaan, että mulla pitäisi olla ilmankosteutin kun täällä on niin kuiva ilma. Itse en sitä huomaa, mutta iho kyllä kuivuu ja kasvot eivät ole niin rasvaiset. Sen takia joka ilta rasvaan itseni kaulasta varpaisiin, muuten iho kutisee jos olen pitkään käyttämättä kosteusvoidetta ja kaksi ihottumalaikkuakin on jaloissa.
   Oriflamen Olive & Bamboo oli tällä kertaa loppumisvuorossa. Se vanhentui tammikuussa, joten oli jo aika käyttää se pois. Sain sen tiiminvetäjältäni kun aloitin edustajana ja olen kokeillut nyt tätä sarjaa käsivoiteena ja kuorivana suihkugeelinä. Nyt vartalovoiteenakin. Edelleenkään en vain pidä tuosta tuoksusta yhtään. Oliiveja inhoan joka muodossa ruokana ja tuoksuna. Tai no oliiviöljy on ihan hyvä ruuanlaitossa. Bambu ei paljon tuoksua pelasta kun ei sekään tuoksu kovin hyvältä. Tämän tuoksua voisi ehkä parhaiten kuvailla kitkeränä oliiviöljynä.

Vartalovoiteena tämä on kuitenkin ihan hyvää kamaa jos hajun unohtaa. Koostumukseltaan samanlaista kuin edesmennyt Full Moon eli sellaista vähän hyytelömäistä geeliä joka hytkyy vähän kun heiluttaa purkkia. Full Moon imeytyi aika huonosti ja siksi en ollut kovin innoissani kun näin tämän koostumuksen. Mutta tämä imeytyi tosi paljon paremmin, melkein saman tien. Kosteutustehossa ei ollut moittimista. Myynnissä tätä ei ole ollut enää aikoihin kuten ei mitään muitakaan tämäntuoksuisia tuotteita. Kiva voide, mutta tuoksun takia ei tule ikävä.Toinenkin vanhentunut tuote loppui(ja niitä on vielä aika paljon vanhentuneita jäljellä ja sellaisia jotka vanhentuu parin kuukauden sisällä...hups...) ja se oli Oriflame Optimals Nutri Calm Day Cream. Aikaisemmin käytin tätä jo yövoiteen. Tuoksu tässä voiteessa on se sama ihana kuin yövoiteessakin, josta en yhtään tiedä mikä se tuoksu on. Mutta kuten yövoidekin, on tämä minun iholleni liian kosteuttava, koska se on kuivalle, herkälle ja couperoottiselle iholle ja taisi muuten vielä olla suositeltu 30+ ihollekin, joten käytin sen kaulaan ja decolteelle, koska se on kuivempi kuin kasvojen iho. Itse en olisi tätä ostanutkaan, mutta sain tiiminvetäjältä samalla kertaa kuin nuo muutkin mitä tässä on loppuneissa esitelty kuukausien varrella.

Tämän sarjan tuotteet ovat ihoa rauhoittavia, kosteuttavia ja vähentävät punoitusta. Decolteeni punoittaa välillä aika lailla ja olen miettinyt millä sitä saisi rauhoitettua. No, tällä ainakin. Koko purkin kun käytin siihen kuukausien aikana niin punoitus hävisi suurimmaksi osaksi ja iho muutenkin rauhoittui eikä finnejä tullut niin usein. Oriflamelta näitä tuotteita ei enää kauan saakaan, koska kaikki vanhat Optimals -sarjan tuotteet tulevat poistumaan ja tuossa alkukesästä tilalle tulee ihan uudet Optimals -tuotteet, jotka saan testiin ennen kuin ne tulevat myyntiin.


Matkakokoisista tuotteista loppui Pepsodent Crystal -hammastahna jota käytin matkoilla. Tästä ei mitään ihmeempää sanottavaa ole, sellainen ihan perushammastahna. Aika voimakkaan makuinen ja en oikein sellaisia pysty käyttämään. Purkassakaan en mielelläni syö mitään spearmintiä tai etenkään niitä Lidlin tosi väkeviä purukumeja.


Toinen matkakokoinen loppunut oli Listerine Total Care, josta en ottanut tyhjänä kuvaa kun täytin sen  uudelleen isosta pullosta, joten tuossa kuva avaamattomana. Ostin tämän joskus tarjouksesta, jossa ostamalla 2 isoa(500ml) pulloa Listerineä sai tuon pikkuisen kaupan päälle. Otin kaikki kolme erilaisina ja avattuna oleva iso pullo on todella tymäkkää tavaraa. Sen saa suunnilleen hampaat irvessä käyttää loppuun. Täytin sillä tämän pullon uudelleen puhdistuksen jälkeen. Total Care on paljon miedompaa ja tätä pystyy käyttämään helposti, olisi pitänyt ottaa tätä isokin pullo jos olisi tiennyt. Toivottavasti toinen avaamaton pullo on vähän miedompaa sitten kun joskus pääsee sitä kokeilemaan. Ja sen jälkeen en enää Listerineä osta vaan jotain niitä joita mainostetaan hyvänmakuisiksi. Tai no onhan Listerineltäkin kyllä nyt se uusi miedon makuinen Zero.


Käsisaippuoista loppui Sence Collectionin mansikan tuoksuinen saippua. Oli kyllä aikamoista lirua eikä vaahdonnut kauheasti, mutta pesi ihan hyvin eikä kuivattanut käsiä. Vesimäisestä koostumuksesta johtuen tätä kului paljon, joten vaikka pullo oli iso, ei se riittänyt kovin kauan. Tuoksu oli kyllä näin halvaksi saippuaksi hyvä, tuoksui ihan mansikkamehutiivisteeltä ja tuoksu oli melko voimakas. Samalta merkiltä on vielä kahta muuta tuoksuakin odottelemassa käyttöä.


Oriflame Lipspa Therapy kului loppuun ja edelleen se on mun ihan ehdoton ykköshuulirasva jota ilman en talvea pärjäisi. Siitäkin huolimatta, että se on kallis ja kuluu aika nopeasti, mutta kannattaa vahtia tarjouksia. Tämä on jo kolmas jonka käytän ja varastossa on vielä yksi. Pitääkin alkaa taas vahtaamaan milloin tulee tarjoukseen niin saa lisää. Juttua on ollut täällä.


I Love... Lemons & Limes Body Butter loppui matkakokoisista tuotteista, siitä on juttu jo täällä. Näppärän kokoisen purkin täytin uudelleen toisella merkin kosteusvoiteella, joten saan jatkossakin matkoilla nauttia tähän mennessä parhaasta kosteusvoiteesta mitä olen käyttänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti