16. maaliskuuta 2013

Conversekynnet

Halusin kokeilla arvontapalkintona saamaani Avonin Inspire -lakkaa. Mietin sille jotain koristeluita ja päätin kokeilla uutta leimauslaattaani, jossa on tennarit yhtenä kuviona. Tykkään Conversesta ja yläasteella ja lukiossa mulla oli Converse -reppu ja -penaali. Nykyään omistan vain tennarit.

Keltaisen kanssa aina tykkään yhdistää ruskeaa ja Converseni ovat ruskeat myös, joten laajensin tennarikynnet Conversekynsiksi tekemällä yhteen kynteen tennarikuvion ja toiseen tähtiä kuten logossa on. Loppuihin laitoin glitteriä.

Avon Nailwear Pro+ lakka sävy Inspire on pullossa kivan vaalea, melkein pastellinen keltainen creme. Sivellin oli hyvän kokoinen, mutta sen kärki olisi saanut olla pyöristetty. Muuten hyvä. Ekan kerroksen laitoin aika ohuena ja lakka raidoittui ja laikkujakin jäi. Kuivui kuitenkin tosi nopeasti. Toisella kerroksella peitti suurimmaksi osaksi, jotkin kynnet raidoittuivat vähän tai jäivät läpikuultaviksi paikoitellen. Koska en halunnut kuivatella kynsiä ikuisuutta, en laittanut enää kolmatta kerrosta. Toisenkin kerroksen kuivumisessa meni melko kauan.


Sitten aloin koristelemaan. Ensin kahteen kynteen kerros glitteriä ja ainoa glitter joka etäisesti muistutti ruskeaa oli H&M Zoo joka on älyttömän kiva hologlitter. Sitä yksi kerros.

Sitten leimailut. Yhteen kynteen pari tennarileimaa nimettömästä laatasta ja pikku tähti Konad m3 laatasta. Toiseen kynteen isompi tähti Konad m14 laatasta. Toista yhtä isoa tähteä en löytänyt laatoistani niin oli pakko ottaa tuo amerikka-tähti. Mutta onhan Converse amerikkalainen, joten sopii tähän. Viereen pikkuinen tähti taas Konad m3 laatasta. Kaikki leimaukset tein Wild and Crazyn Cyber -lakalla.

Sen jälkeen tennarikynsi vielä. Etusormi oli kynsistäni ainoa sopivan muotoinen. Siinä laitoin Rimmelin Play Fast 200 Don't Touch -lakalla ruskean osion ja Suhadan Whitella kärjen. Viivan tein Nail Starin ruskealla. Nauhat aloin tekemään laittamalla 6 pilkkua dotting toolilla käyttäen Suhadaa edelleen. Nauhat tein Delia Art Decoration 01 lakalla. Sitten vielä pilkkujen keskelle pisteet pienemmällä dotting toolilla ja käyttäen Nail Starin ruskeaa.

Siinäpä se sitten olikin ja tulos näyttää tältä. Tuli ihan kivat mielestäni vaikka keltaisissa kynsissä en hirmu hyvin viihdy. Näitäkään en kouluun laittanut vaan tein kynnet viikonlopuksi.
Vielä käytetyt lakat
-Avon Nailwear Pro+ Inspire
-Wild and Crazy w186 Cyber
-Suhada 01 White
-Rimmel Play Fast 200 Don't Touch
-Nail Star
-Delia Art Decoration 01
-H&M Nail Polish Zoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti