30. maaliskuuta 2013

Garnier Fructis Dry Shampoo

Heh, tuleepas blogista nyt Garnier -painotteinen kun ensin oli sen putsarin esittely, nyt tämä ja tulossa on vielä arvio toisesta putsarista, kosteusvoiteesta ja kahdesta BB-voiteesta. Kunhan vaan se toinen BB-voide suvaitsisi tulla postissa joskus kun sen piti jo kuukausi sitten tulla. En saa BB-viikkoa valmiiksi ilman sitä. Ei tule nyt tästä episodista kyllä pisteitä Garnierille yhtään.

Girlz Only -kuivashampoon jälkeen halusin vaihteeksi jotain muuta kuivashampoota käyttöön varastoistani. Olinhan käyttänyt tuota merkkiä jo kaksi pulloa, kolmas odottelisi vielä testausta. Mutta saa odottaakin, sillä teidän toivottuanne markettikosmetiikkaa enemmän, valitsin käyttööni Garnier Fructis Dry Shampoon.


Shampoo lupaa raikastaa ja antaa volyymia tehden puhtaat, ryhdikkäät ja tuuheat hiukset. Pullo on Garnierille tyypillisesti värikäs ja tykkään juuri tuosta vihreän sävystä joka pullossa on vaikka muuten en niin vihreästä välitäkään. Pullo kertoo shampoota riittävän noin 32 käyttökertaan mikä muiden kokeilemieni saman kokoisten purkkien perusteella on ihan käypä arvio. Vähän yli kuukauden puteli kestää kun en ihan joka päivä käytä kuivashampoota.

Odotukseni tälle kuivashampoolle oli aika kova, koska telkkarimainos, jonka varmaan suunnilleen kaikki telkkaria katsovat ovat nähneet, antaa ymmärtää tällä saavan huikean volyymin hiuksiin niin kuin Sunsilkin kuivashampoon mainoskin lupasi. Sunsilk oli pettymys ja niin on kyllä Garnierkin.

Kokeilemistani kuivashampoista ainoastaan Syoss ja Schwarzkopf olivat tätä huonompia, Garnierin pelasti ainoastaan parempi tuoksu. Kuivashampoon tuoksu on tosi voimakas, laitoin tätä kerran päähäni ennen lenkille lähtöä, olin lenkillä noin tunnin verran ja takaisin tullessa haistoin kuivashampoon heti rappuun astuessani(asun ylimmässä kerroksessa). Naapurit varmaan tykkää, mutta ei voi mitään. Tuoksu onneksi on ihan kohtuullisen hyvä, omenainen/hedelmäinen ja tuo mieleeni vähän tutti frutin, mutta aavistuksen tunkkaisen sellaisen. Hiuksissa shampoo ei onneksi haise kovin pitkään voimakkaana. En halua kuivashampoon sotkevan hajuveden tuoksua. Pitempään tätä käytettyäni kuitenkin haju alkoi tökkimään ja pahasti.


Kovin tummahiuksisille en tätä voi suositella, omani ovat keskiruskeat ja silti niihin jäi valkoista paikoitellen näkyviin. Kuivashampoolta haen erityisesti kohottavuutta, koska hiukseni ovat aamuisin aika lättänässä. Garnier ei kohottanut hiuksia kuin aivan aavistuksen vaikka kuinka yritti pöyhiä niitä. Melkein sama vaikkei kuivashampoota laittaisi ollenkaan.

Sama oli hiusten puhdistuksen kanssa. Hiukseni rasvoittuvat supernopeasti, illalla pestyt hiukset ovat jo aamulla hieman rasvaisen oloiset. Garnier ei puhdistanut hiuksia melkein ollenkaan. Hiukset kyllä tuntuivat raikkaammilta, koska kuivashampoo oli aivan jäätävän kylmää kun sitä suihkutti hiusten tyveen. Ainahan se viileää on, mutta tämä oli oikeasti kylmintä mitä olen ikinä kokeillut. Tuntui, että pää jäätyy. Hiukset eivät kuitenkaan näyttäneet puhtailta ja minulle on ihan sama vaikka tuntuisi siltä, että päässä on kilo rasvaa, tärkeintä on, että hiukset näyttävät puhtailta ja tuuheilta että kehtaa liikkua ihmisten ilmoilla. Lisäksi suutin oli huono, siitä tuli ainetta jotenkin epätasaisesti. Äänestäkin jo kuuli, se ei ollut tasaista suhinaa vaan sellaista ihme nopeaa räpätystä.

Tämän kyllä käytän loppuun, koska luonteeni ei anna periksi heittää ostettuja tuotteita pois, mutta uutta en missään nimessä tule hankkimaan.

Oikein mukavaa ja aurinkoista pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti