2. joulukuuta 2013

Flormar Color Palette Eye Shadow

Nyt se lupaamani esittely ostamastani Flormar Color Palette Eye Shadow -paletista.Arkimeikkini teen lähes poikkeuksetta ruskealla, joskus satunnaisesti harmaallakin. Omistan aika paljon ruskeita luomivärejä, mutta hyvin harvat niistä ovat mattasävyjä. Kylmät mattasävyt sopivat kasvoilleni parhaiten, rasvoittuvan ihoni takia en kaipaa yhtään mitään shimmeriä tai glitteriä kasvoille. Täydellisen ruskean luomiväripaletin metsästys on ollut kovan työn takana, mutta ehkä se on tässä. Kaikista muista löytyy jotain vikaa, on shimmersävyjä, liian lämpimiä sävyjä tai muuten vaan rumia sävyjä.

Hieman tumma kuva, mutta vain siten sain värit toistumaan oikein.

Kaupassa silmäni nauliintuivat tähän Flormarin palettiin sävyssä 07. Ensin ihan vain siksi, että paletti näyttää tosi kivalta. Joltain vähän semiselektiivisen oloiselta, arvokkaammalta kuin onkaan(maksaa suunnilleen 10 euroa). Paletti on lisäksi painava, mikä lisää arvokkuuden tuntua.

Sävyjä oli muutamia, mutta rehellisesti sanottuna en muista mitä sävyjä tämän kaupan valikoimassa edes oli. Harmaasta mustaan menevän paletin muistan, mutta muut meni ihan ohi, koska kiinnitin huomioni vain tähän ruskeaan. Paletti täynnä kylmiä sävyjä! Kaikki mattasävyjä! Täydellinen!

Isadoran paletteja seuranneet kyllä huomaavat heti, että tämä on aika tarkka dupe Matte Chocolates -paletille.


Flormarin sivulla sanotaan paletista, että se on samettinen ja erityiset ainesosat takaavat kevyen koostumuksen ilman kuivumista tai varisemista. Samettisuuden voin ainakin allekirjoittaa, kaupassa swatchasin testerit sormella ja ensimmäinen asia mihin kiinnitin huomioni oli juurikin, että värit olivat todella samettisen tuntuisia.

Pigmentti luomiväreissä on myös hyvä ollakseen tällainen halpismerkki, paletti kyllä lupaakin teksteissään olla pigmenttinen.


Kuvassa sävyt swatchattuna sormelle, peukalossa ollutta vaaleinta sävyä en saanut nätisti aseteltua samaan kuvaan, joten se erillään. Nappeja on vain kevyesti pyyhkäisty sormella, joten pigmenttiä todella riittää. Etenkin vaaleiden sävyjen pigmenteistä yllätyin, niissä kun välillä on tosi hankala löytää pigmenttisiä sävyjä. Vieläpä kun olen tapellut erään valkoisen luomivärin pigmentin kanssa viime viikot niin siihen verratuna Flormarin pigmentti on huima.


Sitten vielä sävyt iholla pohjustajan kanssa. Tässäkin siveltimellä pyyhkäisty väriä kerran ja sitten sipaistu kerran iholle. Muut värit levittyvät mahtavasti, mutta tuo tummin oli vähän hankala. Vaaleinkin sävy on kuvassa vasemmanpuolimmaisena, olen vain niin kalpea ettei se oikein näy.

Meikatessa sävyt käyttäytyvät yhtä nätisti kuin swatchatessakin ja ne on helppo häivyttää. Pigmentin takia levityksen kanssa saa olla aika maltillinen ettei vahingossa mene liikaa. Kaltaiseni tylsä arkimeikkaaja saa paletista irti vaikka mitä väriyhdistelmiä. Arkimeikkini koostuu lähinnä niin, että laitan vaaleaa koko luomelle ja luomivakoon ruskean varjostuksen. Päälle vielä musta siipirajaus geelillä. Flormarin paletin sävyillä saa vaihdeltua hyvin varjostuksen sävyjä ja tummuusastetta.

Ja jos eivät ruskeat nappaa niin sävyjä löytyy paljon muitakin, niistä Flormarin sivuilla joitakin. Jos siis etsit halpaa, mutta hyvää ja pigmenttistä luomiväripalettia, kannattaa tsekata nämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti