15. joulukuuta 2013

Kuumalla katolla

Kuivashampookokeiluissani vuoroon pääsivät tällä kertaa Hot Tin Roof -kuivashampoot, joita on usein myynnissä ainakin Tokmannissa. Tuoksuja on kaksi, Carnival ja Classic. Mietin pitkään mistä tuollainen erikoisempi nimi tulee, mutta merkin sivuiltahan se selvisi "Always on the go, never stopping, it's as if you live life on a hot tin roof!" Ja olisihan se pullossakin lukenut jos siihen päälle ei olisi taktisesti laitettu tarraa, jossa on suomenkielinen selostus. Se tarra peittää kaikki alkuperäiset tekstit ja myös incin(jota ei lue tarrassa). Liima on niin vahvaa, ettei tarraa saa irti.


Kivannäköiset pullot eivät ole matkakokoja, mutta eivät oikein täysikokoisiakaan. Yleensähän kuivashampoot taitavat olla 150ml pulloissa, näissä on vain puolet siitä. Nettisivuilta tosin selviää, että näitäkin saa 150ml pulloissa jossain päin maailmaa.

Classicin tuoksua kuvaillaan näin "Classic is a clean, fresh, fruity fragrance that resonates with both men and women." Classicin tuoksu on melko tavallinen kuivashampoon tuoksu eli sitruksinen. Useimpia sitrustuoksuja inhoan, koska ne tuovat mieleen vessanraikastimet, mutta Classicissa tuoksu ei ole niin överimakea. Tuoksu on raikas sitruunan tuoksu sekoitettuna jonkin pyykinpesuaineen tuoksuun. Siitä huolimatta aika tyttömäinen, joten en tiedä suostuisiko kukaan mies käyttämään tuota. Tai no en kyllä tunne ainuttakaan miestä, joka käyttäisi kuivashampoota.

Carnivalin tuoksusta kerrotaan seuraavaa "Carnival evokes the party spirit with a fragrance that is a twist of summer fruit with exotic sandalwood." Ja siltä se kyllä tuoksuukin, makean hedelmäiseltä ja olisiko se sitten tuo santelipuu, joka tuo siihen myös karkkimaisuutta. Makeiden ja hedelmätuoksujen ystävänä omasta mielestäni tämä on ehdottomasti parempi.


Kumpikaan tuoksu ei ole kovin voimakas. Shampoita käyttäessä tuoksu kyllä leijuu voimakkaana, mutta katoaa melko pian. Ja omalla kohdallani se on hyvä, koska silloin kuivashampoon tuoksu ei sotke hajuveden tuoksua.

Muiltakin ominaisuuksiltaan nämä olivat lähes erinomaisia. Molemmat tekivät likaiset hiukseni puhtaan näköisiksi ja lisäksi toivat muihin kuivashampoisiin verrattuna tosi paljon volyymia. Ainoa huono puoli oli taas kerran valkoisuus. Hiukset jäivät todella valkoisiksi ja niitä sai harjata pitkään ennen kuin valkoisuuden sai pois.

Kokonaisuutena kuitenkin todella hyviä eikä niitä ole hinnallakaan pilattu, koska pullo maksaa hieman yli euron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti