17. joulukuuta 2013

Oriflamea ja muuta

Oriflamen paketti tuli taas kerran ja tälläkään kertaa en itselleni tilannut juurikaan mitään.


Varsinaiseen tilaukseen kuuluivat vain nämä. Uudistuneesta HairX -sarjasta Restore Therapy Hair Mask, koska nykyinen naamioni on jo lähes loppu. Tässä vain ihmetyttää aika, naamion pitää antaa vaikuttaa 2 minuuttia... ikinä en ole törmännyt niin lyhyellä vaikutusajalla olevaan.

Löytönurkasta näppäilin ostoskoriin Mystique Forest -talkin. En ole koskaan käyttänyt talkkia, mutta ajattelin, että ensi kesänä tuo voisi olla kiva. Tuoksuu ainakin puhtaan raikkaalta ja noh... sademetsäiseltä.


Tilaajalahjana tuli Milk & Honey Gold Cleansing Milk, jonka nimeen eräs asiakkaani vannoo, joten tuo saa mennä varastoon odottamaan, että hän tilaa lisää. Puhdistusmaidot ei oikein ole mun juttu.

Postikulutuotteena oli 12,90€ maksava setti, johon kuului Studio Artist Loose Powder. Sitä mulla on käytössä yksi purkki ja tykkään kyllä tästä valkoisesta vähän HD -tyyppisestä puuterista. Irtopuuterit vaan kestää mulla ikuisuuden, joten taidan tuon laittaa myyntiin. Tilasin setin tuon Conceal Kitin takia, koska sitä olen halunnut jo pitkään.

Ja siinäpä se koko tilaus sitten olikin. Äiti toi mukanaan yllätyksiä myös.


Ensinnäkin hänen tuttunsa on Partyliten edustaja. Ylikalliisiin kynttilöihin en mielelläni rahojani laita vaikka ne hyvältä tuoksuvatkin. Koska hän kuitenkin on henkilö, joka tilaa eniten Oriflamea minulta niin halusin tilata jotain. Valitsin Freshhome -tuoksuista Greener Grassin, koska muissa tuoksuissa oli aina jotain vialla(=sitruunaa) :D Greener Grass tuoksuu mielettömän hyvältä! Tuota ajattelin suihkia lakanoihin niin saa nukkua ihanassa tuoksussa. Pullokin on kivannäköinen, kehtaa pitää esilläkin. Tosin tuosta voi vahingossa vaikka juoda kun näyttää ihan joltain vesipullolta.

Trendin mukana tuli taas kerran Lumenea. Viimeksi tuli tuo BB-voide 02 sävyssä, nyt tuli onneksi sävy 01, ehkä ne on tajunneet, että me suomalaiset ollaan vaaleita. Tai sitten tämä on joku kerää koko sarja -juttu ja ensi kerralla tulee sitten sävy 03 jos sellaista on :D Tuota voisi ehkä kokeillakin kun sävy sopii paremmin kuin sen edellisen.

Lumenen True Natural Volumeen sävyssä Black tutustun mielelläni, jos nyt tunnustan niin en ole ikinä kokeillut yhtään ainutta Lumenen mascaraa... Blueberry -kajalista, sävyssä Black - Yönmusta, en niinkään innostunut kun käytän vain geeliä tai tussia rajaukseen pääasiassa. Mutta ehkä tuo pysyisi sisärajauksissa, nykyiset kajalini nimittäin eivät pysy.

Muutakin kivaa on tullut postissa, mutta niistä taas lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti