6. joulukuuta 2013

Loppuneita

Näissä loppuneissa olikin mukavasti joitakin ikuisuustuotteita, jotka viimein sain pois pyörimästä. Osassa taas käyttelen vanhoja kuvia kun kuvausolosuhteet tällä hetkellä ovat mitä ovat.


Eka ikuisuustuote oli Police Passion Woman -vartalovoide. Sen sain lahjapakkauksessa, jossa oli tuo samainen tuoksu sekä Policen meikkipussi. Rakastan Passion Woman tuoksua, mutta vartalovoiteessa tuoksu oli hieman erilainen. Pikkuisen pistävämpi ja jotenkin... noh... kosteusvoidemaisempi. Passion Womanin makean karamellinen hedelmäisyys oli pyyhkiytynyt pois ja voiteesta puski läpi tosi vahvasti perusvoiteen tuoksu, johon oli sekoitettu jotain, joka kaukaisesti muistutti Passion Womania. Onneksi tuoksu oli harvinaisen heikko ollakseen tuoksun mukaan tehty kosteusvoide. Voide oli ohutta, mutta imeytyi aika huonosti eikä suuremmin kosteuttanut.


Toinen ikuisuustuote oli Oriflame Feet Up Fresh Glow Pink Grapefruit Foot Deodorant. Joskus ostin tämän poistomyynnistä. Tykkään hirmu paljon verigreipiltä(?) tuoksuvista tuotteista ja Neutrogenan verigreippiputsari on ihan lempparituoksujani. Valitettavasti Oriflamen tuote tuoksuu teolliselta ja en edes tunnista sitä verigreipiksi. Laitoin suihketta aamuisin jalkoihin, mutta ei se erityisemmin estänyt hikoilua.


Kolmas ikuisuustuote oli Garnier Fructis Pure Volume Dry Shampoo. Siitä juttu täällä. Kuivashampoot mulla kuluu nopeasti vaikka ne olisivat vähän huonompiakin, mutta tämän sietämätön haju vain teki sen, etten meinannut millään saada tuota käytettyä. Haju tökkii ja pahasti, melkein yököttää ajatella sitä. Sanomattakin selvää, etten tule uutta hankkimaan.


Simple Pleasures Berry Frost -käsidesi kului loppuun. Ostin viime talvena poistomyynnistä jokaista täällä saatavilla ollutta tuoksua yhden eli kolme kappaletta. Berry Frost tuoksui nimensä mukaisesti marjoille. Tuoksu oli näistä kolmesta miedoin ja tuskin havaittavissa. Itse pakkaus on söpö ja käsidesi oli kivan sinistä, siinä oli myös jotain sinisiä rakeita vähän, en oikein ymmärtänyt niiden tarkoitusta.


Oriflame Giordani Gold Nourishing Cleansing Milk loppui. En kauheasti tykkää puhdistusmaidoista, geelit on se mun juttu. Putsarivarastot alkaa olemaan niin vähissä, että pakko käyttää näitä vähemmän miellyttäviäkin tuotteita pois. Sallin itseni ostaa uusia vasta sen jälkeen kun vanhat on käytetty. Maidolla sai puhdistettua ihon ja myös kevyt meikkipohjakin irtosi sillä. Silmämeikkiä oli turha yrittää poistaa vaikka tämä silmien ihollekin sopii. Kyllä silmämeikkikin irtosi, mutta ei aivan kokonaan. Minähän en kaksoispuhdistuksia käytä, vaan mulle on tärkeää, että koko meikki lähtee sillä yhdellä ja samalla tuotteella sekä samalla myös iho puhdistuu. Tuoksu oli ihan ok, se tuttu GG tuotteille tyypillinen tuoksu. Siedettävä, mutta ei sellainen josta varsinaisesti tykkäisin.


Deodoranteista loppui Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea, joka ansaitsee maininnan blogissa tuoksunsa takia. Yleensä en dödöjä pahemmin esittele täällä jos niistä ei ole mitään erityistä sanottavaa. Tämäkin oli muuten sellainen perusdödö, piti ihan kohtalaisesti kotioloissa ja lenkillä, mutta ei kyllä tuota luvattua 48h. Tuoksu on kuitenkin ihana, tosi raikas, aavistuksen makea kurkun tuoksu. Vihreää teetä ei oma nenäni ainakaan haista yhtään mikä on hyvä. En tykkää teestä missään muodossa. Voisin ostaa uudelleen ja varmaan joskus ostankin.


Pikkuruinen Huuto.netistä ostettu Malu Wilz Pure Delight Rich Cream -näytetuubi loppui. Tämän kokoiseksi(5ml) tuubiksi siinä oli yllättävän pitkäksi aikaa tavaraa. Käytin sitä vain nenänpieliin, jotka näin talvella hilseilevät ellen käytä siihen jotain tujumpaa voidetta. Muualle kasvoihin en tuota laittanut. Piti hyvin hilseilyn poissa eli kosteutus pelaa. Imeytyminen toki on näin täyteläisellä voiteella hidasta, mutta se ei iltaisin käytettynä haitannut. Ei tuoksunut oikeastaan miltään, kemikaaleilta vain.


Edellisen palasaippuan loputtua otin käyttöön vähän jouluisemman, viime vuoden joulutuotteista Oriflame Brazil Nuts Soap Barin. Mun ihan lemppari käsivoidehan on juurikin tätä Brazil Nuts sarjaa. Ajattelin saippuan kestävän jouluun asti, mutta se nyt loppuikin jo ennen joulua. Tuoksusta en sarjassa tykkää, koska olen vähän allerginen pähkinöille, joten en syö niitä enkä oikein tykkää hajustakaan. Saippua luonnollisesti tuoksuu pähkinöille, mutta samalla myös saippuaiselle. Pesee narskuvaksi ja tuntuu käteen tosi paljon öljyisemmältä kuin ihan peruspalasaippua. Käsivoidekin silloin ihan kirjaimellisesti suli iholle, voide muuttui öljymäisemmäksi nesteeksi ihon lämmön vaikutuksesta. Vähän samaa fiilistä on tässä, siitä huolimatta saippua kuivattaa ihoa paljon.Lavera -kuorinta loppui ja siitä juttu täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti