30. joulukuuta 2013

Hologrammeja

Pitkästä aikaa kynsilakkapostausta nyt kun työssäoppimisen jäljiltä kynnet alkavat taas näyttää siltä, että niistä uskaltaa kuviakin julkaista. Uusi Vuosi lähestyy ja halusin kynsille jotain siihen sopivaa. Ensin meinasin lakata kynnet jollain tummalla ja tehdä hololakoista ilotulitteita siihen päälle vähän tuon tyyppisesti. Mutta halusin jokin aika sitten hankkimani uudet hololakat ensin koko kynnelle, jotta näkisin millaisia ne ovat. Ehkä leimaan myöhemmin tuohon päälle jotain tai teen kokonaan uudet kynnet Uudeksi Vuodeksi. Tai jos laiskottaa niin annan niiden vain olla näin.

Kynsille päätyivät siis ensimmäiset lineaariset hololakkani ikinä. Color Clubin Halo Hues Lights-kokoelmasta perinteisen hopea Harp On It sekä kaunis vaaleansininen Angel Kiss. 

Kuvat on otettu salamalla paitsi viimeinen jossain päivänvalon tapaisessa.


Molemmat lakat levittyivät hyvin, mutta sivellin hankaloitti hommaa hieman. En oikein tykkää Color Clubin pitkästä, ohuesta ja pyöreästä siveltimestä. Sitä on niin hankala hallita ja näidenkin kanssa sotkin ihan kiitettävästi kynsinauhoja. Laitoin joka toiseen kynteen Harp On It:iä ja joka toiseen Angel Kissiä


Angel Kiss on näistä kahdesta mielestäni parempi. Sävy on ensinnäkin kaunis, vaikka kuvassa nuo näyttävät melko samankaltaisilta johtuen voimakkaasta holoefektistä, mutta luonnossa näkee kyllä selkeästi, että toinen on sininen ja toinen hopea. Angel Kissiä olisi riittänyt yksi kerroskin, se oli niin peittävä. Harp On It taas vaati vähintään sen kaksi kerrosta, koska ensimmäinen ei peittänyt käytännössä ollenkaan. Kolmaskaan kerros ei olisi ollut pahitteeksi, mutta en jaksanut odottaa kuivumista, joten laitoin molempia vain kaksi kerrosta.

Näiden kanssa kynnen pinnan tulee myös olla tasainen, mulla on muutamassa kynnessä liuskoittumisen takia vähän lommoja ja ne kyllä näkyivät heti lakan pinnassa.


Molemmat lakat kuivuivat aika hitaasti, jopa eka kerros oli hidas kuivumaan vaikka tein aika ohuet kerrokset. Yksi kynsi menikin heti uusiksi. Ensimmäisen kerroksen kuivuttua viitisen minuuttia aloin laittamaan toista kerrosta, avasin lakkapulloa ja tietenkin yksi kynsi otti osumaa korkkiin ja heti meni ruttuun.

Alla vielä kuva, joka on otettu 3 päivää lakkaamisen jälkeen. Yleensä lakat kestävät mulla lohkeilematta kärjistä päivän, jos sitäkään koska teen käsilläni paljon. Ja näihin en laittanut edes päällyslakkaa, joten voisin väittää lakkaa tosi kestäväksi.


Lakat ovat niin kauniita, että pitkän kuivumisajan ja huonon siveltimen kyllä kestää sen takia. Näistä tuli mulle oikein tuijottelukynnet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti