1. tammikuuta 2014

Loppuneita

Vuosi vaihtui ja otetaanpa vielä vuoden 2013 viimeiset loppuneet, jotta uuteen vuoteen voi lähteä puhtaalta pöydältä. Loppuneissa hallitsevina olivatkin tällä kertaa suihku- ja hiustuotteet. Kuvat jouduin ottamaan kaikista kolmeen kertaan kun kamerassa ihan siedettävältä näyttäneet eivät sitten koneella enää kelvanneetkaan. Synkkä sää ei edelleenkään helpota kuvausta yhtään ja nämä on otettu halogeenivalaistuksessa kun mikään muu ei riittänyt.


Ensin meikkituoteita. Harvinaisempana loppujana poskipuna, Maybelline Expert Wear Blush sävyssä 53 Peach/Pêche Satinée. Sen korjasin jokin aika sitten ja korjattuja ei saa pressattua niin tiukkaan kuin tehtaalla, joten tuo oli aika höttöä. Suurin osa onneksi päätyi poskille asti, mutta osa kyllä pölisi ilmaan. Ihana sävy, jota jään kaipaamaan ja nyt multa puuttuukin persikkainen poskipuna jos ei voidemaista lasketa.

Ripsareista jouduin hyvästelemään Oriflame Wonder Lashin. Muut ripsarit saatan heittää pois heti kun ne kuivahtavat, mutta näiden kanssa aina sinnittelen ihan loppuun asti ja tästäkään ei viimeisillä kerroilla irronnut enää paljon mitään. Ihan parhaita ripsareita omille ripsilleni ja kirjoittelen näistä jutun sitten kun päivänvaloa on riittävästi.

Oriflamelta loppui myös Very Me -huultenrajauskynä sävyssä Nougat, nämä ovat niitä, joita olen hamstrannut varastoon useita. Nyt loppui ensimmäinen kun se oli mahdoton teroittaa ja lopulta se jäi jumiin teroittimeen. Sain sen voimakeinoin pois lopulta, mutta se oli jo niin rujon näköinen ettei siitä enää mihinkään ole. Samalla myös teroitin meni rikki eikä sillä saa teroitettua mitään pienemmällä aukolla. Suurempaa aukkoa en tarvitse kun en niin paksuja meikkikyniä omista.


Meikeistä vielä Maybellineltä kaksi tuotetta. Pure Liquid Mineral Foundation sävyssä 008 Porcelain. Ostin poistomyynnistä joskus kun sattui olemaan sopiva sävy ja maksoinkin tästä huimat 3,81€. Entinen lempparimeikkivoiteeni. Peitti erinomaisesti ja talvisin pysyikin ihan hyvin siistinä. Kesän kuumuutta yhdistettynä rasvoittuvaan ihooni se ei kestänyt kovin hyvin. Mutta talvikäyttöön mainio. Tuolla on pohjalla vielä voidetta ehkä sentin verran, mutta en saa sitä millään ulos ja korkki ei aukea, joten saa mennä roskiin.

Toinen samaa sarjaa, myös samaisesta alesta(maksoi 2,97€), Pure Cover Mineral Concealer. Tämän käytin ihan loppuun asti, poistin annostelijankin ja kaavin loput pullosta. Peitti ihan kohtuullisesti lievän punoituksen ja tummat silmänaluset. Pysyi hyvin, tosin sävy oli ehkä aavistuksen liian vaalea. Sävy oli 03 Sand. Huulikiilloista tuttu applikaattori tosin ei ollut se kaikkein hygieenisin.


Ultra Compact -käsisaippua loppui myös. Tällä kertaa Mangon tuoksuinen. Ihan yhtä lirua kuin edellinenkin ja tosi kuivattava. Enkä tuoksuakaan voi mangoksi sanoa, enemmänkin se oli vain sellainen teollinen hedelmäinen tuoksu.


Sitten niihin hiustuotteisiin.


Ensin kaksi kuivashampoota, Biozellin isompi pullo, joka on ollut käytössä alkukesästä saakka. Siitä täällä.

Oriflame HairX Pure Balance Dry Shampoo oli mukavan toffeisen karkkimaisen hedelmäinen tuoksultaan. Jätti hieman valkoista hiuksiin, mutta puhdisti hyvin ja kohottikin jonkin verran. Ainoa vain oli tuotteen saaminen ulos pullosta, välillä painaessa ei tullut mitään, ei edes ilmaa tai kaasua vai mitä se nyt onkaan. Mutta kun tarpeeksi ravisteli pulloa niin sai sieltä sitten shampootakin pihalle, vaikka välillä sen tulo pätki jonkin verran.


Shampoista käytin jokin aika sitten saamani Oriflame Nature Secrets Elderflower & Apple -shampoon. Se on tarkoitettu normaaleille hiuksille, mutta pesee hyvin myös rasvaiset hiukseni eikä latista. Ja lisäksi tuoksu on herkullisen raikas vihreän omenan tuoksu.

Hoitoaineissa loppui myös Nature Secretsiä, tällä kertaa Nettle & Lemonia, jonka tuoksu on myös todella raikas aidon sitruunan tuoksu ilman vessanraikastinviboja. Tämäkin hyvin toimiva, mutta ei ehkä ihan suosikkejani, koska välillä latvat jäävät vähän takkuisiksi.


Oriflame Milk & Honey Gold Hair Mask loppui. Hunajaiselle tuoksuva sarja ei kuulu suosikkeihini tuoksunsa takia, muuten naamio silotti hiukset hyvin, mutta ei juurikaan eronnut hoitoaineesta. Hiusnaamioilta odotan hoitoaineen vaikutusta, mutta tehokkaampana. Erikoisuutena naamio sisältää kultapigmenttejä, jotka näkyivät shimmerhippuina naamion seassa. Niistäkin otin joskus kuvan kun avasin purkin, mutta se kuva on nyt jossain hyvässä tallessa...


Lopuksi vielä kaksi suihkugeeliä. Jo aikaisemmin esitelty kesästä asti satunnaisessa käytössä ollut Oriflame Nature Secrets Mint & Raspberry.

Joulun ajaksi käyttöön valitsemani Oriflame Gingerbread Hair & Body Wash. Sen käyttöönoton ajoitin aika sopivasti, koska se loppui 4 päivää ennen joulua, jolloin ehdin vielä ottamaan toisen joulusuihkarin käyttöön (ja silti varastoon jäi vielä 3 joulusuihkugeeliä...).Gingerbreadin ostin joskus poistomyynnistä yhdessä käsisaippuan kanssa(jonka käytin viime jouluna).

Gingerbread -tuotteet ovat lapsille tarkoitettuja, mutta olen henkiseseti kai niin kersa vielä, ettei se estänyt ostamasta näitä. Tuoksu oli piparin tapainen, väriltään geeli oli kullanruskeaa. Lapsille tarkoitettuna ei pessyt niin hyvin kuin aikuisten suihkugeelit, mutta tarpeeksi hyvin kuitenkin. Tuoksu jäi voimakkaana iholle ja töissäkin yhtenä päivänä ihmettelin, että miten täällä tuoksuu pipariselta. Sitten tajusin, että oops, it's me. :D Hiuksia en sillä kokeillut pestä, koska en uskonut, että hellävarainen lasten tuote saisi rasvaiset hiukseni puhtaaksi.


Viime tammikuussa esittelinkin kosmetiikkavarastoni ja sen kunniaksi tässä lähiaikoina on tarkoitus taas raottaa kaappien ovia ja näyttää, onko tavoite saavutettu vai ei. Muutenkin postausten aiheita olisi taas niin etten osaa päättää mistä aloittaisin. Kunhan vain saisin kuvat otettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti