28. tammikuuta 2014

Tehoseerumi

Koulu meinaa aika tehokkaasti haitata harrastuksia, joten siitä pikkuinen postaustauko, mutta nyt taas jatketaan.


Yleensä seerumit lupaavat jos jonkinlaista maan ja taivaan väliltä ja tähän mennessä ne erikoisemmat lupaukset eivät ole kokeilemissani seerumeissa täyttyneet. Siksi päätin hankkia seerumikseni sellaisen, joka ei lupaa mitään ihmeellistä. Yksinkertaisesti vain kosteuttaa ihoa tehokkaammin, mikä taitaa se seerumin perimmäisin käyttötarkoitus olla. Ja juuri sitä pintakuiva ihoni kaipaa näin talvella.

Swedish Spa Rebalancing Face Serum sisältää malakiittia, joka suojaa, manteliöljyä joka pehmittää ja Hydracare+ puolestaan kosteuttaa ihoa. Uskalsin tilata seerumin aika hyvillä mielin, koska aikaisemmin olen käyttänyt vaikka miten monia Swedish Spa -sarjan tuotteita ja tykännyt useimmista.

Ja niin tykkäsin myös tästäkin. Talvella ihoni on todella pintakuiva ja siten välillä kuin hiekkapaperia. Samalla iho kuitenkin rasvoittuu ja kiiltää päivän mittaan. Hankala yhdistelmä jos minulta kysytään.


Koostumukseltaan seerumi on silkkisen pehmeää, läpikuultavaa ja ohutta, mutta ei valuvaa. Tuntuu aika silikoniselta. Tuoksultaan sarjan tämän linjan tuotteille tyypillisesti raikas ja yrttinen. Tuoksu on melko voimakaskin, mutta haihtuu aika pian.

Iltaisin suihkun jälkeen levitän seerumia iholle yövoiteen alle. 1-2 painallusta riittää hyvin koko kasvoille. Aamuisin vielä laitan seerumia yhden painalluksen, jotta iho pysyy kosteutettuna päivän ajan. Rasvaisen ihon meikkivoiteet ovat aika kuivattavia talvisin ja kiristävät ihoa inhottavasti. Kesäisin ihoni saisi riittävästi kosteutusta luultavasti jo pelkästä seerumista. Levitys on helppoa ja seerumi imeytyy nopeasti jättäen ihon kivan tuntuiseksi ja kosteutetuksi.

Plussaa vielä pakkauksesta, joka on ilmatiivis ja hygieeninen eikä hieman alle 17 euron hintakaan ole paha seerumista, joka kerrankin tekee mitä lupaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti