15. tammikuuta 2014

Mitä kuuluu kosmetiikkakaapille

On kulunut tasan vuosi siitä kun esittelin kosmetiikkavarastoni ja tavoitteeni saada kaikki kosmetiikkani tuoksuja lukuunottamatta mahtumaan samaan kaappiin. Nyt näette miten hanke on edistynyt.

Olohuoneessa oleva kulmapöytä ja tuoksuhylly ovat pysyneet aika lailla ennallaan, joten niistä en nyt laita kuvaa. Tuoksut ovat tosin lisääntyneet vaikkakin olen luopunut myös monista myymällä niitä ja osa on loppunutkin vessatuoksuina. Samoin seinällä olleet kolme peiliä ovat säilyneet ennallaan.

Olohuoneessa olleet kaksi punaista penkkiä ovat myös tyhjentyneet kosmetiikasta ja niiden sisältö muutti kosmetiikkakaappiin. Nyt nuo penkit ovat täynnä muuta rojua, hiustenmuotoiluvälineet siellä kyllä edelleen majailevat.

Samoin yöpöytä, kylpyhuone ja eteisen hiustuotejemma ovat säilyneet ennallaan, toki tuotteet ehtineet vaihtua jo moneenkin kertaan.

Kylppärin ylähylly(alemmassa kuvassa taustalla) on kokenut aika paljon tuotevaihdoksia, putsarit vein kaappiin ja tilalle on tullut sellaisia tuotteita, joita käytän päivittäin niin kuin meikinpoistoaineet, deodorantit ja sitten sellaiset meikkituotteet, joita en käytä ihan joka päivä, mutta kuitenkin niin usein etten jaksa aina niitä kaivaa kaapista.


Peilin lasihyllyllä majailevat sitten jotkin tuotteet ihan puhtaasti koristeena, kuten nuo suihkugeelit ja erittäin pahalta haiseva tuoksu. Käytän nuo suihkugeelitkin kyllä joskus. Meikkejä on muutamia myös täällä, sellaisia joita en joka päivä käytä. Lasikupissa majailevat siveltimet, usein purkki tosin on melkein tyhjä. Kuvaa varten ne on puhtaasti(oikein pesinkin ne kuvaa varten :D ) lavastettu tuohon, koska suurin osa siveltimistä on päivittäisessä käytössä ja ne ovat silloin myös samassa korissa päivittäin käyttämieni meikkien kanssa.


Ja tuo edellä mainittu kori on siis tämä. Olen hyvin aamu-uninen ja palelen aamuisin myös, joten yöpöydällä majailee kori, jossa on tuotteet jokapäiväiseen arkimeikkiin. En kikkaile värien kanssa vaihdellen niitä joka päivä, teen kouluun päivittäin sen saman ruskean turvameikin. Tummuusastetta saatan vain vaihdella. Joten kun herätyskello soi niin nopeasti pyyhin kasvot kasvovedellä ja sitten meikkaan sängyssä peiton alla ottaen tästä korista kaiken tarpeellisen.


Sitten siihen itse kaappiin. Yläkaapissa ovat kaikki myytävät tuotteet, kynsilakat muuttivat alakaappiin, koska kyllästyin siihen kun jokainen vieras päivitteli niiden määrää ja kyseli käytänkö noita kaikkia ja ne muut perinteiset kysymykset. Noidenkin määrää päivitellään edelleen, mutta voin vaan sanoa, että ne on myynnissä ja se on siinä. Kukaan ei onneksi näe alakaappiin... :D Nämäkin on normaalisti nätissä järjestyksessä isot takana ja pienet edessä ja tuoteryhmittäin, mutta nyt ei niin ole.
   Alemmalla hyllyllä olevat vien kirpparille tässä kunhan saan seuraavan Oriflame -tilauksen(jossa tulee lojaalisuuskampanjan palkinto eli iso kasa tuotteita) ja katson siitä myyntiin menevät. Mun piti ottaa kuva ennen noiden mylläämistä, mutta se unohtui ja vasta kun olin lajitellut mitkä menevät kirppikselle ja mitkä jäävät varastoon, tajusin, että ai niin se kuva.


Ja sitten alakaappi eli oma kosmetiikkani. Ylemmällä hyllyllä ensin vasemmalta alkaen muutama rivi suihkugeelejä, näitä on ihan liikaa ja pääprojektina onkin niiden käyttäminen pois ja uusien ostamisen välttäminen. Seuraavat pari riviä on kosteusvoiteita ja näitäkin on vielä liikaa, ehkä ne siitä kuluu nyt kun talvi alkoi kunnolla ja iho kuivuu.
  Sitten on erilaiset kuorinnat eli kolme vartalokuorintaa, pari jalkakuorintaa ja pari kasvokuorintaa. Vartalokuorinnat pitäisi käyttää pois, mutta oon niin laiska kuorimaan vartaloa. Seuraava rivi on putsareita, sitten tulee naamiot. Niiden jälkeen on kasvovoiteet ja silmänympärysvoiteet ja sitten deodorantit. Sen jälkeen mun säälittävät kolme hiustuotetta. Tasan yksi shampoo, hoitoaine ja naamio. Ehkä ainoat tuotteet, joiden kanssa vähennysprojekti on onnistunut täydellisesti. Ideaalihan mulla on, että yksi käytössä ja yksi varastossa. Viimeisenä on vielä sitten suoristussuihke, kolme kuivashampoota ja latvaseerumi.

Alahyllyllä on majoittuneena kynsilakat, joita onkin puolet pinta-alasta. Niiden jälkeen tulee meikit aseteltuna aika tiiviisti ja erittäin kaatumisherkkiin kasoihin, mutta kunhan kaappiin tulee lisää tilaa niin laitan nuokin väljemmin. Lasipurkissa on kynämäiset tuotteet ja niiden takana loppuosa kaapista matkakokoisia tuotteita.

Edistys kaapin kanssa on siis ollut hyvä ja olen tyytyväinen, nyt käytännössä kaikki kosmetiikkani tuoksuja ja käytössä olevia tuotteita lukuunottamatta mahtuu tuonne kaappiini. Kaappi toki on edelleen täynnä ja olkoon seuraavan vuoden tavoitteena saada kaappia vähän väljemmäksi.


Bonuksena lopuksi vielä kuva koko kaapista, tiedän, että lukijoissani on muitakin ponikeräilijöitä ja tulen myös oman kokoelmani kanssa kaapista ulos. Ovien takana ovat kunnossa olevat yksilöt ja kahdella alahyllyllä sitten kunnostettavat kaverit, jotka teen kunhan ehdin. Alimmalla hyllyllä on sekalaista sakkia kuten G3 tyyny ja pari MIB-ponia, takana piilossa on vielä pari G1 MOC -ponia. Haaveena olisikin saada myytävää kosmetiikkaa vähennettyä niin, että ne menisivät yhdelle hyllylle ja tyhjälle saisin levitellä noita poneja vähän väljemmin.

2 kommenttia:

 1. Ihanan siistiä! Itse asiassa tosi mukava tapa tuo meikata heti herättyä, onnistuispa itseltäkin, mutta tarvin kupin kahvia ennen kuin tiedän edes nimeäni...

  Minulla on myös pikku pakkomielle, että mitään tavaroita ei oikein saa olla esillä, pidän puhtaista pinnoista, niinpä kosmetiikka tulee juurikin tungettua kaappien syövereihin ja laatikoihin pois näkyvistä. :D Elämän tehtäväni on piilottaa kaappeihin myös kaikki miehen tavarat. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en onneksi juo kahvia niin ei tarvi sen takia nousta ylös ja en kyllä edes ehtisi kun mun aamut menee niin minuuttiaikataululla. Herään vasta kun on ihan pakko :D

   Itsekin tykkään minimalistisesta sisustustyylistä ja tavararöykkiöt ahdistaa niin ne yritän parhaani mukaan piilottaa, tuo kaappi on onneksi ihan hyvä siihen ja sitä varten hankittu. Meikeille vain tarvitsisi jonkun järkevämmän säilytysratkaisun kun niitä on inhottava kaivaa tuolta jos se tarvittava on siellä takimmaisena. Kuten yleensä on...

   Poista