5. tammikuuta 2014

Ennätysajassa "käytetyt"

Pahoitteluni pienestä hiljaisuudesta, mun piti kyllä postata juttuja, mutta jotenkin sitä on vain tosi väsynyt eikä mikään kiinnosta. Tulisi edes lunta niin se vähän piristäisi. Vielä kun toissapäivänä kaadoin kädelleni kiehuvaa vettä niin bloggaus siirtyi vieläkin myöhäisemmäksi, koko päivän kädessä ollut kirvelevän polttava tunne ei innostanut kirjoittamaan tai oleilemaan tietokoneella.

Ja jotta elämä ei olisi liian helppoa niin kävi näin.

Blogin aktiiviset seuraajat saattavat muistaa jokin aika sitten esittelemäni Hot Tin Roof -kuivashampoon. Otin niistä käyttööni Carnival -tuoksun. Käytin sitä kerran, koska tarkemmat testailut tein Classic -tuoksulla. Vietin pari viikkoa käyttämättä kuivashampoota. Sitten olin lähdössä lenkille ja hiukset olivat likaiset, joten halusin pikaisesti freesata ne kuivashampoolla.


Otin Carnivalin käteen, ihmettelin kun se on niin kevyt ja kuula kolisee sisällä eikä pulloa ravistelemalla kuulu muuta kuin sitä kuulan kilinää. Avasin korkin ja yritin suihkuttaa shampoota ilmaan, mutta mitään ei tullut.

Kaikki kaasu on vuotanut ulos itsestään jostain syystä. Tarkistan tällaisten pullojen kanssa aina ettei suutin jää suhisemaan itsekseen käytön jälkeen ja niin tein tällekin.

Pikaisesti menin tarkistamaan onko Classic vielä voimissaan kaapin uumenissa ja olihan se. Huokaisin helpotuksesta, otin Classicin ja suihkutin sitä hiuksiini. Pullo jäi taas pariksi päiväksi käyttämättä. Kunnes sitten tänään yritin taas laittaa kuivashampoota ja Classicille oli käynyt samoin kuin Carnivalille.

Hot Tin Roofin tuotteita ei kyllä tämän jälkeen enää eksy luokseni vahingossakaan. Yksi vuotava pullo voisi mennä maanantaikappaleen piikkiin, mutta kaksi ei sitten millään. Vai onko teissä lukijoissa joku, joka mahdollisesti olisi onnistunut käyttämään näitä ilman vuotoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti