22. tammikuuta 2014

Oriflame tilaus

Taas tupsahti tilaus postista ja pikapikaa ehdin sen esittelemään. Tänään on ollut vähän kiireinen päivä ja huomenna on mentävä messuille, joten sitä vartenkin täytyy valmistautua vielä tässä illan aikana.


Varsinainen tilaus on tässä. Aletuotteista Volare -talkki, koska tykästyin siihen aikaisemmin ostamaani talkkiin niin paljon. By Marcel (Marongiu toim. huom.) Purse, koska ensi vuodelle saan liput Oriflamen juhlaan Jyväskylään ja ajattelin tuota sinne iltapuvun kanssa(mieli kyllä ehtii varmaan muuttua miljoona kertaa siihen mennessä...). Ainoa syy oikeastaan miksi tuon halusin oli ruusukultainen M-logo :D Sitten tilasin jokaista sävyä noita uusia sävytettyjä LipSpa Therapyja sekä demona Fragrance Atomiserin. Yhtä tuoksua on multa haluttu ostaa nyt useammankin henkilön toimesta(sitä ei enää valmisteta) ja se on sellainen jota käytän tosi tosi harvoin. Joten ajattelin ottaa tuon täyteen tuoksua ja myydä varsinaisen pullon.


Lisäksi tilaukseeni kuului vielä Puman DeLuxe Shopper, jonka tilasin kauppakassiksi kun noin 17 euron alehinta ja siitä vielä vähennettynä BC-edustaja-alennus ei ollut paha Puman kassista. Ja kassi oli ihan nätti ja sellainen jota ei saa kuin Oriflamelta.


Jotta ei olisi laukkuja ja kasseja liikaa niin tuli vielä loppuvuonna olleen lojaalisuuskampanjan palkinto. Musta-valkoinen boksi. Tällainen mulla on jo musta-limen värisenä kun sen sain aloittaessani edustajana. Matkoilla äärimmäisen näppärä kosmetiikalle, koska tuo syö sisäänsä älyttömän määrän tuotteita kokoonsa nähden.


Loppuosa palkinnosta oli arvatenkin tuotteita ja tässäpä ne +muut ilmaiskamat


-Ecollagen Wrinkle Correcting & Lifting Serum tuli ilmaisena demona.
-Optimalsia tuli Smooth Out Day Cream tilaajalahjana ja palkintoon kuului Oxygen Boost Day Cream ja Night Cream.
-Milk&Honey Gold Hand & Body Cream kuului myös palkintoon. Noista en mitään tarvitse, joten kaikki myyntiin.


Palkintoon kuuluivat taas yhdet kosteudensäilyttävät sukat, HairX Volume Boost Shampoo ja Leave-In Conditioner, Feet Up Soothing Foot Cream, Activelle Cotton Dry dödö, Milk & Honey Gold Shower Cream, Swedish Spa -yökäsivoide, Optimals Foaming Gel -putsari, Feet Up Cracked Heel Repair Foot Cream...


...Volume Build Mascara ja Nature Secrets Hot Oil. Noistakin kaikki myyntiin paitsi tuo Hot Oil ja HairX Shampoo.


Kuten monesti olen maininnut niin Tokmannista harvoin pääsee ulos ilman kosmetiikkaostoja ja en päässyt nytkään kun näin tuollaisen tarjouksessa. Syynä ostoon oli hinnan lisäksi lupaus peittää näpyn punoitusta, siihen eivät ole aikaisemmat vastaavat pystyneet, pystyyköhän tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti