6. kesäkuuta 2014

LivBox Kesäkuu

Jee, kerrankin olin a) kotona b) hereillä kun LivBox tulee, joten sain sen heti.


 Jotta ei spoilata ketään, joka ei sitä halua, niin ekana perinteisesti nauha ja se oli tällä kertaa ihana pilkullinen!


Teemana oli kesä ja aurinko, boksin tuotteet tällä kertaa painottuvat ihon hoitamiseen ja kuorimiseen, jotta se on näin kesällä hehkuva ja kaunis.


Boksi oli aika täynnä ja ekana oli Viaplayn kahden kuukauden ilmainen katseluoikeus. En tiedä miten se liittyy kosmetiikkaan, mutta joo. Tulee kyllä käyttöön ja huiman paljon parempi kuin viimekertainen alekoodi. Olisin vain halunnut HBO Nordicin, koska True Bloodin viimeinen kausi, mutta käy tämäkin.


Ekana poimin laatikosta Ecotoolsin pesukukan, joka on tehty kierrätetyistä raaka-aineista. Sitä voi käyttää normaalin pesun lisäksi kuivaharjaukseen. Mulla on about 5 pesukukkaa, joten vähän plääh. Olisi tullut joku sivellin.

Täysikokoinen
Ovh. 5,95€


Hansaplastilta oli boksiin laitettu Anti Callus 2in1 Peeling kuorintavoide jaloille. Se kuorii ja hoitaa kahdessa vaiheessa, ensin hohkakivipartikkelit ja luonnon vuorisuola kuorivat mekaanisesti ja sitten karbimidi ja manteliöljy hoitavat ihoa. Vaikuttaa ihan hyvältä, olen vain luvattoman laiska käyttämään jalkakuorintoja.

Täysikokoinen
Ovh. 10,75€/75ml


Sitten taas Niveaa ja siitä jo minulle tuttu In-Shower Body Milk. Sen takia vähän plääh, muuten olisin voinut innostuakin, mutta käytin normaalin ihon versiota jo täyden pullon. Kuivan ihon versio voi olla turhan tuhtia, mutta ehkä talvella sitten.

Näyte 50ml
Ovh. 4,95€/250ml


Eka tuote josta vähän innostuinkin. Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub. Tykkään kasvokuorinnoista ja käytän niitä ahkerasti, joten tämä oli kiva. Olisi saanut olla isompi. Tuo vielä sopii ihollenikin hyvin, koska se vähentää kiiltoa ja supistaa ihohuokosia.

Näyte 15ml
Ovh. 8,55€/150ml


Toinen jee oli Rimmelin Apocalips. Niin paljon kehuttu tuote, jota olen halunnut kokeilla, mutta kymmenet huulituotteeni muistuttavat, etten tarvitse lisää. Sävy on 102 Nova, ei ehkä mun sävy, mutta tuleepahan kokeiltua.

Täysikokoinen
Ovh. 8,55€/5,5ml


Ja viimeisenä Bic Soleil Bella. Vannoutuneena Gilletten käyttäjänä en oikein ole pitänyt näiden halpishöylien käytöstä. Ne ovat usein huonoja, mutta annetaan tälle mahdollisuuus. Ainakin se on nätin värinen.

Ovh. 8€/3kpl


Kokonaisuutena taas ihan mukava LivBox, ei mitään superhypermahtituotetta, mutta kuitenkin boksi, jonka kaikki tuotteet tulee käyttöön jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti