14. kesäkuuta 2014

Ostoksia

Taas on tullut kierreltyä ympäriinsä ja samalla ostettua kaikenlaista kosmetiikkaakin sekä tuttuun tapaan Oriflamen tilaus tuli myös.


Ennen ensimmäistä työpäivää perinteiset stressishoppailut. Ensin kävin kirpparilla ja oli pakko ostaa nyt se Amwayn Anticipate Intense kun se vielä oli siellä. Tuoksu on vain niin upean voimakas, intensiivinen, moniulotteinen ja kuuluu rakastamiini itämaisiin tuoksuihin. Fragrantican sivullakaan siitä ei ole sanottu juurikaan mitään pahaa edes kommenteissa ja sitä on väitetty myös Flowerbombin parhaaksi dupeksi.

Sitten sorruin neljään huulipunaan. Ensin tutkailin vain Tokmannin kosmetiikkaosastoa ja kertaakaan en täällä ole nähnyt Maybellinen punia. Mutta sitten silmien edessä oli tuo haaveilemani Maybellinen nudekokoelma. Niistä valitsin itselleni kaksi. Loput olivat jotenkin niin tummia ja vaalein taas liian vaalea, en halua mitään peitevoidehuulia. Valitsin lähimpänä huulteni sävyä olevan sävyn 740 Coffee Graze ja astetta punertavamman 725 Tantalizing Taupen.

Sitten Lidlin halpoja Cien -uutuuspunia piti saada tietysti kokeiluun. Luomivärinkin olisin halunnut, mutta ne sävyt ei oikein iskeneet. Huulipunien kaikki sävyt olivat kivoja, mutta valitsin vain ne, joita oikeasti voisin käyttää ihmisten ilmoillakin. Joten otin tuollaisen aika lähellä huulteni omaa sävyä olevan 26 Vintage Rosen ja pikkuisen kirkkaamman, mutta edelleen käyttökelpoisen 2 Light Coral:in.

Viimeisenä vielä alessa oli Rimmelin Apocalipsejä ja koska sain LivBoxissa tietenkin sen kaikkein huonoimman sävyn, joka näyttää kasvoillani aivan hirveältä, niin ostin sitten vähän paremman sävyn. Koska tykkäsin koostumuksesta sun muusta kuitenkin. Otin sitten taas yllättäen nuden sävyn Phenomenon. Voi olla liiankin nude, mutta katsotaan.


Oriflamen tilauksessa ainoat ostamani kuvaston tuotteet olivat tässä. Poistomyynnistä piti hamstrata pari noita suosikkejani, Essentials Daily Scrubeja, koska etenkin näin kesäisin kasvot tuntuvat päivittäin niin tunkkaisilta, että ne tekisi mieli kuoria joka päivä. Nämä sopivat hyvin päivittäiseen kevyeen kuorintaan ja rakeita on paljon, sekä ne ovat hienojakoisia.


Mutta kompastuskivi oli taas nuo demot. Ensinnäkin uusi ihana Nature Secrets -tuoksu tuli valikoimaan. Vanilla & Pomegranate. En halunnut lisää suihkugeelejä, joten otin taas palasaippuan. Tuoksu on herkullinen!

Pari käsivoidetta vaikka hyvin harvoin käytänkin käsivoiteita. Mutta blogin pitkäaikaiset lukijat tietävät kirsikkahulluuteni, joten kirsikantuoksuinen Refreshing Cherry Extract -käsivoide oli saatava. Ja oliivin tuoksusta harvoin tykkään, mutta halusin nyt senkin testiin, joten tilasin myös Caring Olive Oil -käsivoiteen.

Very Me Cheeky Lip Stainia halusin myös kokeilla, koska sävy oli kiva. Valitsin sävyistä Lovely Pinkin, koska Red Impact vaikutti vähän turhan tummalta. Ehkä tilaan senkin joskus.

Huulituotteilla jatkuu vielä, Giordani Gold Iconic Liquid -huulipunan halusin, koska se näytti mielenkiintoiselta. Valitsin sävyn Nude Peach.


Tilaajalahjana tuli Nature Secrets Basil & Peach -suihkugeeli, sitä mulla on jo yksi kaapissa, joten tuo menkööt myyntiin. Ilmaisena demona tuli The One Illuskin Blush sävyssä Pink Glow. En tiedä onko ihan mun sävy, mutta katsotaan. Tästä ei ole vielä saatavilla juuri mitään tietoa niin en tiedä mitä tuo vaaleampi on, korostusväri kai? Turhan shimmerinen mun makuun vain.


Wellness -kesäkampanja on myös menossa ja siitä ekana palkintona tuli Russell Hobbs -sauvasekoitin. Se saakin korvata mulla olevan jonkun Lidlin halpissauvasekoittimen, koska on ulkonäöltäänkin paljon tyylikkäämpi. Seuraavissa tulee sitten salaattikulhot, veitsisetti, leipägrilli ja höyrykeitin, jota odotan erityisen innolla. Etenkin kun tässä viime aikoina tein kotona pääasiassa ruuat itse, kun ennen ostin enimmäkseen valmisruokia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti