5. kesäkuuta 2014

Tosi kuiva

Tuossa joku aika sitten mainitsin ohimennen jonkin postauksen lopussa Reddvillen pian alkavasta kampanjasta ja se alkoi jokin aika sitten. Oman lähetykseni sain vasta tänään.

Etukäteen kampanjasta kerrottiin vain se, että siinä on mukana jotain, joka on sopivaa kevätilmojen lämmetessä. Sen jälkeen Reddvilleen tuli Hawaiian Tropic -kilpailu, joten ajattelin, että sitä on varmaan lähetyksessäkin mukana. Mutta ei ollut vaan parempaa!Tosi Kuiva -antiperspirantteja. Joku voisi olla, että plääh... dödöjä, mutta en minä. Hikoilun kuningatar. Se aiheutti suuria ongelmia nuoruudessa. Kokeilin kaikki mahdolliset dödöt ennen kuin löytyi Rexonan Maximum Protection(ja myös Doven vastaava on hyvä). Silloin nuorena en edes tiennyt, että apteekeissa on dödöjä ja muutenkin se asia valkeni mulle vasta pari vuotta sitten.

Ja netissä olleet keskustelut eivät olleet kauhean kivoja apteekkidödöistä. Näistä supertehokkaista siis. Kirvelyä ja polttelua kainaloissa. En siis kokeillut, mutta nyt nämä aion testata kivun uhallakin!Ensin toki paketissa tuli myös se pakkaus tamponeja. Pakkauksessa oli myös koodi, jolla saa apteekkituotteet.fi -nettikaupasta tilauksen ilman postikuluja. Sieltä saa myös tilattua Tosi Kuivaa. Kävinkin heti tarkistamassa hinnan, koska tuotteet vaikuttivat sellaiselta, että ne maksavat ja paljon. Mutta eiväthän ne olleet kuin vähän yli 10 euroa, vain pari euroa kalliimpaa kuin Maximum Protection. Lisäksi Tosi Kuivaa saa ihan kivijalka-apteekeista.Toinen tuote jonka sain oli tietenkin se Tosi Kuiva Dab-on Antiperspirantti. Se tehoaa 7 päivää ja käy kainaloiden lisäksi käsille ja jaloille. Sitä laitetaan suihkun jälkeen puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa yön yli.
Kolmantena vielä uutuustuote, Tosi Kuiva Wipes Antiperspirantti Kosteuspyyhe. Käytännössä sama tuote kuin edellinenkin, mutta vain pyyhkeen muodossa. Ja sitä käytetäänkin samaan tapaan.

Jos nuo todella ovat vain kerran viikossa käytettäviä niin todella kiva tuote näin kesällä. Raportoin tuloksia kunhan saan testattua niitä muutaman viikon, mutta halusin mainita näistä jo nyt, koska koodilla TOSIKUIVA myös te lukijat saatte toimitukset ilman postikuluja apteekkituotteet.fi -sivustolta 30.6 asti. Tarjous koskee noita molempia yllä olevia tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti