4. kesäkuuta 2014

Loppuneita

Jos viime huhtikuussa loppui nihkeästi tuotteita niin nyt vasta olikin nihkeää. Mutta sain töitä ja muutan pariksi kuukaudeksi takaisin vanhempien luokse sen takia niin haluan nuo pois pyörimästä. Oman asuntoni kyllä pidän silti, joten ei onneksi tarvi roudata kaikkea mukaan. Mutta taas se pähkäily, että mitä ottaa mukaan...


Kokonaisuudessaan loppuneet toukokuussa olivat tässä. Paljon blogissa jo nähtyjä tuotteita. Työt alkavat viikon päästä, joten on paljon järjestettävää ja en linkittele niitä nyt postauksiin. Jos ei muuten niitä löydä niin tuolla sivupalkissa on tuo hakutoiminto.


Ensinnäkin blogissa omassa postauksessan esiintynyt Avon Anew Vitale -silmänympärysvoide. Tykkäsin huikeasti ja voisin ostaa lisääkin ihan helposti. Talvikäyttöön huippu, kesäksi vähän liian tujua tavaraa rasvoittuvalle iholle.

Sitten hammastahna. Niitä en yleensä esittele blogissa sen kummemmin edes loppuneissa, mutta tämän halusin mainita. Colgate Max White Onen kohdalla olin mainoksen uhri. Perushyvä hammastahna, ei liian voimakkaan makuinen, joten pystyin käyttämään hyvin. Mutta ei se vaalentanut viikossa sävyä yhtään kuten oli odotettavissakin. Edes koko tuubi ei vaalentanut hampaita, ei edes väliaikaisesti optisena harhana. Tuubin sävykartan tyyppinen asteikkokin on hassu, kenellä muka on harmaat hampaat.

Pikkuruinen matkapullo I Love... Mango & Papaya shampoota. Yritän urakoida noita pikkupulloja pois kaapista kun ne vie niin pohjapinta-alaa. Enkä matkustele niin paljon, että tarvitsisin tuollaisen arsenaalin. Epäilin suuresti tällaista halpismerkin shampoota. Puhdistaisiko se hyvin? No puhdisti ja teki lisäksi hiuksista ilmavat ja pehmeät sekä hyväntuoksuiset. Tämä on muutenkin suosikkituoksujani merkiltä. Vielä on jäljellä hoitoaine tätä tuoksua.


Sitten Oriflame Swedish Spa Exfoliating Mud. Siitä on roikkunut luonnoksissa postaus vaikka kuinka kauan, mutta lupaan julkaista sen piakkoin.

Avon Naturals Raspberry & Hibiscus -kosteusvoide oli peruskiva ja hyväntuoksuinen. Siitäkin on postaus.

Samoin Klippoteketin kuivashampoosta, joka oli hyvä, mutta ei voita Herbinaa.

Oriflamen Nature Secrets Nettle & Lemon -shampookin on nähty loppuneissa lukemattomia kertoja. Se on edelleen suosikkejani hyvän tuoksunsa ja lähes syväpuhdistavan pesevyytensä ansiosta. Ei päivittäiseen käyttöön, mutta kerran pari viikossa viemään kuivashampoojäämät ja muut möhnät päästä.


Meikkipuolelta loppui yllättävän paljon. Oriflame Wonder Color Lip Liner sävyssä Nude Beige. Tästä en alkuun tykännyt sen liian oranssin sävyn vuoksi ja se olikin pitkään käyttämättä. Joulun jälkeen kuitenkin kokeilin sitä koko huulille nudepunan alle ja se toi siihen mukavasti lisää sävyä. Lisäksi siitä ihana, ettei sitä tarvinut teroittaa. Meikkikynien teroittaminen on aina niin tuskaa. Saatan ostaa uudenkin jos näitä on vielä.

Oriflamelta LipSpa Therapy -huulivoide sävyssä Caring Nude. Demona ostamani ja tästä väristä tykkäsin niin paljon, että otin käyttöön jo toisen heti perään. Siitäkin on postaus olemassa.

Valmistujaisiin kaivelin myös irtoripsiä esiin ja samalla tarkistin liimat kun yritin löytää toimivaa yksilöä. Sellainen löytyi onneksi avatuista niin ei tarvinut avata uutta, mutta nuo kaksi olivat kuivuneet. Ne ovat Oriflamen ripsien mukana tulleita.

Ja taas kerran loppui luottopohjustajani Lumenen Eyeshadow Base. Onkohan tuo nyt viides? jonka käytin. Ja uusi lähti heti perään käyttöön. Joskus voisi kyllä kokeilla jotain muutakin.

Swatchinkin sain vielä kaivettua tuosta huulikynästä.


Oriflamelta loppui myös vanulappuja joita ostin pari pakettia joskus jostain alennuksesta. Ovat kuvassa vasemmanpuoleiset ja oikealla Lidlin suosikkivanulappuni. Oriflamen lapuistakin tykkäsin, koska niissä oli tuollainen kohokuviointi....


...ja ne myös ovat paljon ohuempia kuin Lidlin(yllä). Näin ne vievät vähemmän putsaria, koska Lidlin laput imaisevat itseensä aika paljon ylimääräistä enkä jaksaisi aina alkaa puolittamaan noita. Mutta Oriflamen laput ovat paljon kalliimpia ja kuten kuvasta näkyy niin vähän tuollaisia pörröisempiä. Mielelläni kyllä käytän jäljellä olevan toisenkin paketin.


Ennen valmistujaisia otin pitkään säästelemäni kuurin Optimals Oxygen Boost Capsules -ihonhoitokapseleita. Käytin näitä pari vuotta sitten yhden kuurin, olisiko ollut ennen veljeni rippijuhlia? Päiväystä paketissa oli 9/14 asti, joten ehti vielä hyvin käyttää. Kuuri kestää 14 päivää ja noita ei siis syödä vaan kapseli kierretään auki ja sieltä tulee vähän seerumin tyyppistä voidetta, joka sitten levitetään kasvoille.

Näitä ei enää ole ollut aikoihin myynnissä, joten en sano niistä sen enempää kuin, että kapseli on kunnon tehokosteutus iholle, tekee ihosta mattaisen ja silkinpehmeän sekä saa sen näyttämään paremmalta. Harmi kun tällaisia ei enää ole nuoremmalle iholle, ainoastaan Time Reversing -kapseleita on myynnissä ja ne ovat ilmeisesti hyviä kun pari asiakastani ostaa niitä joka kuukausi. Samoin on Royal Velvet -kapseleita, mutta niitä on tilattu harvemmin asiakkaiden toimesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti