18. marraskuuta 2014

Avon SuperShock MascaraVoitin viime vuonna arvonnasta paketin, johon kuului muun muassa tämä Avon Supershock Mascara sävyssä Black. Avonin meikit eivät ole kovinkaan tuttuja mulle, en ole ikinä tilannut Avonilta, vaan aina saanut kaikki tuotteet jostain. Toki moni Avonin tuotteista kiinnostaisi, etenkin kun siellä taisi olla joku meikin kiinnityssuihke ehkä? Ellen muista väärin.


Ripsarin hylsy on aika tymäkkä. Isokokoinen ja paksu, mutta muuten hyvin pelkistetty. Sellainen, joka ei vaikkapa kaupassa muiden ripsarien joukossa kiinnittäisi huomiota tai jäisi mieleen. Saati sitten saisi aikaan sitä tunnetta, että toi on pakko saada!

Päällä on muovinen sinetti valkoisilla teksteillä, jota en ihan näe tarpeellisena. Eri asia ovat esimerkiksi markettimascarat, joissa sinetti olisi ihan toivottu ja tarpeellinen lisä(ja joka melkein poikkeuksetta puuttuu), koska siellä asiakkaat lähmivät tuotteita ja testaavat ja availevat ei-testereitäkin. Ja kukaan ei varmasti halua ostaa ripsaria, joka on avattu mahdollisesti jo kuukausia sitten tai pahimmassa tapauksessa kokeiltukin. Mutta joo, takaisin aiheeseen ja pointtina siis se, etten näe sinettiä tarpeellisena tilattavassa tuotteessa. Turhaa pakkausjätettä.


Hylsyn tapaan harja on iso, melkein pikkusormeni paksuinen, tykkäsin sen harjaksista jo ennen kuin kokeilin. Näin heti, että tuo erottelee hyvin ja niinhän se tekikin. Pienisilmäisenä ja raskaat luomet omaavana tosin koko aiheutti vähän ongelmia ja tuolla saa helposti sotkettua kyllä luomet ja kulmaluunkin siinä samalla. Alaripsiin turha yrittääkään.


Massa itsessään oli aika kuivaa, yleensä tykkään kuivista, koska liian kosteat vaan tekee paakkuja ripsiin. Tässä se oli jo vähän liiankin kuivaa, eikä oikein meinannut tarttua ripsiin. Kerroksia sai lisätä vaikka kuinka monta, että sai edes allaolevan kaltaiset ripset eli sellaiset, joihin muilla ripsareilla pääsee ehkä yhdellä kerroksella. Tai no, käyttämissäni ripsareissa yksikin kerros usein on tuota voimakkaampi.


Kuten jo sanottu niin harja erotteli ripset todella hyvin, mutta ei juurikaan tehnyt niitä paksumman/tuuheamman näköisiksi ja omaan makuuni ripset jäivät vähän liian liruiksi ja luonnollisen näköisiksi. Olisin toivonut enemmän paksuutta ja tuuheutta. Pituuttakaan tuo ei juuri tuonut. Ripsiväri pysyy melko siistinä päivän aikana, ei varise tai tahraa alaluomia tai leviä muuten. Mutta jotenkin ihmeellisesti ripset liimaantuvat päivän aikana toisiinsa. Poistaminen oli helppoa ja ripsari irtosi misellivedellä ilman suurempia taisteluita.


Kokonaisuutena SuperShock oikeastaan teki ripset vain mustemmiksi. Arkikäyttöön ihan ok ripsiväri jos nyt vaikka haluaa pikaisesti käydä kaupassa, mutta yleensä haen jotain vähän näyttävämpää näin talvisin, kun silmämeikkikin tummenee aina sitä mukaa mitä syvemmälle talvea mennään. :D Kesän nudelookeissa voisi toimia paremmin. Käytän tuon kuitenkin loppuun, vaikka kovin pitkää käyttöikää en sille ennusta. Valmiiksi kuiva massa kuivuu varmasti nopeasti käyttökelvottomaksi.

En tiedä saako tätä tilattua enää, englannin Avonin sivulla näytti olevan vielä, mutta suomalaisilta en jaksanut etsiä. Edelleen se on yksi eniten inhoamani nettisivu, hakemalla ei löytynyt kun se näytti vaan, että tuloksia niin ja niin monta, mutta ei näyttänyt ainoatakaan niistä, vaikka haki pelkällä Mascara-sanalla. Kuvastoa en jaksanut selata kun alkoi niin ärsyttämään nuo nettisivut miljoonannen kerran. Mutta Avonin jutuista paremmin perillä olevat varmasti tietävät saako noita vielä.

3 kommenttia:

 1. Juu, saa vielä :) Kampanjassa 1/2015 on hintaan 7,95 €.

  Avonin nettisivut on kyllä karmeat tilaajan kannalta :/ Itse selaan perinteistä paperiversiota, sillä tilauksen yhteydessä saa jo seuraavan kampanjan lehden, niin on helppo vertailla hintoja ja laskea milloin on kannattavaa tilata, sekä tuoksunäytteistä saa paremmin irti, toisin kuin sähköisen version kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, kiva tietää että tuota vielä saa jos joku innostuu siitä. :)

   Mäkin suosin yleensä paperiversioita jos mahdollista, netissä en jaksa selata noita yleensä. Sama lehtien kohdallakin, etten jaksa nettilehtiä lukea.

   Poista
  2. Joo, nettikuvastot on mälsiä, kun ei saa sitä tuntumaa tai kokeilla niitä tuoksunäytteitä :D

   Poista