2. marraskuuta 2014

Loppuneita


Taas on se aika kuukaudesta ja viime kuussa loppuneita ei ollut niin paljon kuin kahtena aikaisempana. Mutta pari ikuisuustuotettakin loppui, joten siitä olen tyytyväinen.


Vartalovoiteitakin kuluu taas kun lähestyvä talvi kuivattaa ihoa. Ensimmäisenä käytin pois tämän Soap Operan Citrus -vartalovoin. Tosi paksua, ei valu yhtään mihinkään suuntaan, vaikka purkki olisi päiväkausia ylösalaisin. Väriltään pastellioranssia. Kosteutti ihoani riittävästi, imeytyi hyvin, vaikkakin emulgoitui hetkeksi iholle. Hetki imeytymisen jälkeen kiristi vähän ihoa, mutta ei jättänyt kuitenkaan mitään kalvoa iholle tai alkanut rullaamaan. Tuoksui jollekin sitruunakarkille, jota muistan syöneeni pienenä. Tykkäsin kovasti.

I Love... Raspberry & Blackberry -käsivoide loppui viimeinkin. Käteni eivät oikeastaan kuivu, joten rasvaan niitä muuten vaan. Tästä oli juttua täällä. Saa olla kyllä viimeinen tuote tätä tuoksua, kyllästymisaste on aika huipussaan. Käytin aikaisemmin samantuoksuisena 500ml suihkugeelin, minisuihkugeelin, minikosteusvoiteen ja kuorivan suihkugeelin.

Ultra Compact Pomegranate -saippua loppui myös. Samanlaista lirua kuin aikaisemmatkin ja haju vain etäisesti muistuttaa granaattiomenaa.Ikuisuustuote Oriflame Optimals Oxygen Boost Face Mist on ollut luottotuotteenani jo pitkään. Se pelasti monesti kun vahingossa puuteroi ihon liian mattaiseksi tai iho muuten meikkauksen jälkeen kiristeli. Pari suihkausta ja olo helpotti, eikä suihke sotke meikkiä. Samoin keväisin ja kesällä suihkuttelin sitä kasvoille allergioiden aikaan. Jos silmiä kutitti ja kirveli, toi suihke vähän helpotusta. Ja kesällä hyvin hienojakoinen suihke toki virkisti ihan muuten vaan.

Simple Soothing Facial Tonerin loppumisesta olen hyvin iloinen. Ostin joskus poistomyynnistä. Kesti ikuisuuden, tuoksuttomana haisi hirveälle ja sai ihon kiristelemään ihan järjettömästi. En tiedä miksi, vaikka tuote on alkoholiton ja siinä on kamomillaa, taikapähkinää ja allantoiinia, eikä tarpeettomia tai "kovia" kemikaaleja. Alkoholilliset kasvovedetkin kiristävät vähemmän.

Laveran Balancing Cream tuli tiensä päähän myös. En tajua miten voin jumittaa 50ml kasvovoiteen kanssa vaikka vuodenkin, mutta 30ml käytin parissa kuukaudessa. Juttu voiteesta täällä.


Tarjouksesta löytämäni Cotoneve-vanulappuja ostin kolmea erilaista. Ensin käytin tämän antibacterialin. En usko siihen, että nämä jotenkin vaikuttaisivat ihoon. Vanulapussa mahdollisesti oleva putsari tai kasvovesi luultavasti vie mukanaan kaikki lapussa olevat vaikuttavat aineet. Ne vaan olivat halpoja, joten ostin. Noissa on jopa patentti, mutta siitä huolimatta ne olivat huonoja. Liian kangasmaisia ja sileitä, meikki ei oikein tarttunut niihin pyyhkiessä.

Viimeinen paketti kasvopyyhkeitä loppui. Ne olivat tällä kertaa Oriflamen Pure Skin Cleansing Wipeseja. Olivat sopivan kosteita ja hoitivat hommansa ihan hyvin. Haju tässä sarjassa on vähän paha ja outo. Meikki lähti, mutta iho ei jäänyt suoranaisesti puhtaan tuntuiseksi. Käytin noita laiskoina iltoina vain pikaiseen meikinpoistoon jos en käynyt suihkussa sinä iltana, vaan vaikka vasta aamulla. En tiedä viitsinkö ostaa enää mitään puhdistuspyyhkeitä, että tulisi oikeasti iltaisin pestyä iho kunnolla. Pyyhkeet on liian helppo ratkaisu.

MediSoftin käsidesiäkin loppui viimein se toinen vajaa pullo.

Soap & Gloryn The Fab Pore Hot Cloth Cleanserista oli juttu täällä. Löysin jopa tuon kadoksissa olleen muslin-liinan. Käytin putsaria Oriflamen kasvoharjan kanssa, koska putsarissa on tuo minuutin vaikutusaika. En jaksa normaalioloissa odottaa edes sen vertaa, joten harjalla kasvoja puhdistaessa kaikki sujui kätevästi. Kun aloitti yhdestä kohtaa niin kun oli saanut koko kasvot käytyä harjalla läpi, oli varmasti kulunut jo tuo minuutti. Liina on myös hyvin tärkeä tämän kanssa, ilman sitä kasvoille jäi öljyinen kerros, mutta liinalla voiteen pois pyyhkäistessä kasvot tuntuivat tosi puhtailta. Ja kuumassa vedessä kasteltu liina myös tuntui kasvoilla aika taivaalliselta. Liina on yllättävän helppo pitää puhtaana, joten sitä käytän jatkossakin muiden putsarien kanssa niin kauan kun se vain on käyttökelpoinen.Lancomen Bi-Facil loppui, käytin sitä lähinnä matkoilla näppärän kokonsa vuoksi. Poistaa meikit hyvin ja ei kirvele silmiä, voisin hyvin ostaa täysikokoisenkin. Kerran melkein ostinkin. Vanha juttu täällä.

Käytin myös taas yhden Oriflame Volume Build -ripsarin, en muista edes monesko tuo on, niitä vain kertyy jostain. Ei varsinaisesti vielä loppu, mutta niin kuiva jo, että todella työläs saada nätisti ripsiin. Jonossa on niin paljon kokeilua odottavia ripsareita, että pois vaan. Vanha juttu täällä.

Huuleni ovat olleet aika kuivat tässä viime aikoina, joten käytin pois Constance Carrollin Strawberry Lip Balmin. Jollekin mansikan tapaiselle tuoksuva huulirasva oli koostumukseltaan tosi pehmeää ja kului siksi nopeasti. Kosteutti huulia yllättävän hyvin näin halpismerkiksi ja käytinkin tuota öisin. Söpöstä vaaleanpunaisesta väristä huolimatta ei tuonut sävyä huulille.


Perinteisesti käytin taas näytteitä, että saisin niitä pois ja yksi niistä oli Urtekramin Normal Hair Rose Shampoo. Se pesi hiukset hyvin ja jätti ne tosi pehmeäksi. Ei melkein olisi tarvinut käyttää hoitoainetta lainkaan. Vaahdotus oli vähän työlästä ja shampoo ei siksi levinnyt oikein kunnolla joka puolelle. Tarvitsen kunnolla vaahtoavan shampoon, jotta minun ei tarvitsisi käyttää shampoota niin hirmu paljon pitkiin ja paksuihin hiuksiini. Mutta haju, hyi olkoon! Shampoon pitäisi tuoksua ruusuilta, mutta se ei sitä todellakaan tehnyt vaan tuoksui joltakin kemikaaleilta. Tuli oikein huono olo suihkussa.

XZ Aito Omena shampoo oli parempi, näyte oli vähän pieni ja se ei oikein levinnyt joka puolelle. Shampoo ei tehnyt hiuksista niin pehmoisia kuin Urtekram, mutta pesi hiukset kohtalaisesti tuollaisten perusmarkettishampoiden tapaan. Tuoksu oli jotenkin tylsä, ihan perinteinen omenan tuoksu. Alan jo kyllästyä omenalta tuoksuviin shampoisiin käytettyäni niitä niin paljon.

Vichyn Idéalia Eyes -voiteeseen suhtauduin epäilevästi. Käytin joskus kasvovoidenäytteen ja inhosin sitä, koska se rullasi. Mutta tämä oli toista maata ja imeytyi silmänalusille nopeasti, samalla kosteuttaen ne erittäin hyvin. Ei tuoksunut miltään. Voisin käyttää enemmänkin.

TREsemmé Renewal Hair & Scalp -tuotteista käytin näytteet shampoosta ja hoitoaineesta. Vähän plääh. Ihan sellaiset perustuotteet, ei oikein mitään huonoa sanottavaa, mutta ei mitään, minkä takia haluaisin ostaa noita. Tuoksukin ihan perus markettishampoiden tuoksu.

Richin Argan Oil Elixirin näytteen käytin myös. Tykkäsin kovasti, ihana tuoksu ja muutenkin varsin toimiva öljy. Paksuihin hiuksiinikin riitti pieni määrä, ei tehnyt hiuksista lähmäisiä, eikä takuttanut latvoja kuten Moroccanoil teki mulle. Voisin ostaa täysikokoisen, hintakaan ei ollut paha. Ja varmasti vielä ostankin kunhan saan muut hiusöljyt ja -seerumit käytettyä. Eli katotaan joskus parin vuoden päästä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti