5. marraskuuta 2014

Essence Longlasting Lipstick


Jokin aika sitten Essencen meikkiständit rantautuivat Keskiselle ja pian sen jälkeen myös ainakin joihinkin Halpa-Halleihin(ei asuinkaupunkini halppikseen buhuu!). Keskiseltä kuitenkin ostin heti ständin nähtyäni yhden huulipunan ja se oli Essencen Longlasting Lipstick.

Hylsy on vähän karu, punan ollessa kiinni, ei sen huomaa olevan Essence muusta kuin korkissa olevasta logosta.


Nudepunia käytän lähes päivittäin, joten valitsin nudesävyn. Oikeastaan ainoa sellainen oli 07 Natural Beauty ja sekään ei nyt ihan se nudeista nudein. Nudeksi se on melko tumma ja punertava, sellainen vanhan roosan sävyinen.


 Koostumukseltaan hyvin ohut ja läpikuultava, swatchiinkin piti kerrostaa kolme kerrosta ja huuliinkin kerrostaminen on tarpeen. Ei mitenkään erityisen kosteuttava, aluksi ei tunnu huulilla miltään, mutta jonkin ajan päästä huulet tuntuvat vähän kuivilta.


 Yllä olevassa kuvassa yläpuolella paljaat huulet ja alla pari kerrosta Essenceä. Punan kesto oli nimen mukaisesti aika hyvä. Tuo "päällimmäinen" kiiltävä kerros kului pois aika pian, mutta sen alle jäi vielä pigmentti, joka oli jämähtänyt huuliin aika tiukasti. Se väri ei tarttunut edes sormeen kun kokeilin irtoaisiko se. Ei vaikka hankasi. Mutta samalla tuo kerros oli täysin matta ja kuivattava.

Vähän erilainen nude siis tällä kertaa, voisin suositella kokeiltavaksi ihmisille, jotka eivät ihan nudesta tykkää, mutta haluavat jotain vähän luonnollisemman näköistä. Muutaman euron hinnallaan Essence ei ainakaan lompakkoon tee kovin isoa vahinkoa.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tämä sama sävy. Väri on tosiaan nätti nude, mutta koin huulipunan koostumukseltaan hieman kovaksi, joten se on jäänyt vähemmälle käytölle.

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis neutraali puna, voisin tykätä tästä, kun tuo huulten oman värin nätisti esiin.

    VastaaPoista