7. marraskuuta 2014

Oriflame-tilaus

Taas tuli paketti postissa ja tällä kertaa tilasin itselle aika kasan kaikkea.


Hamstrasin neljä tuubia Essentials Scrub Wash Geliä. Se ollaan lopettamassa kai ja sitä ennen lopetettiin jo se mun ihan suosikki ja HG-listalla oleva tavallinen versio. Aprikoosin tuoksuinen ei ole ihan niin hyvä, mutta menee paremman puutteessa. Miksi kaikki hyvät aina lopetetaan.

Sitten se The One -lakkapostauksessa puhumani Rose Diamond -sävy. Näyttää kuvissa kyllä kultaiselta, vaikka on vaaleanpunainen(kiitos taas valaistuksen), mutta joka tapauksessa ihana vaaleanpunainen glittersävy.

Poistomyynnistä ostin viimein myös Maxi Lash 3D -ripsarin, koska sen harjaa oon halunnut kokeilla jo pitkään.

Rose Diamond


Hyväntekeväisyysesitteestä 16,90€ maksanut Milk & Honey Gold -setti. Hoitoaine, shampoo ja naamio. Omasta mielestäni Oriflamen parhaita hiustuotteita, haju on ainoa mikä tökkii. Mutta sen kestää kyllä, koska tuotteet ovat niin hyviä muuten.

Oli myös tarjous, että osta True Perfection päivävoide ja yövoide ja saat seerumin kaupan päälle. Päivävoiteet mulla on ihan loppu, viimeistä purkkia viedään ja yövoiteitakin tarvitsee aina. Seerumi mulla loppui kesällä ja en ole ostanut uutta, joten tuolla sai monta kärpästä yhdellä iskulla. Ja vaikka alun perin luulin True Perfectionin olevan vanhemmille rouville, mutta se onkin 25+ ikäisille eli ihan mulle sopiva vaikka olenkin vasta 23 -vuotias.


Demoja taas yllättäen. Essentialsin uusi Macadamia Nourishing Face Mask, näitä ajattelin tilata jokaiselle asiakkaalle yhden joululahjaksi ja haluan eka ite toki testata millainen se on.

Tämän vuoden joulukylpyvaahto, mutta menee suihkugeelinäkin eli Now Let's Celebrate Bubble Bath. Tuoksuu seetriltä, männynkävyiltä ja talvisilta hedelmiltä.

Uusi Tender Care, tällä kertaa räikeän pinkissä pakkauksessa ja tuoksuna ruusu.

Ilmaisena demona The One Double Effect Mascara. En ole ehtinyt edes käyttää tämän vanhaa versiota, mihin mä joudun näiden ripsarien kanssa...

Kaksi uutta joulukokoelman Giordani Gold Baroque Lacque Brilliance(että voi olla vaikea nimi kirjoittaa) -lakkaa. Ihana vaalea kulta Dramatic Gold ja supertäyteläinen viininpunainen Grand Red. Koska valaistus on taas sanonko mistä niin lätkäistään mainoskuva pullojen sijaan


Kuva: Oriflame


Ja tilaajalahjana jumbopullo Colour Protect Shampoota, menee varmaan myyntiin. Ja tuoksunäyte ihanasta uudesta Possess -tuoksusta. Se on ehkä pakko tilata, kuuluuhan se rakastamiini itämaisiin tuoksuihin, samoin kun juuri ennen joulua ilmestyvä Masquerade-tuoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti