15. marraskuuta 2014

Barokkilakka

Ihan ekana intoilua siitä, että yön pimeinä tunteina kun en saanut unta, mietiskelin muun muassa blogin kuvaongelmia ja keksin ratkaisun siihen. Ei enää keltaisia kuvia ainakaan tuotekuvissa. DIY-hengessä väsäsin pahvilaatikosta lightboxin ja säätelin vähän kameraa niin toimii pikkuisen paremmin. Vielä pitää tuo pikkuinen keltaisuus saada säädettyä pois.


Halusin tietty heti kokeilla ottaa blogiin kuvia, mutta en keksinyt mitään tuotetta mistä kertoisin, joten lakkasin sitten uusilla Oriflame Giordani Gold Baroque Lacque Brilliance -lakoilla. Sävyjä oli kaikkiaan kolme, mutta ostin vain kaksi jouluisempaa lakkaa. Pink Allure -nudelakasta en oikein innostunut.Sävyistä eka on hyvin vaalea, kylmä ja moniväristä shimmeriä sisältävä Dramatic Gold. Bongailin shimmeristä ainakin oranssia/punaista ja vihreää, kokonaisuus näyttää hologrammiselta. Tai ehkä se onkin holoshimmeriä, en tiedä. Sitä en kuviin saanut näkymään, eikä se kynnelläkään erotu kovin selvästi, mutta vähän kuitenkin.Toinen oli suosikkini, Grand Red. Rakastan täyteläisiä, rikkaita sävyjä, pastelleista en ole oikein ikinä tykännyt. Grand Red on upea viininpunainen, jossa myös tuota moniväristä shimmeriä. Tuollainen oikein vampyyripunainen.


Tekaisin näillä lakoilla sitten tällaiset vähän pikkujouluhenkiset kynnet. Nimettömään laitoin Dramatic Goldia. Sitä meni kolme kerrosta ja silti kynnen kärki vähän kuultaa läpi, valkoinen lakka pohjalle olisi varmaan auttanut. Ohut lakka ja vähän valuvaa sorttia, joten kynsinauhoihin kerääntyi lakkaa.

Muut kynnet laitoin Grand Redillä. Se oli vähän kuivempi koostumukseltaan ja vaikea saada ekalla kerroksella tasaiseksi. Se kuivui ennen kuin kynnen ehti tasoittaa ja jäi raidallisen laikukkaaksi. Mutta toinen kerros peitti tasaisesti.Halusin koristella kynnet myös ja kultaisen päälle valitsin C.K Fashion Color -lakan sävyssä 58, jossa on pientä kultaista glitteriä ja isompaa glitteriä sinisenä, punaisena ja kultaisena. Muihin kynsiin sama merkki sävyssä 55, joka on tuollainen kuparisempi glitter ja glitteriä on vain yhden kokoisena. Vaihtelin vähän kuviota, jonka lakalla teen, osaan kärkeen, osaan tyveen ja osaan puolet kynnestä ja osaan koko kynnelle.


Ja tällaiset niistä sitten tuli, kultaisen lakan koristeluihin en ole ihan tyytyväinen, niihin olisi pitänyt keksiä jotain muuta. Pullossa glitter näytti sopivan paremmin kultaisen päälle. Mutta menköön nyt noin. Tänä vuonna ajattelin blogin puolella panostaa pikkujoulu-/joulukynsiin sekä meikkeihin, yritän myös opetella kuvailemaan videoita, joten ehkä niitäkin nähdään joskus. Ensin pitää meikkikuvienkin puolella tosin selvittää tuo valaistusongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti