25. marraskuuta 2014

L'Oreal Nude Magique CC


CC-voiteita on ollut markkinoilla jo kauan, mutta tunnustan nyt, että tämä oli eka jota kokeilen. Ja sekin vain lehden välissä tulleen näytteen muodossa.

L'Oreal Nude Magique CC-voiteen vihreä versio on tarkoitettu punoittavalle iholle ja sitä ihoni todellakin on. Siitä olen toki lukenut blogeista paljon ja pitipä keväällä koulussa eräs luokkani tyttö siitä tuote-esittelyn kurssilla niin vakuuttavan esitelmän, että melkein olisin voinut ostaa sen. Hyvä, etten ostanut kuitenkaan.


Väriltään voide on harmahtavan vihreää, koska punaisen vastaväri on tietenkin vihreä ja siten se taittaa punaisuutta pois ihan kuten ne punoituksen peittoon tarkoitetut vihreät peitevoiteetkin.


Väri voi olla vähän pelottava, mutta iholle pyyhkäistäessä se muuttuu perinteisemmän meikkipohjan väriseksi.

Ihoni on muuten suhteellisen kunnossa, mutta joitakin pieniä arpia finneistä on vielä ja tietenkin iho punoittaa päivästä riippuen enemmän tai vähemmän ja kuvauspäivä oli yksi niitä enemmän-päiviä. Mutta muuten olen suhteellisen tyytyväinen tähän entiseen ongelmaihoon(kiinnostaako ketään kuulla ihonhoitorutiinistani omassa postauksessa btw?)

Hyvin ohut ja valuva, melkein vesimäinen voide oli suhteellisen helppo saada levittymään, mutta tasaiseksi saaminen olikin vaikeaa ja se jäi vähän laikukkaaksi. Toki siihen vaikutti se, että oli vapaapäivä ja en (onneksi) ollut lähdössä mihinkään, joten en meikannut silmiä ja silmien alue jäi vähän vaaleammaksi. Mutta silti voide vähän tarrasi kuivempiin kohtiin tiukemmin.


Vasemmalla puhdas iho ja oikealla CC:n kanssa. Peitti se punaisuutta ihan kohtalaisesti, mutta vähän kuultaa läpi. Tykkäsin siitä, millaisen tuntuiseksi iho jäi. Tosi sileäksi ja tuntui kuin meikkiä ei olisikaan. CC:n tosin piti olla kosteuttava, mutta omaa ihoani kyllä kiristi sen jälkeen. En myöskään kokenut tarvetta lisätä puuteria voiteen päälle, mikä on rasvoittuvalla iholla melkein ihme. Iho myös pysyi suhteellisen kiillottomana tuntikausia.

Mutta sitten syy miksi olin iloinen, etten ostanut täysikokoista...


Sävy on kalpealle iholleni ihan liian tumma ja keltainen, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy verrattuna kaulan ihoon. Tuota ei kyllä häivytellä edes kaulalle levittämällä.

Luin kuitenkin muista blogeista, että tummuutta voi säädellä levittämällä voide meikkisienellä, joten otin sitten meikkisienen ja kokeilin. Siitä onkin varmaan 4 tai 5 vuotta kun viimeksi käytin meikkisientä muuhun kuin kynsien koristeluun... Meikkisienen kanssa hyvin kevyesti töpöteltynä tulos oli vähän vaaleampi, mutta edelleen sen verran tumma, ettei sitä voi hyväksi sanoa. Kuvaakaan en ottanut, koska kuvissa sävy näytti aika samalta yllä olevaan verrattuna.

Eli muuten kiva, mutta sävy vain väärä. Kesällä ehkä voisi mennä aavistuksen paremmin, mutta silloinkaan en rusketu juuri ollenkaan. CC-voiteita kyllä innostuin kokeilemaan lisääkin ja perjantaina tuleekin Oriflamen paketti, jossa tilaajalahjana tulee CC-voide ja onhan tuolla varastossakin yksi. Mutta se on pigmenttiläiskien peittämiseen suunnattu, joten sitä en ehkä käytä.

Torstaina myös olisi paikallisessa apteekissa kosmetiikkailta, saa nähdä jos menisi siellä käymään! Merkeistä oli edustettuna Avene, Vichy ja Widmer ja ne ovat alennuksessa illan ajan.


2 kommenttia:

  1. Mä olen kokeillut tätä myös pari näytepussia, talvella olin liian valkoinen, mutta kesäihoon sulautui hyvin. Peittää ihan hyvin juurikin punakkuutta, jota itselläkin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos joskus tulee jostain toinen pussi näitä niin pitää ehkä kans sitten säästää kesän loppupuolelle jos toimisi paremmin silloin.

      Poista