30. elokuuta 2015

Käsilaukun sisältö

Monet ovat toivoneet tätä postausta ja meinasinkin ensin tehdä sen videona, mutta valaistusolosuhteet eivät sitä sallineet juuri niinä päivinä kun olisin ehtinyt sen kuvaamaan =satoi vettä ja oli pimeää. Olen ehkä tulossa myös kipeäksi, kun ääni ei meinaa kestää kovin paljoa puhetta. Ehkä toteutan joskus videonkin, mutta tässä kuitenkin laukun sisältö kuvamuodossa.Käsilaukkunani on ollut tämän kesän Oriflamen ihana Spring In Paris. Rakastan sitä vain niin valtavasti, väritys on ihana ja kultainen ketju tuo sille vielä enemmän arvokkuutta. Laukku on kokoisekseen tilava ja kätkee sisäänsä kaiken, mitä tarvitsen. En tykkää kantaa mukanani puolta omaisuutta, vaan vain sen välttämättömimmän. Ja noistakaan suurinta osaa en tarvitse useimpien päivien aikana, mutta ne on hyvä olla varalla jos sattuu jotain.

Syynä minimaaliseen laukun sisältöön on ehkä äitini, joka kantaa laukussaan kaikkea mahdollista ja ei mitään väliä miten iso laukku hänellä on, se on aina täynnä. Ja sitten se nolous kun hän etsi sieltä jotain ja siinä meni puoli päivää tai kun puhelin oli kadoksissa laukun uumenissa ja se pärähti soimaan vaikka hiljaisessa kaupassa, tietenkin jollain teinin mielestä nololla soittoäänellä varustettuna. Siitä ehkä kehkeytyi päähäni se, etten itse halua ikinä tuollaista ongelmaa.


Laukussani on kauniin punainen Giordani Gold -peili, jotta voi välillä vähän tarkistella miltä näyttää. Siihen liittyen mukana on myös Optimals Face Blotting Tissues -paketti ja pari vanulappua jos naama kiiltää liikaa tai ripsiväri varisee/leviää.


Mukana matkaa myös pikkuinen pillerirasia ja Mynthoneita. Joukkoon on jäänyt pala tummaa suklaata myös, sain sen Coffeehousesta ja pidän sitä varalla jos joskus alkaa heikottaa. Silmätippoja on kahteen tarpeeseen, Bepanthenit etenkin talvella vaivanani oleviin kuiviin silmiin ja toinen allergiaan keväällä ja kesällä.


Pillerirasiassa ei juurikaan lääkeitä ole, toisen puolen valtaavat purkkapalat. Toisella puolen on vielä yksi Mynthon, särkylääke ja allergialääke.


Kosmetiikkaa en päivisin juurikaan kuljeta mukana. Pyrin tekemään meikin niin huolellisesti aamulla, että päivisin riittää vain sen korjailu lisäämällä huulipunaa ja poistamalla ylimääräistä kiiltoa. Huulipuna matkaa kauniissa huulipunarasiassa ja otan mukaani aina sen punan, jota aamulla laitan. Tuona päivänä se oli Essencen Natural Beauty. Viimeisen kuukauden ajan olen tehokäyttänyt sitä, koska sävy on loistava "siirtymäsävy" värikkäistä kesäpunista tummiin syyspuniin. Tuo sopivasti väriä, olematta liian räikeä. Kesällä mukanani on ollut myös Acon vaniljantuoksuinen huulivoide suojakertoimella 30, syksyksi ja talveksi täytyy vaihtaa tilalle jotain kosteuttavampaa.

Aina ennen syömistä ei ole mahdollista pestä käsiä tai julkisesta vessasta on saippua loppu, joten pidän aina käsidesiä laukussa, tällä hetkellä se on Oriflamen Soft Caress.

Tuoksunäytteitä pidän mukanani myös vähintään yhtä, nyt tosin niitä oli kasautunut neljä. Lady Gagalta on Fame ja Eau de Gaga. Fame on kestosuosikkejani, Eau De Gagasta en oikein tiedä pidänkö vai en. Se on unisex-tuoksu, mutta alkutuoksultaan mielestäni valtavan maskuliininen. Toinen juupas-eipäs tuoksu mukana on YSL Black Opium. Pidän siitä välillä ja ihmiset ympärilläni tuntuvat myös pitävän, mutta siitä tulee hirmu helposti pää kipeäksi. Päänsärkytuoksuksi muuttuu helposti myös viimeinen näyte, Dolce & Gabbanan Dolce. Urhoollisesti yritän kuitenkin saada nuo kaikki loppumaan.


Viimeisenä ne ehkä tärkeimmät eli puhelin, johon tilasin ihanan vintagetyylisen riikinkukkokuoren eBaysta. Tykkään puhelimeni ulkonäöstä ilmankin, mutta säikähdin tajuttomasti kun ensimmäisen kerran tiputin sen yli metrin korkeudesta lattialle, joten pikaisesti laitoin kuoren tilaukseen.

Rahapussi on toki oltava mukana ja sinne yleensä kasautuu hirveä määrä kuitteja. Se pitäisi päivittää uuteen kun alkaa olla niin vanha ja toisekseen haluaisin jotain "aikuismaisempaa" kuin teiniajoilta asti käytössäni olleen 30 Seconds To Marsin rahapussin. Se jopa suljetaan tarranauhalla, mikä muistuttaa ehkä liikaa lasten rahapussia...

Aurinkoisina päivinä mukana on myös aurinkolasit, on mukavampi kävellä kun ei tarvitse siristellä. Jos siristelyn välttely ennaltaehkäisisi ryppyjäkin, kuten joku rouva joskus neuvoi. Ja melko ujona ihmisenä myönnän, että nautin kun peililasien kanssa kukaan ei näe silmiäni, inhottavaa kun vastaantulijat tuijottavat.

Avaimetkin ovat joskus laukussa, mutta useimmiten taskussani. Olen niiden kanssa niin neuroottinen ja pelkään tiputtavani ne. Farkkujen taskusta ne eivät niin helposti tipahda ja tunnen, jos ne eivät enää ole taskussa. Pitäisin miesmäisesti varmaan kaikkea taskussa, jos ne vain mahtuisivat. En tykkää kanniskella laukkua mukanani.


Sellaista löytyi siis sieltä. Millaisia te olette laukkujenne kanssa, onko mukana paljon tavaraa, vai minimalistinen kattaus?

1 kommentti:

  1. Onpa ihanan siistu laukku! Mä koitan pitää minimaalisena, koska inhoan sotkua. :)

    VastaaPoista