16. elokuuta 2015

Parhaat kirppislöydöt

Surullisenkuuluisa Paskat Kirppislöydöt blogi (jota tosin en lue, koska ne tavarat alkoivat niin usein ällöttää) tuo esiin huonoimpia kirppislöytöjä, mutta kovana kirppisten kiertelijänä lifestylesunnuntaille katsotaan mitä kaikkea kivaa minä olen kirppiksiltä löytänyt. Iso osa kotini tavaroista on kirppiksiltä vuosien aikana kerätty. Vaikka kirppiksillä on paljon sitä itseään niin tykkään silti kierrellä niitä ja tehdä joskus mitä erikoisempia, uniikkeja löytöjä, joita ei Ikean kuvastoista kotiin kiikuteta. Ja tietysti mitä edullisimpaan hintaan.

Joitakin tietysti on jo blogissa näkynytkin, kuten meikkipöytäni ja sen päällä oleva piianpeili, joista pöytä maksoi 13 euroa ja peili 20 euroa.


Pienempiin löytöihin kuuluu kuitenkin ihana Marilyn-peltikyltti, joka oli pakko saada, vaikka hintaa oli jonkin verran. Enää en muista paljonko. Myös kuvan korkkari-maljakko on kirpparilta. Samoin kolme Lomonosov-patsasta, samojedi, kettu ja borzoi. Samojedi oli hieman rikki, mutta piti se silti ostaa talteen. Maljakossa oleva ruusu taas ei ole kirppikseltä vaan ylioppilaslahjani.


Marilyn-teema jatkuu myös lehtitelineessä, joka maksoi muistaakseni 17 euroa. En tiedä mikä noissa olkapäissä on homman nimi, mutta kun siihen ei kiinnitä huomiota, on kuva aika hieno. Toisella puolella on toinenkin kuva, mutta se ei ole yhtä kiva.


Erilaiset kyltit ovat kirppisten parhaimmistoa, etenkin tuon kyltin sanoma on kosmebloggaajalle aiheellinen. Me varmaan aika monesti vähintään hymyillään hullunkiilto silmissä kosmeosastolla kun joku uutuuskokoelma ilmestyy tai uusi merkki tulee myyntiin... :D Niin joo ja on tuo venetsialainen naamiokin kirpparita, siitä mun on pitänyt tehdä fantasiameikkilookkikin, mutta se on vähän jäänyt.


Lasinaluset pääsivät myös keittiön hyllylle esille, koska ne ovat kuin pikkuisia kylttejä ja huusivat nimeäni kun näin ne. Etenkin kaksi keskimmäistä ovat kuin mulle tehtyjä.


Keittiössä on lisäksi pari muutakin kirppisjuttua, niistä maininnan arvoinen on tuo piirakkavuoka, joka tosin on vain koristeena, useimmiten kuitenkin kaapin uumenissa. Se on niin vanhan oloinen, etten uskalla sitä käyttää hajoamisen pelossa, mutta se näyttää vähintäänkin herkulliselta. Jack Danielsin peltilaatikko on myös kirppikseltä, muut tavarat hyvin pitkälti Tokmannista, paitsi tietenkin Johnnie Walker -laatikko ja kokiksen keräilypullo. En edes oikein tykkää kokiksesta, mutta koristetavarat ovat silti hienoja ja helpompia löytää kuin suosikkini Pepsin.


Lasisia paperipainoja bongailen mielelläni myös kirppiksiltä, koska ne nyt ovat ilmeisen kauniita. Tähän mennessä olen löytänyt neljä ja toivottavasti vielä löytyy lisääkin joskus.


Ja mitä olisi kosmebloggaaja ilman kosmetiikkalöytöjä. Varsinaisia meikki- tai ihonhoitotuotteita ostan äärimmäisen harvoin kirppiksiltä mahdollisen epähygieenisyyden vuoksi, ellei tuote sitten ole ihan uusi ja sinetöity. Tuoksut ovat kuitenkin suht turvallisia ostaa, joten niistä on tullut ostoskoriin Diorin Hypnotic Poison, ilman korkkia tosin, mutta maksoi 2€ niin ei haittaa. Chanelin Chance oli vähän arvokkaampi, mutta aivan täysi ja Kenzon Flower lähti muistaakseni 5 eurolla. Keräilen miniatyyrituoksuja ja niitä on löytynyt Karl Lagerfeldin Sun Moon Stars, Chloen Narcisse ja Elizabeth Ardenin Red Door.

Kiertelettekö kirppiksiä ja oletteko tehneet löytöjä?

5 kommenttia:

  1. Suloinen tuo Sun Moon Starsin pullo, mulle tulee tuoksusta aina mieleen opiskeluaikainen kämppäkaverini, jonka nimikkotuoksu tuo oli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva ja yleensäkin miniatyyrit ovat aina niin söpöjä, harmi kun niitä ei ole paljon myynnissä. Olisi niiden avulla kiva testailla kaikenlaisia tuoksuja ilman, että tarvii täysikokoista ostaa ja näytteisiin verrattuna saisi silti aina nauttia myös siitä pullon ulkonäöstä kun joskus tuoksuja ostaa kauniin pullon takia. :D

      Poista
  2. Kirppiksillä kiertäminen on yksi lempiharrastuksistani :) Kissatätinä keräilen kaikenlaista kissa-aiheista, Bonuksena viimeisimmältä kirpparikierrokselta tarttui matkaan lähes käyttämätön Escada S! Sun Moon Stars löytyy itseltä normikokoisena, Ja ilokseni totesin että Chloe Narcisse jota olen vuosikaudet kaipaillut löytyy muuan nettikaupasta ihan kohtuulliseen hintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Escada oli kyllä hyvä löytö. :) Escadan tuoksuja keräilevänä etenkin nuo vanhemmat on vaikeita löytää tai hirmu kalliita ja tykkään niistä enemmän. Uusimmat Escadat alkaa olla tylsiä, tuoksuvat yksi toisensa jälkeen lähestulkoon samalta. Ennen niissä oli edes jotain vaihtelua.

      Poista
    2. Taj Sunset on uudemmista Escadan tuoksuista suosikki 😊 olen kyllä samaa mieltä kanssasi siitä että uusimmat toistavat toinen toistaan.

      Poista