6. elokuuta 2015

Love Nature Raspberry


Uusimpia tulokkaita Oriflamen Love Nature -sarjassa ovat Raspberry-tuotteet. Niitä on kolme ja ne on suunnattu kaikenikäisille, erityisesti normaali-ihoisille. Oma ihoni on ongelmarasvoittuva, mutten silti voinut vastustaa näitä. Sarja on kehitetty pitämään iho upeana ja ravittuna kuumimpina kesäkuukausinakin, joten kyseessä on kesäinen, hieman kevyempi tuotesarja. Kaksi tuotteista on Oriflamellekin ihan uusia koostumukseltaan.


Revitalising Mousse Cream (12€)

Kasvomousse oli minulle se kaikkein kiinnostavin koostumuksensa ansiosta. En ole kokeillut aikaisemmin moussemaista tuotetta miltään merkiltä ja Oriflamellekin mousse on ensimmäinen laatuaan. Kasvovoiteessa on paljon antioksidantteja ja se lupaa kosteuttaa ja suojata ihoa. Voiteessa on vadelmauutetta, joka on C-, E- ja B-vitamiinirikasta tehden ihosta pehmeän ja kirkkaan. Kosteuttavana ainesosana on lisäksi sheavoita. Moussessa ei ole suojakerrointa, joten se sopii niin päivä- kuin yövoiteeksikin. Ihan kuivimmille ihoille voiteesta tuskin on apua, koska se lupaa vain kevyen kosteutuksen.

Purkin avatessa ilmoille lehahtaa huumaavan hyvä, makea vadelman tuoksu. Ei ollenkaan sellainen pistävän kirpeä, josta en pidä yhtään. Tätä tuoksuttelee mielellään ja tekisi mieli melkein maistaa. Etenkin kun koostumus tosiaan on paksun moussemaista, mikä vielä vahvistaa halua nuolaista. Iholle voide levittyy pehmeästi ja paksun koostumuksen ansiosta hyvin pieni määrä riittää. Mousse imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkinsileäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Silti rasvattoman näköiseksi ja mattapintaiseksi, kuin mitään voidetta ei olisikaan. Voiteen olemassaolosta muistuttaa ainoastaan hento tuoksu, joka säilyy iholla jonkin aikaa. Ei ala rullailemaan, joten sopii hyvin meikin allekin. Tämä nousi suosikikseni sarjasta näin kesällä, talveksi melko varmasti joudun vaihtamaan hieman kosteuttavampaan ihoni pintakuivuuden vuoksi.


Revitalising Face Scrub (9€)

Toinen Oriflamellekin uusi tuote on kasvokuorinta. Kuorintojen suurkuluttajana se oli minulle toivottu uutuus, etenkin kun Oriflamella ei juuri enää kasvokuorintoja ole. Pian taitaa astua voimaan jokin säädös, jonka vuoksi niitä muovirakeita ei saa kuorinnoissa olla, joten tässä kuoriminen tapahtuu täysin mantelinkuorirakeiden avulla. Kuorinta on geelimäistä ja siinä on pieniä rakeita keskiverto määrä. Ei hurjan paljon, mutta tarpeeksi kuitenkin. Geelissä on myös sama huumaava tuoksu ja vitamiinipitoinen vadelmauute, kuin voiteessakin. Kuorimisteho geelissä ei ole paras mahdollinen, tykkään eniten hiekkamaisista kuorinnoista, joten tässä rakeita on makuuni liian vähän. Ahkerasti rakeita iholla pyörittelemällä ihosta tulee kuitenkin kirkas ja sileä. Hellävaraisuutensa vuoksi uskoisin etenkin herkkäihoisempien tykkäävän tästä, oma norsunnahkani vaatii kovempia otteita.


Revitalising Face Wash (11€)

Geeliputsarissa ei ole juurikaan mitään uutta tai ihmeellistä, mutta geeliputsarien ystävänä tilasin senkin seuraajaksi jokin aika sitten loppuneelle Freemanin putsarilleni. Geelien olen huomannut soveltuvan iholleni parhaiten ja ne ovat näppäriä jokapäiväiseen käyttöön jääneen kasvoharjan kanssa. Koostumus on geeliksi melko juoksevaa ja ohutta ja siinä on tuttuun tapaan sitä vadelmauutetta. Geeli lupaa puhdistaa tehokkaasti ja jättää iholle viileän raikkaan tunteen, sopii siis täydellisesti kesäksi. Freemaniin verrattuna geeliä tarvitsee hieman enemmän, noin tuplamäärän. Geeli ei juurikaan vaahtoa, mutta tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen kuivattamatta kuitenkaan. Ihoa ei kiristele juuri ollenkaan pesun jälkeen. Tuoksu on geelissä miedoin, lähes havaitsematon.

Kokonaisuutena pidin sarjasta kovasti etenkin tuoksunsa vuoksi. Moussevoide nousee suosikikseni muutenkin, kaksi muuta tuotetta taas ovat vähän lähempänä keskivertoa eli mukavia käyttää, mutta eivät nouse mitenkään suosikiksi. Oletko jo kokeillut?

2 kommenttia:

  1. Tilasin kasvovoiteen sitä ympäröivästä hehkutuksesta kiinnostuneena. Putelli on sopivan pieni koska mulla kestää noi niin kauan ja kyllästyn helposti :D Vielä on testaamatta, mutta tuskin on pettymys.

    VastaaPoista
  2. Näissä on musta tosi kivat pakkaukset. Kasvomousse kuulostaa koostumukseltaan aika ihanalta.

    VastaaPoista