18. elokuuta 2015

Seppälä kuivashampoo

Kuivashampootestailut jatkuvat, Seppälän kosmetiikkaan olen hyvin vähän tutustunut, mutta kuivashampoon suurkuluttajana sellainen oli pakko-ostos. Jos löytyisi se täydellinen yksilö joskus. Seppälän The No Water Dry Shampoosta ei sellaista tullut, muttei se huonokaan ole.


Hyvin minimalistiseen pulloon pakattu kuivashampoo näyttää ihan tyylikkäältä ja on ainakin parempi kuin monien halppismerkkien suosimat väri-oksennukset. Seppälän omissa kosmetiikkatuotteissa mielestäni vain on monesti turhan raskaat ja pitkät nimet, sano vaikka tuo kymmenen kertaa putkeen.

Pullon suutin on pikkuisen heppoisen oloinen ja suihku on epätasainen, mutta pullosta suihkuava tuote oli varsin pätevä. Rasvasta likaiset hiukset puhdistuivat ilmavan kevyiksi, enkä ole suuremmin huomannut sen jättävän valkoista jälkeäkään hiuksiin. Suihkuttaessa aine on valkoista, mutta kun hiukset pöyhii pää alaspäin niin valkoisuus katoaa. Kuivashampoo ei tuo hiuksiin sitä kaipaamaani rakennetta ja tuuheutusta, mutta rasvaisesta liimaletistä se imee suurimman osan rasvasta itseensä ja pesua voi siirtää ainakin päivällä eteenpäin. Ja hiukset myös tuntuvat puhtailta. Eli The No Water Dry Shampoo tekee minkä pitääkin, saa hiukset näyttämään puhtailta. Mahdollinen tuuheutus ja rakenne olisi ollut vain ekstraa, mutta sitä ei tällä kertaa saatu.


Tuoksukin on miellyttävä, perinteisesti kuivashampoiden tuoksu on se ainainen sitruuna ja niin oli tässäkin, muttei vessanraikastinmaisesti. Tuoksu oli miellyttävän karkkimainen sitruuna, eikä kovin voimakas. Haihtuikin noin puolessa tunnissa, joten tuoksu ei häirinnyt päivän mittaan.

Hintaa en yhtään muista ja en netistäkään löytänyt, ilmeisesti Seppälä ei myy kosmetiikkaansa netin kautta. Mutta tuskinpa se kallis on, joten jos etsit miedon tuoksuista ja hyvin hiukset putsaavaa kuivashampoota niin kannattaa kokeilla. Minulle tämä ainakin oli positiivinen yllätys, koska en kovinkaan suuria toiveita elätellyt Seppälän tuotteille muutaman pettymyksen jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Harmi ettei ihan toiminut, meinaten tykkään kovasti tuon pullon ulkonäöstä. Ihaaaaaanan simppeli! :)

    VastaaPoista
  2. Hmm... täytyykin ehkä antaa mahdollisuus tuolle tuotteelle :)

    VastaaPoista
  3. Juuri eilen ostin kyseistä kuivashampoota, kun oli vain euron pullo :)

    VastaaPoista