2. toukokuuta 2016

Loppuneet Huhtikuu



Eka täysi kuukausi uudessa kodissa ja kaupungissa ohi. Arvatenkin alkuvuoden tehokäytön takia nyt ei päässyt mitään hirveitä määriä loppumaan ja keskityinkin aika pitkälti uusien tuotteiden testailuun, että saisin jotain sisältöä blogiinkin joskus.


Batiste XXL Volume Dry Shampoo
Ihan jees tuuheuttava kuivashampoo, sillä sai helposti paljon volyymiä tyveen ja hiuksista tuli myös narskuvan nahkeat. Olisi muuten tosi hyvä, mutta haisee pahalta ja jättää tyven valkoiseksi. Pitäydyn siis edelleen COLAB:issa.

Oriflame Essentials Nourishing Face Mask
Taas käytin yhden pussin heti muuton jälkeen. Iho oli silloin aika karussa kunnossa, kuiva, näppyinen, hilseilevä. Silloin ei auttanut muu kuin tämä todella täyteläinen ja rentouttava naamio. Kuin silkkiä iholle ja se naamassa melkein nukahti kun olosta tuli niin hyvä. Ja iho sai roiman annoksen kaipaamaansa kosteutta.

Biotherm Aquasource Everplump
Testiin saatu pikkutuubi, tai toinen niistä. Näistä on tulossa omaa postaustaan tässä joskus, mutta lyhyesti sanottuna tykkäsin kovasti ja harkitsen vakavasti täysikokoisen ostamista.

Oriflame Soft Caress Protecting Hand Cleanse Gel
Alkuvuoden kovan reissaamisen tuloksena tämäkin loppui viimein. Aika perus, kuten käsidesiltä voi odottaa, mutta tuoksui kivan pehmeältä ja ei lainkaan käsidesimäiseltä. Sama tuoksu kuin sarjan käsivoiteissa. Otin heti perään uuden käyttöön.


Oriflame Love Nature Face Scrub Raspberry
Viime kesän uutuussarjasta ja ei ollut mun makuun tarpeeksi kuoriva, koska tykkään tosi karkeista kuorinnoista. Tässä oli aika isoja rakeita ja ne olivat harvassa. Ihana tuoksu kuitenkin ja plussaa siitä, että rakeet ovat mantelinkuorta.

Lady Gaga Fame Black Shower Gel
Hajuveden tapaan mustaa suihkugeeliä. Vähän ehkä sotkuista käyttää, koska roiskui helposti seinille ja seinässä oli siten mustia länttejä, jotka piti muistaa huuhtoa pois. Iholla laimeni harmahtavaksi ja vaahtokin oli harmaata. Ihan jännä kokemus. Tuoksu oli suihkugeelissä jotenkin pehmeämpi hajuveteen verrattuna ja tykkäsin enemmän tämän tuoksusta. Se jäi aika voimakkaana iholle suihkun jälkeen, joten sopi hyvin hajuveden kanssa kerrostamiseen.

Oriflame Milk & Honey Gold Conditioner
Yksi suosikkihoitoaineistani ja hamstrasinkin sitä tarjouksesta kolme pulloa kun kaikki hoitoaineeni loppuivat ja oli muuton kanssa niin kiire, etten halunnut ostaa mitään tuntemattomia. Varma valinta, joka toimii aina. Tuoksu ei edelleenkään ole ihan mun juttu, mutta sen sietää loistavan hoitotehon vuoksi.

Oriflame Disney Princess Soap Bar
En muista kuka hyvin suosittu bloggaaja joskus aikoinaan kehui tilaavansa näitä varastoon tarjouksista useita tai jotain sinne päin. Sen innoittamana kuitenkin halusin itsekin kokeilla, vaikka lasten saippuoitahan nämä ovat. En enää löytänyt mistään, että miltä tuon pitäisi tuoksua, mutta saippua tuoksui hedelmäisen makealta, vähän kukkaiseltakin ja todella saippuaiselta(ylläri...). Hyvä tuoksu, muttei mielestäni mitenkään valtavan erikoinen. Muistin jopa avatessa ottaa talteen kuvan siitä, millainen saippua oli.




Playboy Are Those Real Eyeliner
Ruskea rajaustussi, joka näytti käytännössä mustalta. Käytin sitä kun en halunnut ihan sysimustaa rajausta, vaan pehmeämmän lookin. Tarkka kärki, tasainen jälki ja kesti luomilla koko päivän liikahtamatta. Ainoa miinus on, että tarraa luomiin liiankin tiukasti, samoin kaksi muuta omistamaani sävyä näistä tusseista. Meikin kun pesee pois niin alta paljastuu, että rajaus on värjännyt ihonkin allaan. Sitä ei saa pois millään poistoaineella, katoaa onneksi parissa päivässä kulumalla.

Oriflame Eye Liner Stylo - Brown
Siitä ei ole kauan kun tämän hankin ja se on nyt jo aika lailla kuiva. Näiden vanhempia versioita mulla oli yksi musta ja se kesti käytössä reilusti yli vuoden. Tätä en ole edes hirveän monta kertaa käyttänyt ja korkki oli tiiviisti kiinni. Samoin rajaus levisi aika nopeasti, viimeisellä kerralla kävin kaupassa ja kotona huomasin, että jee puolet mun liikkuvasta luomesta on tummanruskea. Näytin joltain hullulta. Äääääääää.... miksi pilaatte hyviä tuotteita näillä uudistuksilla. :(

Giordani Gold Supreme Lenght Mascara - Black
Käytin tätä sellaisena "arkiripsarina" jos piti pikaisesti käydä kaupassa tai jossain ei-niin-tärkeässä vaan. Toi kivasti pituutta ja erotteli hyvin, muttei oikein pitänyt taivutuksia ja varisi päivän mittaan. Samoin valui tosi helposti kun mulla vuotaa silmät aika lailla ympäri vuoden aina kun olen ulkona, syksyllä ja talvella kuivat silmät ja keväällä ja kesällä allergiat.

Löytyikö joukosta mitään tuttuja tuotteita?

4 kommenttia:

  1. Everplump on varmaan sellainen joka itsellä toimii kesällä meikin alla, muuten ei kosteustehot ihan riitä, mutta voisin kuvitella, että täydellinen rasvoittuvalla iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivalle iholle se tosiaan voi olla turhan kevyt, mutta rasvaiselle iholle toimi loistavasti ja siinä on sen verran silikoninen tuntuma, että käy hyvin primeristakin. :)

      Poista
  2. Itellä taasen toimii hyvin Oriflamen Stylo. Saa tarkan rajauksen ja ainakin tähän asti on pysynyt missä pitääkin. :) Pois en vaihtaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vanha versio mustassa pakkauksessa pysyi koko päivän, mutta tämä uusi nyt ei millään, mutta hyvä tietää, että joillakin toimii :)

      Poista