21. huhtikuuta 2012

Kynsilakka lähtee...

...näillä. Eli tuotteet joita käytän kynsilakkojeni poistoon.


Manu Style Nailpolish Remover Pads. Nämä ovat lempparini, niitä oli monesti mainitulla euron torilla myynnissä tietenkin hintaan 1€/kpl. Ostin niitä varmaankin yhteensä 5kpl eri käyntikerroilla. Laput eivät sisällä asetonia ja niissä on parfyymiä, joten ne tuoksuvat ihanilta. Yhdessä paketissa on 35 lappua ja yksi lappu riittää kevyesti kaikkien kynsien puhdistamiseen. Tätä käytän kynsilakoille, jotka irtoavat helposti ja näillä saa myös hyvin viimeisteltyä lakanpoiston jos lakkaa on vaikkapa levinnyt ympäri sormia.


Helposti irtoaville lakoille käytän myös tätä Maybellinen Asetonitonta Gentle Removeria. Tuote sisältää kosteuttavaa Avokado-uutetta ja aine on tarkoitettu heikoille kynsille. Ja minun kynteni ovat aina olleet heikot, ne lohkeilevat ja liuskoittuvat jos en käytä kynsilakkaa. Siksi minulla lähes poikkeuksetta on aina jotain lakkaa, jotta kynteni pysyvät joten kuten kasassa.


Vaikeille tapauksille eli lähinnä glitterlakoille käytän tujumpaa tavaraa, Miramen öljypitoista kynsilakanpoistoainetta. Tähän liittyy paljon muistoja, koska äitini käytti tätä jo kun minä olin pieni. Menossa on jo ties miten mones pullo. Aine kosteuttaa ja estää kynsien lohkeilua. Sen tekee tuotteen sisältämä kollageeni. Mikä sitten tekee tästä voimakkaampaa kuin nuo edelliset kaksi, no asetoni tietenkin. Yleensä välttelen sitä kynsilakanpoistoaineissa, mutta yhden asetonia sisältävän tuotteenkin haluan, jotta nuo aina niin ihanat glitterlakat saa pois. Ja tällä ne kyllä lähtee ilman loputonta hinkkausta. Enkä usko asetonin tekevän vahinkoa, koska tätä käytän kuitenkin verrattain harvoin.

Sekä Miramen että Maybellinen kynsilakanpoistoaineet ovat molemmat lopussa, kaikista on jäljellä alle kolmasosa, joten kun toinen niistä loppuu, odottaa varastossa avaamattomana Beauty by Zazien poistoaine. Toivottavasti siitä on korvaamaan ainakin toinen noista edellä mainituista. Luultavasti Mirame, koska Zazie sisältää asetonia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti