26. huhtikuuta 2012

Purkit tyhjenee

Viime viikkojen aikana kertynyt loppuneiden tuotteiden lista on aika tylsä. Nyt kun suurin osa avattujen tuotteiden rippeistä on käytetty niin loppuneita tulee tosi hidasta vauhtia. Mutta loppui sentään jotain.

Lumene 443 Saturday. Ikivanha rakkain lakkani. Uhrasin siitä viimeiset rippeet kynsikiekolle, jotta siitä jäisi edes jokin muisto. Muistan vielä muutamat kerrat kun lapsena, noin 7-8 vuotiaana, lakkasin tällä tummansinisen lakan päälle ja tulos oli ihana. Mutta nyt se on loppu ja samannäköistä seuraajaa ei ole löytynyt. Jos joku vain tietää jonkin samanlaisen lakan niin kertokaa ihmeessä.


Doven Intensive Lotion for extra dry skin. Tätä ostin muistaakseni toissakesänä kun minulla oli hieman ongelmia vartaloni ihon kanssa. Iho kuivui niin mahdottomasti ja kiristi tosi paljon. Ongelmat olivat lähinnä säärissä. Tämän avulla sain ongelmat kuriin ja voide oli ihanan täyteläistä ja paksua. Se sisältää sekä ihoa hoitavia öljyjä, että kosteuttavaa voidetta. Imeytyminen kesti tosin aika kauan sen takia. Doven tuotteissa on tyypillinen tuoksunsa, tässäkin on tuo kyseinen tuoksu. En oikein osaa kuvailla sitä, se on niin erikoinen. Aluksi en tykännyt siitä yhtään, mutta nyt voin jopa sanoa tykkääväni siitä. Tätä ei varmaan tule ostettua uudelleen vaikka voide onkin hyvää. Minulla on niin kamalasti muita voiteita, että on parempi ensin keskittyä niiden varaston tyhjentämiseen.

Dovelta tyhjensin toisenkin pitkään auki olleen tuubin. Melkein sama kuin edellinen, mutta erotuksella että tämä on käsille. Doven Intensive Cream for extra dry hands. Tämän ostin käsien kuivumisen hoitoon. Käytännössä samanlainen ominaisuuksiltaan kuin edellinen ja auttoi käsien kuivuuteen hyvin. Yksi juttu vain näistä tuli mieleen kun kävin inciä läpi. Näitä myydään eri tuotteina, toista käsille, toista vartalolle. Silti niissä on tasan samat ainesosat samassa järjestyksessä. Olisin ajatellut, että käsille tarkoitetussa voiteessa olisi edes jotain eroa. Muutenhan on ei ole väliä kumpaa ostaa ja oletettavasti käsivoide on vielä suhteessa kalliimpaa vaikken noiden hintoja mistään tähän hätään löytänytkään. Joten jos suunnittelette toisen tai molempien tuotteiden hankintaa, ostakaa vain toinen ja valitkaa sen mukaan kumpi koko on teille kätevämpi. On ihan sama kumpaa noista käyttää ja mihin tarkoitukseen, koska ovat yksi ja sama tuote eri paketissa.


Bioteekin Teho Magnesium +Mangaani tabletit loppuivat myös. Tämä ei nyt ihan suoraan kosmetiikkaan liity vaikka vaikuttaakin muun muassa soluihin ja siten myös ihoonkin varmaan. Tällä kuitenkin on ollut minulle todella iso apu nukkumisen kannalta. Öisin minulle tuli paljon kramppeja jalkoihin sellaisina päivinä jolloin rasitus jaloille oli kova. Krampit tulevat minulla useimmiten polviin, joskus myös varpaisiin. Krampit olivat niin voimakkaita ja sattuivat paljon, että itku ja huuto siinä olisi tullut ellei olisi yö ja muu perhe nukkuisi. Pyrin syömään monipuolisesti, mutta silti näköjään magnesiumtaso oli alhaalla, koska nämä auttoivat ja kramppeja ei ole ainakaan toistaiseksi tullut. Lisäksi nämä maistuvat melkein kuin karkilta, joten näiden ottaminen ei aiheuta mitään irvistelyä. Näitä on toinenkin purkki, joten syönti jatkuu.

Kuvassa mukana myös ihana Whaa Whaa säästölipas. Rakastuin tähän heti kun näin sen poistomyynnissä eräässä liikkeessä. Mieleni tekisi ostaa muutkin Whaa Whaa koirat, joita on 8kpl. Niiden hinta vain on parisenkymmentä euroa kappaleelta, tämän sai 5 eurolla. Lisäksi kuolaan muita Whaa Whaa koiria eli Whaa WhaaBU koiria, Whaa WhaaBU M koiria ja mielettömän söpöjä Whaa Whaa tyylisiä ovistoppareita.

Lisäksi loppui kaksi vajaana ollutta spray deodoranttia.Näiden avulla varasto tyhjeni taas ihan mukavasti ja tavarat saa aina vain tiiviimmästi hyllylle, kohta ei tarvita monta hyllyä vaan riittää jopa yksi hylly. Vähän tuli kyllä takapakkia kun ensin tuli Oriflamen tilaukseni. Sitten vielä kävin shoppailemassaja kosmetiikkaa oli poistomyynnissä, mutta en ostanut kuin yhden spray dödön, 2 huulikiiltoa, 2 kynsilakkaa joista toinen on ikuisuuksia etsimäni sävy ja ostin myös peitevärin, poskipunan ja meikkivoiteen. Kaikki -70%.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti